Sprekende Cijfers

Over research

Dynamis Research onderzoekt de Nederlandse vastgoedmarkt en legt de bevindingen vast in de Sprekende Cijfers rapportages. Met onze data en expertise zijn wij niet alleen in staat om de markt diepgaand te beschrijven, maar geven we ook onze visie op verschillende thema’s.

Onze Sprekende Cijfers-publicaties geven inzicht in de verschillende vastgoedsectoren, zo publiceert Dynamis over de woningmarkt, kantorenmarkt, bedrijfsruimtemarkt, logistieke markt en winkelmarkt. Voor meer informatie: neem contact op met Martijn Haanappel (Research Manager).

Als onderzoekers hechten wij veel waarde aan de kwaliteit en de volledigheid van onze data en daarom verzamelen wij zelf alle informatie over de diverse vastgoedmarkten in Nederland. Naast een centrale researchafdeling verzamelen, controleren en valideren alle partners van Dynamis de data. Op die manier bent u verzekerd van de beste onderzoeken om zo een juiste vastgoedbeslissing te nemen. Wij staan als datagedreven kenniscentrum onze partners bij in al hun werkzaamheden, daarnaast hebben wij een adviesrol voor (externe) opdrachtgevers bij (strategische) vastgoedkeuzes.