Makelaar in Overijssel

Makelaar in Overijssel

18.16 Makelaar Overijssel

Makelaar in Overijssel nodig?

Zoekt u een makelaar in Overijssel voor de aankoop van een object? Of juist een makelaar die de verkoop voor u kan regelen? Dan bent u bij Lamberink Makelaars aan het juiste adres. Wij zijn lokaal geworteld in Noord-Nederland en kennen de lokale markt daarom erg goed.

Wonen in Drenthe

Aankoopmakelaar in Overijssel

Wanneer u een woning, bedrijfspand of ander object in Overijssel overweegt aan te kopen, kunnen wij ons voorstellen dat u misschien niet weet waar u moet beginnen. U doet dit immers ook niet iedere dag. Wij wel. En deze kennis en ervaring delen wij graag met u om u zo snel mogelijk te voorzien van het vastgoedobject in Overijssel dat aan uw wensen en eisen voldoet.

Wij precies hoe de markt in Overijssel er op dit moment uit ziet. Door ons brede netwerk in Overijssel, weten wij bovendien vaak als eerste als er een pand te koop komt, waardoor u al kan toeslaan voordat het op Funda of de website van de verkopende makelaar wordt gedeeld. Zo heeft u een stapje voor op de concurrentie.

18.16 Makelaar Overijssel

Verkoopmakelaar in Overijssel

Wanneer u een object in Overijssel bezit dat u graag wilt verkopen, staan wij bij Lamberink Makelaars voor u klaar. Of het gaat om een woning verkopen, bedrijfspand, agrarisch onroerend goed of een ander object, wij hebben overal een geschikte en ervaren makelaar voor.

Vraag een uitgebreide en gratis waardebepaling aan om de waarde van uw object te bepalen. Wij komen graag langs om het object grondig te inspecteren en kijken uiteraard ook naar de ligging, grootte en eventuele juridische aspecten. Wat zegt bijvoorbeeld het bestemmingsplan over het pand of hebben we te maken met een monumentaal pand?

Ook als u nog twijfelt of pas over enkele maanden de intentie heeft om te verhuizen, is dit geheel kosteloos voor u.

  Landelijk (Dynamis) netwerk
  Grote database met zoekers
  Uitgebreid marketingpakket
  18.16 Makelaar Overijssel

  Kies voor een breed netwerk en jarenlange ervaring

  Wat u ook wilt aan- of verkopen in Overijssel, met Lamberink Makelaars weet u zeker dat u de juiste kennis en ervaring in huis haalt. Kies voor een aan- of verkoopmakelaar voor uw woning of een bedrijfsmakelaar in Overijssel om uw winkel of kantoor te aan- of verkopen.

  18.16 Makelaar Overijssel

  Profiteer van alles onder één dak

  Ook na afronding van het aan- of verkoopproces van uw object, staat Lamberink nog voor u klaar. Zo kunnen wij u helpen bij onder andere:

  Uw woonwensen staan centraal

  Laat een zoekopdracht achter en wij houden u op de hoogte van het laatste aanbod.