17.16 Bedrijven Friesland

Bedrijfspand in Friesland

Zoekt u een bedrijfspand dat te koop staat in Friesland? Of heeft u juist een bedrijfspand in Friesland dat u wilt verhuren of verkopen? Voor zowel de aan- als verhuur en aan- als verkoop van bedrijfsruimte in Friesland staat Lamberink Bedrijfsmakelaars voor u klaar.

17.16 Bedrijven Friesland

Bedrijfspand kopen Friesland

Door de afsluitdijk is zowel de Randstad als heel Noord- en Midden-Nederland vanuit Friesland goed te bereiken. Dit maakt het een erg geschikte locatie voor uw bedrijf wanneer u voornamelijk in Noord-Nederland actief bent.

Op onze website vindt u altijd ons actuele aanbod bedrijfspanden in Friesland. Maar het ene bedrijfspand dat te koop in Friesland staat is natuurlijk niet het andere pand. Filter daarom eenvoudig op het soort bedrijfspand dat u zoekt, zoals een kantoorruimte, winkelruimte, horeca, een logistiek pand of misschien wel een stuk bouwgrond.

Staat er op dit moment niks geschikts tussen? Of misschien zoekt u wel een bedrijfspand met woning te koop in Friesland? Neem contact met ons op via en wij zullen u benaderen wanneer er een object beschikbaar komt dat aan uw wensen voldoet.

17.16 Bedrijven Friesland

Bedrijfspand in Friesland verkopen of verhuren

Heeft u momenteel een bedrijfspand in Friesland dat u graag wil verhuren of verkopen? Dan helpen wij u graag in de zoektocht naar een geschikte koper of huurder. Vraag een waardebepaling van uw bedrijfspand aan of neem contact met ons op om samen de mogelijkheden te bespreken. Beide is volledig vrijblijvend, dus u zit nergens aan vast.

17.16 Bedrijven Friesland

Lamberink Bedrijfsmakelaars in Drachten

Wat uw vraag omtrent bedrijfsruimte in Friesland ook is, bij Lamberink Bedrijfsmakelaars bent u aan het juiste adres. Door onze jarenlange ervaring als bedrijfsmakelaars in Noord-Nederland, weten wij precies wat er speelt in de markt in Friesland. Naast bedrijfsmakelaar, staan wij ook voor u klaar om uw bedrijfsruimte te taxeren en uw financiering en verzekeringen rond te krijgen.

17.16 Bedrijven Friesland

Openingstijden

U bent op werkdagen van harte welkom op onze vestiging in Drachten.

Maandag 09:00 - 17:30
Dinsdag 09:00 - 17:30
Woensdag 09:00 - 17:30
Donderdag 09:00 - 17:30
Vrijdag 09:00 - 17:30