De Veenderij, Bergentheim
De Veenderij, Bergentheim
De Veenderij, Bergentheim
Verkoop gestart 7691 BT, Bergentheim

De Veenderij, 7691 BT, Bergentheim

€ 312.500 - € 320.000

Omschrijving

Voor meer informatie kunt u contact leggen met Lamberink Nieuwbouwmakelaars via 0523 270 174 of de verkoopdocumentatie raadplegen via de projectpagina van Nieuw Wonen Hardenberg. Binnen het project “De Veenderij” te Bergentheim worden 6 royale appartementen...

Lees meer

Kenmerken

Woonoppervlakte 91 m² - 97 m²
Meer kenmerken

Buurtstatistieken Verspreide huizen Oud-Bergentheim

Leeftijd buurtbewoners

Huishoudens

Koop/Huur

Kenmerken

Algemeen
Vraagprijs € 312.500 - € 320.000
Servicekosten BTW belast Nee
Status Beschikbaar
Bouw
Aantal eenheden 6
Locatie
Plaats Bergentheim
Land NL
Oppervlakte en inhoud
Inhoud 386 m³ - 363 m³
Woonoppervlakte 91 m² - 97 m²
Inhoud 363 m² - 386 m²

Uitgebreide omschrijving

Voor meer informatie kunt u contact leggen met Lamberink Nieuwbouwmakelaars via 0523 270 174 of de verkoopdocumentatie raadplegen via de projectpagina van Nieuw Wonen Hardenberg.

Binnen het project “De Veenderij” te Bergentheim worden 6 royale appartementen aangeboden door WVG ontwikkeling. Het appartementencomplex heeft een eigentijdse uitstraling met authentieke details. Op afstand lijken het net twee vrijstaande woningen naast elkaar. De fraaie uitstraling wordt onderstreept door de mooie rood-bruine baksteen en de ramen met roedeverdeling.

LOCATIE
Bergentheim is één van de dorpen van de gemeente Hardenberg. Het kenmerkt zich door haar landelijke karakter en wordt door de inwoners ervaren als een rustig, veilig en gezellig dorp. Het dorp ligt op 10 minuten van Hardenberg, waar u voor al uw voorzieningen terecht kunt. Daarnaast ligt Bergentheim aan de provinciale weg N343. Zo bent u snel in omliggende steden. In de omgeving van Bergentheim vindt u veel groen, bos en prachtige natuurgebieden.

HEERLIJK WONEN LANGS HET WATER
De Veenderij ligt op een mooie locatie langs het kanaal Almelo – De Haandrik. Bij dit kleinschalige appartementengebouw van 6 appartementen zijn de terrassen en balkons allemaal gericht op het kanaal. U woont daardoor heerlijk vrij en hebt een mooi uitzicht over het water. Elk appartement heeft een eigen parkeerplaats en een buitenberging op het achter terrein.

DE KWALITEITEN VAN DE VEENDERIJ
* kleinschalig project;
* levenslang genieten: alles gelijkvloers;
* prachtige ligging langs het kanaal;
* volledig gasloos;
* standaard vloerverwarming;
* duurzaam en onderhoudsvriendelijk.

INDELING APPARTEMENTEN
Een ruime woonkamer/keuken aan de voorzijde, met uitzicht over het kanaal. Aan de achterzijde de ruime hoofdslaapkamer. Een heerlijke ruime badkamer met douche en wastafel. Daarnaast een tweede slaapkamer, ideaal als logeerkamer voor (klein)kinderen of een perfect ruimte als hobby- of werkkamer. De appartementen zijn voorzien van een bijkeuken, waar ook de technische installaties en wasmachine geplaatst kunnen worden. Op de begane grond een heerlijk terras, omzoomd door een beukenhaag. Daarnaast hebben de bovenste appartementen extra bergruimte op de vliering, die middels een vlizotrap te bereikbaar is.

Kortom, hier kunt u oud worden!

Deze online presentatie en eventuele bijlagen zijn samengesteld aan de hand van de ons bekende gegevens en afbeeldingen. Samen met de artist impressions geven zij een indruk van de toekomstige situatie. Zij pretenderen niet een exacte weergave te zijn van het uiteindelijke product. Rechten kunnen dan ook niet aan deze presentatie of bijlagen ontleend worden. Eventueel genoemde of getoonde afmetingen zijn indicatief.

Alle media

Alle afbeeldingen

De Veenderij, Bergentheim
De Veenderij, Bergentheim
De Veenderij, Bergentheim

Buurtstatistieken Verspreide huizen Oud-Bergentheim

Leeftijd buurtbewoners

Huishoudens

Koop/Huur

 • Basisonderwijs

  1.5 km
 • Voortgezet onderwijs

  6.2 km
 • Inwoners Verspreide huizen Oud-Bergentheim

  285
 • Inwoners Verspreide huizen Oud-Bergentheim

  280
 • Inwoners Hardenberg

  31.153
 • Inwoners Hardenberg

  30.204

Documenten

Kadastrale kaart Download
Document Download

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie