8.17 Bedrijfspand Coevorden

Bedrijfspand in Coevorden

Iedere ondernemer heeft zijn eigen wensen voor een bedrijfspand. Een fraaie locatie met alle voorzieningen binnen handbereik, dat is toch wat elke ondernemer zich wenst? Met deze zoektocht helpen wij u graag. Wat u wensen ook zijn bij Lamberink Makelaars & Adviseurs zijn we van alle markten thuis en gaan we samen op zoek naar een bedrijfspand in Coevorden.

8.17 Bedrijfspand Coevorden

Bedrijfsruimte in Coevorden

Bent u van plan om een bedrijfsruimte te huren in Coevorden? Wees dan alert bij het aangaan van een huurovereenkomst, de mogelijke kosten en overige zaken waar u op moet letten. Het is verstandig om dit proces samen met een makelaar te doorlopen. Zo weet u zeker dat alle zaken goed geregeld worden.

Het is natuurlijk ook goed mogelijk dat u een bedrijfspand in Coevorden wilt verhuren. Ook voor het verhuren van uw bedrijfspand helpen we u graag. Wij weten als geen andere waar we op moeten letten om een goede verhuurder voor uw bedrijfpand te vinden.

Bedrijven Coevorden

Bentheimerstraat 20, 7741 JK, Coevorden
Bentheimerstraat 20, 7741 JK, Coevorden
Bentheimerstraat 20, 7741 JK, Coevorden
Bentheimerstraat 20, 7741 JK, Coevorden
Bekijk alle afbeeldingen
Bentheimerstraat 20
7741 JK, Coevorden
  € 255.000 k.k.
  8.17 Bedrijfspand Coevorden

  Uitgebreide dienstverlening van Lamberink Makelaars & Adviseurs

  Met een enthousiast team bieden wij de volledige dienstverlening op het gebied van wonen, bedrijfshuisvesting, verzekeringen of een hypotheek in Coevorden. Wij kennen de vraag en het aanbod van bedrijfspanden in Coevorden als geen ander en zijn ervaren onderhandelaars. Hierdoor zijn wij dé makelaar in Coevorden voor jouw bedrijfsruimte. En ook voor vragen over huurwoningen in Coevorden en huizen te koop in Coevorden voorzien wij je graag van persoonlijk advies.

  Wij helpen u graag verder. Of het hierbij nu gaat om een bedrijfshal in Coevorden, een bedrijfsruimte in Coevorden of een kantoorruimte in Coevorden, ons team denkt graag met u mee.

  8.17 Bedrijfspand Coevorden

  Openingstijden

  U bent op werkdagen van harte welkom op onze vestiging in Coevorden.

  Maandag 08:45 - 17:30
  Dinsdag 08:45 - 17:30
  Woensdag 08:45 - 17:30
  Donderdag 08:45 - 17:30
  Vrijdag 08:45 - 17:30