12.21 Makelaar Hardenberg

Makelaar in Hardenberg nodig?

Zoekt u een makelaar in Hardenberg en omgeving met kennis van de lokale markt? Breng dan een bezoekje aan Lamberink Makelaars, al jaren een bekende naam in de stad. Het persoonlijke contact en onze deskundigheid worden door onze klanten zeer gewaardeerd.

Naast onze makelaardij in Hardenberg, zijn wij er ook voor uw hypotheken en verzekeringen, nieuwbouw, bedrijfshuisvesting en taxaties. De specialisten van Lamberink makelaars Hardenberg helpen u graag.

Wonen in Drenthe

Uw Makelaar in 'Klepperstad' Hardenberg

Ons kantoor vindt u aan de rand van het centrum aan de Vecht. Tegenover het kantoor is een parkeerplaats voor meerdere auto’s. Ons team van ervaren makelaars en binnendienstmedewerkers heten u van harte welkom. Loopt u gerust binnen of maak een afspraak. De koffie of thee staat voor u klaar bij Lamberink Makelaars Hardenberg.

12.21 Makelaar Hardenberg

Het voordeel van een full-service makelaar

Kiest u voor Lamberink als Hardenberg makelaar, dan kiest u voor gemak. Heeft u een woning gekocht, dan kunnen wij ook de hypotheek en verzekeringen voor u verzorgen. Schakelt u ons in om uw huis te verkopen? Bij een succesvolle verkoop kunnen wij u begeleiden bij de koop van uw nieuwe bestaande woning of nieuwbouwwoning in Hardenberg. U ervaart het gemak van alles onder één dak. Wilt u meer informatie of advies? Neem dan contact met ons op.

  Landelijk (Dynamis) netwerk
  Grote database met zoekers
  Uitgebreid marketingpakket
  12.21 Makelaar Hardenberg

  Uw verkoopmakelaar in Hardenberg

  Wilt u uw huis in Hardenberg verkopen? Schakel onze specialisten in en profiteer van een gratis waardebepaling. Dankzij het grote zoekersbestand en het sterke regionale netwerk van onze verkoopmakelaars uit Hardenberg hebben wij potentiële kopers snel in beeld. Wij maken gebruik van een zeer compleet marketingpakket en een uitgekiend Verkoop-Zeker-Plan. Met een verkoopmakelaar van Lamberink haalt u méér uit de verkoop van uw huis.

  Koopwoningen in Hardenberg

  Klaproos 42, 7772 LH, Hardenberg
  Klaproos 42, 7772 LH, Hardenberg
  Klaproos 42, 7772 LH, Hardenberg
  Klaproos 42, 7772 LH, Hardenberg
  Bekijk alle afbeeldingen
  Nieuw
  Klaproos 42
  7772 LH, Hardenberg
  • 101 m²
  • 5
  € 279.000 k.k.
  Bruchterbeekweg 1, 7696 BA, Brucht
  Bruchterbeekweg 1, 7696 BA, Brucht
  Bruchterbeekweg 1, 7696 BA, Brucht
  Bruchterbeekweg 1, 7696 BA, Brucht
  Bekijk alle afbeeldingen
  Nieuw
  Bruchterbeekweg 1
  7696 BA, Brucht
  • 228 m²
  • 7
  € 1.100.000 k.k.
  Ydenhoogte fase 2, Hardenberg
  Ydenhoogte fase 2, Hardenberg
  Ydenhoogte fase 2, Hardenberg
  Ydenhoogte fase 2, Hardenberg
  Bekijk alle afbeeldingen
  Verkoop gestart
  Ydenhoogte fase 2
  7773 DH, Hardenberg
  • 147 m² - 173 m²
  € 439.500 - € 469.500 v.o.n.
  12.21 Makelaar Hardenberg

  Uw aankoopmakelaar in Hardenberg

  Het kopen van een huis kan veel vragen opleveren. Misschien vraagt u zich af wat er precies in het koopcontract staat? Of waar u op moet letten bij het kopen van een huis? Wat is de nieuwe woning waard? Gedurende het hele traject kunt u rekenen op onze professionele begeleiding. Wij helpen u onder meer met het vinden van een woning en onderhandelen met de verkopende makelaar. Dankzij een aankoopmakelaar van Lamberink behaalt u het beste resultaat.

  12.21 Makelaar Hardenberg

  De voordelen van een aankoopmakelaar in Hardenberg

  • Inventariseert uw wensen
  • U maakt gebruik van ons unieke zoeksysteem
  • Begeleiding bij bezichtigingen
  • Onderhandelen met de verkopende makelaar voor de beste prijs
  • Waardevol advies
  • Geen verrassingen, dankzij inzicht in de kleine letters van het koopcontract
  12.21 Makelaar Hardenberg

  Historisch Hardenberg

  Hardenberg gaat hand in hand met historie. In de stad zijn veel middeleeuwse elementen te vinden. Zo kunt u in Hardenberg de stadsmuur en de Stephanuskerk, gewijd aan de heilige Stephanus, bewonderen.

  Hardenberg wordt ook wel de ‘Klepperstad’ genoemd. Deze naam is ontstaan door de Klepperman. Hij riep ’s avonds met een klepper de tijd om en controleerde op brandgevaar. In de zomermaanden organiseert Hardenberg onder de naam ‘Klepperstad’ vele activiteiten, zoals de avondvierdaagse en het jaarlijkse luchtballonnenfestival.

  De Hardenbergers zijn trots op het feit dat in hun stad, volgens de lezers van het dagblad voor de bouw “Cobouw” het lelijkste gemeentehuis van Nederland staat. Velen vinden het juist een mooi gebouw. Het roept in ieder geval veel reacties op en daar is bij de bouw bewust voor gekozen.

  De lokale ondernemingen verkopen veel streekproducten. De naam van deze streekproducten bevat vaak het woord ‘Vecht’, naar de gelijknamige rivier die Hardenberg met Zwolle verbindt.

  De stad beschikt over veel voorzieningen. U vindt hier onder meer supermarkten, een bioscoop, een ziekenhuis, verschillende winkels en meerdere sportclubs. U vindt in Hardenberg basisscholen, middelbare scholen en een mbo-school. Met een gunstige ligging aan de N34 en de verbindingsweg naar de A28 zijn Zwolle, Coevorden en Emmen uitstekend bereikbaar. Tevens is er een treinstation met verbindingen naar Emmen en Zwolle.

  Uw woonwensen staan centraal

  Laat een zoekopdracht achter en wij houden u op de hoogte van het laatste aanbod.