De Brugwachter, Appartement A, bouwnummer: 16 , 9422 AA, Smilde

  • 91 m²
  • A_PP
€ 342.000 V.o.n.
Assen
Heeft u vragen?
Deze woning bezichtigen?
Vraag een bezichtiging aan via onze online tool.

Omschrijving

18 zeer duurzame en comfortabele appartementen in Smilde, welkom bij de Brugwachter! Nieuwsgierig naar dit project? Kijk voor alle documentatie op de projectpagina van: nieuwwonendrenthe.nl. PLANNING EN BESCHIKBAARHEID Het voornemen is om te starten met de bouw...

Toon meer

Kenmerken

Aantal slaapkamers 2 slaapkamers
Aantal kamers 3 kamers

Buurtstatistieken Smilde-Centrum

Leeftijd buurtbewoners

Huishoudens

Koop/Huur

18 zeer duurzame en comfortabele appartementen in Smilde, welkom bij de Brugwachter!

Nieuwsgierig naar dit project? Kijk voor alle documentatie op de projectpagina van: nieuwwonendrenthe.nl.

PLANNING EN BESCHIKBAARHEID
Het voornemen is om te starten met de bouw van het appartementengebouw in het eerste kwartaal van 2024. Op dit moment is er nog beperkt aanbod van diverse type appartementen. Bent u belangstellend maar twijfelt u over de mogelijkheden, neem dan gerust contact op met de verkopende makelaar en laat u voorlichten.

LOCATIE
Smilde, één van de dorpen in de gemeente Midden Drenthe, is een plek waar mensen met veel plezier wonen. Het wordt gekenmerkt door de Drentse Hoofdvaart die het dorp doorsnijdt, met lintbebouwing langs beide zijden. De Brugwachter heeft alles dichtbij: Mooie natuur, een compleet winkelcentrum en uitgebreide zorgvoorzieningen. De appartementen liggen centraal in Smilde en de voorzieningen zijn om de hoek! De Brugwachter kijkt uit op de Drentse Hoofdvaart en daarom kunt u in de zomer lekker wegkijken naar de vaart.

Smilde ligt tussen Assen, Meppel, Beilen en Drachten. Al binnen 15 minuten sta je in het centrum van Assen. Langs de oostzijde van de Drentse Hoofdvaart ligt de provinciale weg direct langs het kanaal. Hier vind je ook busverbindingen naar Assen, Steenwijk, Diever, Heerenveen en Leeuwarden.

APPARTEMENTEN
Als u op zoek bent naar een luxe appartement op een prachtige locatie in Smilde, dan is De Brugwachter de perfecte keuze! Dit prachtige gebouw biedt 18 stijlvolle appartementen met volop wooncomfort. Bij De Brugwachter vindt u de veiligheid en het gemak van een appartement, een eigen plekje en volop privacy in een kleinschalig gebouw.

De appartementen hebben een ruime woonkamer/keuken met aangrenzend een berging waar ook de technische apparatuur geplaatst is. Daarnaast is het voorzien van twee slaapkamers, badkamer en separaat toilet.

Het appartementengebouw past perfect in het straatbeeld. Het heeft een eigentijdse, frisse uitstraling. De grote raampartijen zorgen voor veel lichtinval in de appartementen maar tegelijkertijd ook voor een heerlijk uitzicht over de Drentse Hoofdvaart.

Alle appartementen hebben een eigen overdekte parkeerplaats en een ruime buitenberging op het groene achterterrein. Op de begane grond hebben de appartementen een eigen terras. Zo hebt u niet het omkijken naar een eigen tuin, maar nog wel een echte ‘tuinbeleving’. Op de verdiepingen hebben de appartementen een ruim balkon aan de vaartzijde.

DUURZAAMHEID
De Brugwachter biedt niet alleen een fijn thuis, maar ook een duurzame en gezonde leefomgeving. De appartementen worden gebouwd volgens de laatste energienormen. Voor alle appartementen geldt dan ook:

- Gasloos;
- Zeer energiezuinig;
- Optimaal geïsoleerd;
- Standaard voorzien van vloerverwarming/-koeling;
- Aluminium buitenkozijnen.

PROJECTPAGINA
Heeft u interesse voor nieuwbouw in Smilde en wilt u graag op de hoogte gehouden worden van dit nieuwbouwproject? Schrijft u zich dan in voor de nieuwsbrief op NieuwWonen Drenthe of neem contact op met de verkopende makelaar voor meer informatie.
Deze online presentatie en eventuele bijlagen zijn samengesteld aan de hand van de ons bekende gegevens en afbeeldingen. Samen met de artist impressions geven zij een indruk van de toekomstige situatie. Zij pretenderen niet een exacte weergave te zijn van het uiteindelijke product. Rechten kunnen dan ook niet aan deze presentatie of bijlagen ontleend worden. Eventueel genoemde of getoonde afmetingen zijn indicatief.

Toon meer

Algemeen

Vraagprijs € 342.000 V.o.n.
Servicekosten BTW belast Nee
Status Beschikbaar

Bouw

Recreatiewoning nee
Permanente bewoning ja
Bouwjaar 2024
Bouwvorm nieuwbouw
Soort dak samengesteld dak
Open portiek nee
Aantal eenheden 18

Locatie

Adres Appartement A
Plaats Smilde
Provincie Drenthe
Land Nederland

Oppervlakte en inhoud

Totale woonoppervlakte 91

Indeling

Bevind zich op woonlaag 3
Aantal woonlagen 3
Aantal verdiepingen 1
Aantal kamers 3 kamers waarvan 2 slaapkamers
Aantal woonlagen 1 woonlagen

Energie

Energielabel A_PP
Isolatie
  • volledig geisoleerd
Warm water
  • elektrische boiler eigendom

Bergruimte

Schuur/berging vrijstaand hout
Aantal schuren 1

Parkeergelegenheid

Garage
  • carport
  • parkeerplaats

Buurtstatistieken Smilde-Centrum

Leeftijd buurtbewoners

Huishoudens

Koop/Huur

Ontdek de woning

De Brugwachter, Appartement A, bouwnummer: 16, Smilde

Hier zult u wonen

De Brugwachter, Appartement A, bouwnummer: 16, 9422 AA, Smilde

Assen
Heeft u vragen?
Deze woning bezichtigen?
Vraag een bezichtiging aan via onze online tool.

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie