Onze Visie

Visie op vastgoedmanagement.

Op welke wijze kan uw vastgoed meer bijdragen aan het door u gewenste resultaat? Bij Lamberink Vastgoedmanagement staat die vraag centraal. Of u nu belegger bent, zorginstelling, gemeente, VvE of woningcorporatie. En of het nu om woningen, kantoren of bedrijfspanden gaat.

Ervaren team, uitstekend netwerk

Als Lamberink Vastgoedmanagement kijken we naar de verschillende aspecten van vastgoed en hoe die uw doelstelling optimaal kunnen ondersteunen. Wij anticiperen daarop met een luisterend oor, gedegen advies en een efficiënte en klantgerichte uitvoering. Daarvoor staat een team van ervaren collega’s en een uitstekend netwerk garant.

Heldere plannen, adequate uitvoering

Rendement is wat ons betreft een ruim begrip. Financieel rendement, kostenbeheersing, waardeontwikkeling en risicobeheersing zijn en blijven altijd belangrijk. Maar daarnaast hebben wij ook oog voor aspecten als duurzaamheid, productiviteit, flexibiliteit en de marketingsaspecten van uw vastgoed. Wat voor u belangrijk is, weegt bij ons zwaar. Wij denken graag met u mee over uw strategie en vertalen dat in een helder plan van aanpak en in adequate operationele processen.

Goede huurcontracten, betrouwbare huurders

Of u tevreden bent als vastgoedeigenaar staat of valt met de tevredenheid van uw huurders. Daarom zorgen wij ervoor dat de verwachtingen over en weer duidelijk zijn en - belangrijker nog - worden nageleefd. Met goede huurcontracten, betrouwbare huurders en een dienstenpakket dat daarop aansluit.