Mediation en Financieel echtscheidingsadvies -  57980
Respectvol uit elkaar gaan!

Mediation en Financieel echtscheidingsadvies

Jullie hebben de beslissing genomen om uit elkaar te gaan. Na het nemen van deze beslissing volgt een intense periode. Er zullen allerlei vragen en scenario’s de revue passeren. Het is belangrijk om in deze periode regelmatig stil te staan bij jezelf en voldoende tijd te nemen om je emoties een plek te geven.

Zodra de beslissing is genomen zullen jullie dit ook moeten vertellen aan de kinderen. Bereid dit gesprek goed samen voor. Zodat je precies weet wat jullie willen vertellen en wie het gaat vertellen. De kinderen dienen het gevoel te hebben dat jullie deze beslissing samen hebben genomen.

Plan een vrijblijvend kennismakingsgesprek

Door een vinkje te plaatsen gaat u ermee akkoord dat wij uw gegevens verwerken. Meer informatie hierover vindt u in onze privacystatement

Mediation

Respectvol uit elkaar gaan

Bij ons kun je terecht voor de complete begeleiding bij scheiding. Wij hebben specifieke aandacht voor het financiële aspect van de scheiding. Daarnaast kunnen wij inzichtelijk maken welke financiële, fiscale en juridische gevolgen zijn van de scheiding.

Wij werken zorgvuldig, met persoonlijke en respectvolle aandacht voor onze cliënten. Ook besteden wij aandacht aan de emoties, zorgen of angsten die jullie hebben nadat de beslissing is genomen om uit elkaar te gaan.