17.11 Nieuwbouw Friesland (1A4)

Nieuwbouw in Friesland kopen of huren

Zoekt u nieuwbouw in Friesland om te kopen of te huren? Bij Lamberink Nieuwbouwspecialisten begeleiden wij u in het gehele traject van een nieuwbouwwoning in Friesland. Door onze jarenlange ervaring in de makelaardij in Noord-Nederland, weten wij precies wat er allemaal komt kijken bij het zoeken naar, het aankopen/huren van en financiering van een nieuwbouwwoning in Friesland.

17.11 Nieuwbouw Friesland (1A4)

Geniet van de charme van een nieuwbouw woning

Een nieuwe woning bouwen in Friesland heeft veel voordelen ten opzichte van een reguliere woning kopen of huren. Veel mensen hechten er waarde aan dat alles ‘fris’ en ‘nieuw’ is, u zult geen gebruikerssporen van de vorige eigenaar tegenkomen, laat staan verborgen gebreken.

Daarnaast kunt u in veel gevallen de hele woning naar wens aanpassen en inrichten, van de kamerindeling tot het ontwerp van de keuken en badkamer. Zo creëert u een droomwoning die 100% aan uw wensen en stijl voldoet. Een heerlijke plek om 's avonds thuis te komen en helemaal tot rust te komen.

Ook zijn nieuwbouwwoningen meestal voorzien van de nieuwste isolatietechnieken en energiebesparende maatregelen, waardoor ze een goed energielabel hebben. Zeker met de hoge energieprijzen, zit u er in een goed geïsoleerde nieuwbouwwoning altijd comfortabel bij.

  Landelijk (Dynamis) netwerk
  Grote database met zoekers
  Uitgebreid marketingpakket
  17.11 Nieuwbouw Friesland (1A4)

  Verschillende nieuwbouw projecten in Friesland

  In Friesland wordt er, net als in de rest van Nederland, volop gebouwd. En daarbij is de ene nieuwbouw woning uiteraard niet de andere. Voor iedere gezinssituatie en woonwensen zijn er nieuwbouw woningen in Friesland beschikbaar.

  Gaat uw voorkeur uit naar wonen in de stad of gaat u liever landelijk wonen in Friesland?

  Waar u ook in Friesland een huis gaat bouwen, de kans is groot dat er water in de buurt is.

  Dus of u op zoek bent naar een nieuwbouw starterswoning in Friesland,

  nieuwbouw seniorenwoningen in Friesland zoekt of een nieuwbouw recreatiewoning in Friesland zou willen kopen of huren, wonen aan het water of in de buurt van het water is in Friesland niet moeilijk.

  17.11 Nieuwbouw Friesland (1A4)

  Actuele en toekomstige nieuwbouw in Friesland

  Bekijk het actuele aanbod van nieuwbouw woningen in Friesland. Hier staan nieuwbouwprojecten waarvan de bouw al gestart is of die in de nabije toekomst komen. Zoekt u bijvoorbeeld nieuwbouw in Friesland dat in 2023 nog opgeleverd wordt, of maakt de opleverdatum niet uit?

  Staat er nog niks tussen wat aan uw wensen voldoet? Ook dan bieden wij hulp. Vul uw woonwensen in en wees als eerste op de hoogte van toekomstige nieuwbouwprojecten in Friesland.

  17.11 Nieuwbouw Friesland (1A4)

  Vrije kavels in Friesland

  Naast vooraf ontworpen nieuwbouwprojecten, is het ook mogelijk om vrij op kavel te bouwen in Friesland. Dit geeft volledige vrijheid om uw droomhuis in Friesland te (laten) ontwerpen en bouwen. In samenwerking met de Woonwensfabriek staan wij ook voor u klaar wanneer u uw nieuwe woning wil bouwen op een vrije kavel in Friesland.

  17.11 Nieuwbouw Friesland (1A4)

  Alles onder één dak

  Bij nieuwbouw komt veel kijken. U moet continu keuzes maken en over heel veel zaken heeft u misschien helemaal geen verstand. Bij Lamberink Makelaars stoppen we daarom niet wanneer de aankoop of aanhuur van uw nieuwbouwwoning in Friesland rond is. Ook voor de financiering van uw nieuwbouwwoning in Friesland en eventuele taxatie en verkoop van uw huidige woning staan wij voor u klaar. Zo heeft u alles overzichtelijk onder één dak, wel zo prettig toch?

  Uw woonwensen staan centraal

  Laat een zoekopdracht achter en wij houden u op de hoogte van het laatste aanbod.