De Brugwachter, Smilde
9422 AA, Smilde

De Brugwachter, 9422 AA, Smilde

€ 1 - € 1

Omschrijving

18 zeer duurzame en comfortabele appartementen in Smilde, welkom bij de Brugwachter! Op een prachtige locatie aan de Drentse Hoofdvaart in Smilde wordt een nieuw appartementengebouw gerealiseerd met in totaal 18 appartementen. START VERKOOP Op woensdag 14 juni...

Lees meer

Kenmerken

Woonoppervlakte 81 m² - 93 m²
Meer kenmerken

Buurtstatistieken Smilde-Centrum

Leeftijd buurtbewoners

Huishoudens

Koop/Huur

Kenmerken

Algemeen
Vraagprijs € 1 - € 1
Servicekosten BTW belast Nee
Status Beschikbaar
Bouw
Aantal eenheden 18
Locatie
Plaats Smilde
Land NL
Oppervlakte en inhoud
Inhoud 1 m³ - 1 m³
Woonoppervlakte 81 m² - 93 m²
Inhoud 1 m² - 1 m²

Uitgebreide omschrijving

18 zeer duurzame en comfortabele appartementen in Smilde, welkom bij de Brugwachter!

Op een prachtige locatie aan de Drentse Hoofdvaart in Smilde wordt een nieuw appartementengebouw gerealiseerd met in totaal 18 appartementen.

START VERKOOP
Op woensdag 14 juni 2023 is de start verkoop van de Brugwachter gepland met in totaal 18 appartementen. U bent van harte welkom tussen 19:00 uur en 20:30 uur in het Dorpshuis aan de Beukenlaan 1A in Smilde!

LOCATIE
Het nieuwbouwproject is gelegen op de hoek van de Linthorst Homanweg en Veenhoopsweg. Het winkelcentrum bevindt zich op loopafstand met vele voorzieningen waaronder een supermarkt, drogist, slagerij, en een bakker. Verder treft u schitterende Drentse natuur; het Kyllotsbos is nabij maar ook het Drents Friese Wold en het natuurgebied Fochtelooërveen. Assen en Beilen zijn goed bereikbaar met de auto (ca. 15 minuten) en tevens is er een goede busverbinding naar Assen en Meppel.

APPARTEMENTEN
Met een gasloos appartement bent u volledig voorbereid op een duurzame toekomst. Met een luchtwarmtepomp en vloerverwarming woont u heerlijk comfortabel en bent u meteen af van torenhoge energielasten. U kunt uw auto parkeren onder de overdekte parkeerplaatsen rondom het gebouw op eigen terrein. Elk appartement heeft de beschikking over een eigen berging voor het stallen van uw fiets of andere benodigdheden. De groene erfafscheidingen zorgen voor een ontspannen doorkijk vanuit de buitenruime naar de groene omgeving. De appartementen worden aangeboden met een compleet sanitair en tegelpakket voor toilet en badkamer. Tevens beschikt elk appartement over een overdekte parkeerplaats voor de auto. Het totale gebouw wordt op een ruimte kavel gepositioneerd waardoor er veel groen rondom het gebouw zal zijn.

DUURZAAMHEID
De appartementen worden gasloos gebouwd en verkrijgen minstens energielabel A. Met nieuwbouw kiest u voor structureel lage energiekosten.

PROJECTPAGINA
Heeft u interesse voor nieuwbouw in Smilde en wilt u graag op de hoogte gehouden worden van dit nieuwbouwproject? Schrijft u zich dan in voor de nieuwsbrief op NieuwWonen Drenthe of neem contact op met de verkopende makelaar voor meer informatie.

Deze online presentatie en eventuele bijlagen zijn samengesteld aan de hand van de ons bekende gegevens en afbeeldingen. Samen met de artist impressions geven zij een indruk van de toekomstige situatie. Zij pretenderen niet een exacte weergave te zijn van het uiteindelijke product. Rechten kunnen dan ook niet aan deze presentatie of bijlagen ontleend worden. Eventueel genoemde of getoonde afmetingen zijn indicatief.

Buurtstatistieken Smilde-Centrum

Leeftijd buurtbewoners

Huishoudens

 • Basisonderwijs

  0.6 km
 • Voortgezet onderwijs

  9.5 km
 • Inwoners Smilde-Centrum

  1.785
 • Inwoners Smilde-Centrum

  1.920
 • Inwoners Midden-Drenthe

  16.693
 • Inwoners Midden-Drenthe

  16.688

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie