Boterbloem , 9207 KA, Drachten

 • 108 m² - 189 m²
 • 3 bouwnummers beschikbaar
€ 355.000 - € 570.000 v.o.n.
Drachten
Vragen over dit project?
Maak een afspraak via onze online tool.

Omschrijving

DE BOUW IS VAN START! De bouw van de eerste fase woningen in project Boterbloem is gestart! De bouwnummers in bouwfase 1 betreffen bouwnummers 7 t/m 10 en 13 t/m 26. De bouw van de tweede fase woningen in project Boterbloem begint in april! De bouwnummers in...

Toon meer

Kenmerken

Woonoppervlakte 108 m² - 189 m²

DE BOUW IS VAN START!

De bouw van de eerste fase woningen in project Boterbloem is gestart!
De bouwnummers in bouwfase 1 betreffen bouwnummers 7 t/m 10 en 13 t/m 26.

De bouw van de tweede fase woningen in project Boterbloem begint in april!
De bouwnummers in bouwfase 2 betreffen bouwnummers 1 t/m 6, 11, 12, 27 en 28.

De 28 woningen van deelplan Boterbloem zijn ontworpen in een eigentijds-klassieke stijl met veel variatie. Je vindt er straks zowel drielaagse vrijstaande woningen met een hoog zadeldak als tweelaagse halfvrijstaande woningen met een lage goot. Verder is er veel ruimte om je eigen woonwensen te verwezenlijken. Zo biedt Boterbloem voor elk wat wils!

LANDELIJK EN DUURZAAM WONEN IN EEN PRACHTIGE WIJK
Vrijburgh is een groene en kindvriendelijke nieuwbouwwijk aan de rand van Drachten. Boterbloem kenmerkt zich door een duurzame opzet, waarbij groen en water een hoofdrol vervullen. De planlocatie wordt omzoomd door bomensingels. Je woont er aan rustige straatjes, met alleen bestemmingsverkeer. Kinderen hebben volop ruimte om lekker buiten te spelen. Daarmee is Boterbloem een aantrekkelijke woonbuurt voor alle generaties. Een plek waar je geniet van dorpse rust, op een steenworp afstand van het centrum van Drachten met al zijn voorzieningen. Vanuit Vrijburgh zit je bovendien in een paar autominuten op een van de uitvalswegen naar Groningen, Heerenveen en Leeuwarden.

INDELING HALFVRIJSTAANDE WONINGEN - BOUWNUMMER 2, 4 EN 5
Begane grond: Je komt binnen via de entree/hal met meterkast, deels betegelde toiletruimte, trapopgang en deur naar woonkamer/keuken. De keuken is aan de voorzijde gesitueerd en is circa 13 m² groot. De woonkamer is tuingericht met dubbele tuindeuren met zijlichten en is circa 35 m² groot. Deze woningen hebben standaard een aangebouwde stenen berging van circa 20 m² groot.

1e verdieping: Middels de vaste trap vanuit de hal kom je op de overloop. De overloop geeft toegang tot 3 slaapkamers van circa 14, 12 en 8 m² groot. De badkamer is voorzien van douche, wastafel en tweede toilet.

2e verdieping: Middels de vaste trap vanuit de overloop is de tweede verdieping te bereiken. Deze verdieping is voorzien van de witgoedaansluiting en de overige installaties.

Let op: Deze woningen krijgen een woninguitbreiding van 1,47 meter aan de achterzijde (begane grond) en openslaande houten bergingsdeuren (meerwerkbedrag € 20.150,00)

INDELING VRIJSTAANDE WONINGEN - BOUWNUMMER 11, 13 EN 14
Begane grond: Je komt binnen via de ruime entree/hal met meterkast, deels betegelde toiletruimte, trapopgang en deur naar woonkamer en keukenruimte. De riante woonkeuken is aan de voorzijde van de woning gelegen. De woonkamer is tuingericht en is voorzien van veel lichtinval. De woning heeft een aangebouwde stenen berging met sedumdak.

1e verdieping: Middels de vaste trap vanuit de overloop is de verdieping bereikbaar. De woning heeft 3 slaapkamers van circa 11, 13 en 17 m² groot. De badkamer is voorzien van douche, wastafel en toilet.

2e verdieping: Middels de vaste trap vanuit de overloop is de tweede verdieping bereikbaar. Deze verdieping heeft in de basis 2 onbenoemde ruimtes waar eenvoudig een slaapkamer en/of werkkamer is te realiseren. Op de overloop bevinden zich de witgoedaansluiting en de overige installaties.

Let op: Deze woningen krijgen een erker aan de zijgevel (woonkamer) en openslaande houten bergingsdeuren (meerwerkbedrag € 20.850,00)

BINNENAFWERKING ALLE WONINGTYPES
In de basis worden alle woningen al voorzien van houten binnendeurenkozijnen met opdekdeuren. Tevens is een luxe opdekdeur van glas tussen de hal en woonkamer opgenomen. De badkamer en toiletruimte zijn afgewerkt met luxe wand- en vloertegels en luxe sanitair.

GEBOUWD VOOR DE TOEKOMST! LICHT, RUIM EN ENERGIEZUINIG
Vanzelfsprekend zijn alle woningen van project Boterbloem gasloos en gebouwd volgens de laatste normen van BENG. Die afkorting staat voor Bijna EnergieNeutrale Gebouwen. Elke woning beschikt over een lucht-water-warmtepomp in combinatie met vloerverwarming op alle woonlagen. Omdat alles nieuw en fris is, heb je de eerste jaren geen omkijken naar het onderhoud. Een energiezuinige en onderhoudsarme woning is niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor je portemonnee.

Verkopend makelaars: Lamberink Nieuwbouwmakelaars en Makelaardij Hoekstra.

Deze online presentatie en eventuele bijlagen zijn samengesteld op basis van de ons bekende gegevens en afbeeldingen. Samen met de artist impressies geven ze een indruk van de toekomstige situatie. Ze pretenderen geen exacte weergave te zijn van het uiteindelijke product. Rechten kunnen dan ook niet aan deze presentatie of bijlagen worden ontleend. Eventueel genoemde of getoonde afmetingen zijn indicatief.

Toon meer

Algemeen

Vraagprijs € 355.000 - € 570.000 v.o.n.
Servicekosten BTW belast Nee
Status Beschikbaar

Bouw

Aantal eenheden 28
Start bouw 15-10-2023 0:00

Locatie

Plaats Drachten
Land NL

Oppervlakte en inhoud

Inhoud 747 m³ - 502 m³
Perceeloppervlakte 250 m² - 661 m²
Woonoppervlakte 108 m² - 189 m²
Inhoud 502 m² - 747 m²

Ontdek de woning

Boterbloem, Drachten

Hier zult u wonen

Boterbloem, 9207 KA, Drachten

Schaduwwijzer

Drachten
Vragen over dit project?
Maak een afspraak via onze online tool.

Bouwtypes

Boterbloem, Half vrijstaande woning, Drachten
Boterbloem, Half vrijstaande woning
9207 KA, Drachten

€ 389.000 - € 389.000 v.o.n.

 • 127 m² - 127 m²
 • 6 kamers
 • 1 beschikbaar
Boterbloem, Levensloopbestendige woning, Drachten
Verkocht
Boterbloem, Levensloopbestendige woning
9207 KA, Drachten

 • 111 m² - 111 m²
 • 4 kamers
 • 0 beschikbaar
Boterbloem, Vrijstaande woning, Drachten
Boterbloem, Vrijstaande woning
9207 KA, Drachten

€ 520.000 - € 525.000 v.o.n.

 • 154 m² - 154 m²
 • 4 kamers
 • 2 beschikbaar

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie