Schade melden

Help, ik heb schade!

Een inbraak, autoschade, stormschade, een lekkage, of schade aan je laptop is natuurlijk heel vervelend! Wij helpen je daarom zo goed en zo snel mogelijk, zodat jij weer verder kunt met de dingen die voor jou belangrijk zijn.

Schade melden tijdens kantooruren

Wij helpen je graag bij het claimen van schade en al jouw vragen over schade.
Wij zijn bereikbaar op werkdagen van 9:00 tot 17:30 uur.
Telefoonnummer: 088 77 88 000 of mail verzekeringen@lamberink.nl

Buiten kantooruren

Heb je schade buiten kantooruren (ook in het weekend) en vind je het fijn om het direct te melden, dan kun je dat rechtstreeks doorgeven aan een van onze adviseurs. Bel of app naar: 06 58938334.

Schade melden

Beperk de schade

De verzekeringsmaatschappij stelt het verplicht om direct maatregelen te ondernemen om verdere schade te beperken. Denk aan wat je zelf kunt doen bij brand of waterschade. Noodmaatregelen kunnen soms kosten met zich meebrengen. Vergeet niet om deze kosten bij ons te melden.

Schade melden

Bewijsmateriaal

Zorg er bij schade altijd voor om foto’s te maken van de geleden schade. Deze foto’s dienen als bewijsmateriaal voor de verzekering. Zorg dat de schade goed zichtbaar is op het beeldmateriaal.

Schade melden

Noteer datum en tijdstip

Zorg ervoor dat je het moment van de schade zo goed mogelijk vastlegt, noteer de datum en het tijdstip van de schade. Dit kan namelijk van belang zijn voor de verzekeraar, bijvoorbeeld bij weerschade. De verzekeraar kan bij het KNMI navraag doen bij noodweer en heftige weersituaties om de schade te bevestigen.

Schade melden

Meld de schade

Meld de schade altijd bij ons. Om de schade claim in te dienen laten wij je eerst een schadeformulier invullen. Dit formulier kunnen we e-mailen, per post versturen of invullen bij ons op kantoor. Aan de hand van het schadeformulier kunnen wij beoordelen of de schade gedekt wordt door jouw huidige verzekering.

Schade melden

Afhandeling claim

Zodra de schade bij ons is gemeld, nemen wij contact op met de verzekeraar die de schade zal beoordelen. In sommige gevallen kunnen we een schade-expert langs sturen. Dit is afhankelijk van de hoogte van het schadebedrag of bij uitzonderlijke schades. De schade-expert zal dan langskomen om de schade ter plaatse te bekijken en het schadebedrag vaststellen.

Noodsituaties

Verkeersongelukken

Heb je een ongeluk gehad in het verkeer? Raadpleeg het alarmnummer op je groene kaart.
Ben je gewond geraakt? Schakel dan altijd de hulp in van alarmdiensten.

Brand

Heb je brand(schade)? Schakel dan direct hulp in van alarmdiensten, zoals de brandweer en politie. Indien nodig regelen zij ter plekke een alternatieve verblijfsplaats en schakelen de hulp in van schadediensten.

Inbraak

Heb je inbraak(schade)? Schakel dan direct de hulp in van alarmdiensten als de politie in. Indien nodig regelen zij ter plekke een noodslot en kunnen je helpen bij het doen van aangifte.


Reizen

Voor schade op reis kun je bellen met de alarmcentrale van jouw reisverzekeraar deze kun je terug vinden op het polisblad of op het reispasje (indien van toepassing).

Ben jij nog wel goed verzekerd?

Passen jouw verzekeringen nog wel bij jouw huidige situatie? Oververzekerd zijn is net zo vervelend als onderverzekerd. Doe nu de verzekeringscheck!

Gratis verzekeringscheck

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie