Boterbloem , 9207 KA, Drachten

 • 108 m² - 189 m²
 • 1 bouwnummer beschikbaar
€ 355.000 - € 570.000 v.o.n.
Drachten
Vragen over dit project?
Maak een afspraak via onze online tool.

Omschrijving

DE BOUW IS GESTART - NOG 1 WONING BESCHIKBAAR! BOUWNUMMER 14 De bouw van deze woning is al gestart en verloopt voorspoedig! De funderingen zijn gestort, het riool en leidingwerk is aangebracht waarna de begane grondvloeren zijn gelegd. De kalkzandsteen wanden van...

Toon meer

Kenmerken

Woonoppervlakte 108 m² - 189 m²

DE BOUW IS GESTART - NOG 1 WONING BESCHIKBAAR!

BOUWNUMMER 14
De bouw van deze woning is al gestart en verloopt voorspoedig! De funderingen zijn gestort, het riool en leidingwerk is aangebracht waarna de begane grondvloeren zijn gelegd. De kalkzandsteen wanden van de begane grond zijn bij een deel van de woningen gelijmd en de eerste woningen zijn voorzien van een verdiepingsvloer. Prognose oplevering is begin volgend jaar!

De 28 woningen van deelplan Boterbloem zijn ontworpen in een eigentijds-klassieke stijl met veel variatie. Je vindt er straks zowel drielaagse vrijstaande woningen met een hoog zadeldak als tweelaagse halfvrijstaande woningen met een lage goot. Verder is er veel ruimte om je eigen woonwensen te verwezenlijken. Zo biedt Boterbloem voor elk wat wils!

LANDELIJK EN DUURZAAM WONEN IN EEN PRACHTIGE WIJK
Vrijburgh is een groene en kindvriendelijke nieuwbouwwijk aan de rand van Drachten. Boterbloem kenmerkt zich door een duurzame opzet, waarbij groen en water een hoofdrol vervullen. De planlocatie wordt omzoomd door bomensingels. Je woont er aan rustige straatjes, met alleen bestemmingsverkeer. Kinderen hebben volop ruimte om lekker buiten te spelen. Daarmee is Boterbloem een aantrekkelijke woonbuurt voor alle generaties. Een plek waar je geniet van dorpse rust, op een steenworp afstand van het centrum van Drachten met al zijn voorzieningen. Vanuit Vrijburgh zit je bovendien in een paar autominuten op een van de uitvalswegen naar Groningen, Heerenveen en Leeuwarden.

INDELING VRIJSTAANDE WONING - BOUWNUMMER 14
Begane grond: Je komt binnen via de ruime entree/hal met meterkast, deels betegelde toiletruimte, trapopgang en deur naar woonkamer en keukenruimte. De riante woonkeuken is aan de voorzijde van de woning gelegen. De woonkamer is tuingericht en is voorzien van veel lichtinval. De woning heeft een aangebouwde stenen berging met sedumdak.

1e verdieping: Middels de vaste trap vanuit de overloop is de verdieping bereikbaar. De woning heeft 3 slaapkamers van circa 11, 13 en 17 m² groot. De badkamer is voorzien van douche, wastafel en toilet.

2e verdieping: Middels de vaste trap vanuit de overloop is de tweede verdieping bereikbaar. Deze verdieping heeft in de basis 2 onbenoemde ruimtes waar eenvoudig een slaapkamer en/of werkkamer is te realiseren. Op de overloop bevinden zich de witgoedaansluiting en de overige installaties.

Let op: Deze woningen krijgen een erker aan de zijgevel (woonkamer) en openslaande houten bergingsdeuren (meerwerkbedrag € 20.850,00)

BINNENAFWERKING ALLE WONINGTYPES
In de basis worden alle woningen al voorzien van houten binnendeurenkozijnen met opdekdeuren. Tevens is een luxe opdekdeur van glas tussen de hal en woonkamer opgenomen. De badkamer en toiletruimte zijn afgewerkt met luxe wand- en vloertegels en luxe sanitair.

GEBOUWD VOOR DE TOEKOMST! LICHT, RUIM EN ENERGIEZUINIG
Vanzelfsprekend zijn alle woningen van project Boterbloem gasloos en gebouwd volgens de laatste normen van BENG. Die afkorting staat voor Bijna EnergieNeutrale Gebouwen. Elke woning beschikt over een lucht-water-warmtepomp in combinatie met vloerverwarming op alle woonlagen. Omdat alles nieuw en fris is, heb je de eerste jaren geen omkijken naar het onderhoud. Een energiezuinige en onderhoudsarme woning is niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor je portemonnee.

Verkopend makelaars: Lamberink Nieuwbouwmakelaars en Makelaardij Hoekstra.

Deze online presentatie en eventuele bijlagen zijn samengesteld op basis van de ons bekende gegevens en afbeeldingen. Samen met de artist impressies geven ze een indruk van de toekomstige situatie. Ze pretenderen geen exacte weergave te zijn van het uiteindelijke product. Rechten kunnen dan ook niet aan deze presentatie of bijlagen worden ontleend. Eventueel genoemde of getoonde afmetingen zijn indicatief.

Let op: het door de ontwikkelaar opgegeven gebruiksoppervlak kan afwijken van het daadwerkelijke woonoppervlak! Bij het gebruiksoppervlak kunnen ook bergzolders, bergingen of andere ruimten zijn gerekend, terwijl deze volgens de NEN2580 niet als woonoppervlak zijn aan te merken. Afhankelijk van de mogelijkheden kunt u bijvoorbeeld voor een bergzolder een dakraam toepassen, waardoor deze ruimte eventueel alsnog als woonoppervlak kan worden gerekend. Vraag de makelaar voor meer informatie en eventuele mogelijkheden.

Toon meer

Algemeen

Vraagprijs € 355.000 - € 570.000 v.o.n.
Servicekosten BTW belast Nee
Status Beschikbaar

Bouw

Aantal eenheden 28
Start bouw 15-10-2023 0:00

Locatie

Plaats Drachten
Land NL

Oppervlakte en inhoud

Perceeloppervlakte 250 m² - 661 m²
Woonoppervlakte 108 m² - 189 m²
Inhoud 487 m³ - 747 m³

Ontdek de woning

Boterbloem, Drachten

Hier zult u wonen

Boterbloem, 9207 KA, Drachten

Schaduwwijzer

Drachten
Vragen over dit project?
Maak een afspraak via onze online tool.

Bouwtypes

Boterbloem, Half vrijstaande woning, Drachten
Boterbloem, Half vrijstaande woning, Drachten
Bekijk alle afbeeldingen
Verkocht
Boterbloem, Half vrijstaande woning
9207 KA, Drachten

 • 127 m² - 127 m²
 • 6 kamers
 • 0 beschikbaar
Boterbloem, Levensloopbestendige woning, Drachten
Boterbloem, Levensloopbestendige woning, Drachten
Bekijk alle afbeeldingen
Verkocht
Boterbloem, Levensloopbestendige woning
9207 KA, Drachten

 • 111 m² - 111 m²
 • 4 kamers
 • 0 beschikbaar
Boterbloem, Vrijstaande woning, Drachten
Boterbloem, Vrijstaande woning, Drachten
Bekijk alle afbeeldingen
Boterbloem, Vrijstaande woning
9207 KA, Drachten

€ 520.000 - € 525.000 v.o.n.

 • 154 m² - 154 m²
 • 4 kamers
 • 1 beschikbaar