De Weijzen - starterswoning , 9648 LN, Wildervank

  • 67 m² - 67 m²
  • Geen bouwnummer beschikbaar
€ 237.500 - € 247.500 v.o.n.
Vragen over dit project?
Maak een afspraak via onze online tool.

Omschrijving

Een gezellige en karakteristieke nieuwe buurt op een markante plek: Welkom in De Weijzen te Wildervank! Op de voormalige locatie van natuursteenbedrijf De Weijs realiseren we een nieuwe woonbuurt: De Weijzen. De woonbuurt bestaat uit verschillende woningtypen met...

Toon meer

Kenmerken

Woonoppervlakte 67 m² - 67 m²

Buurtstatistieken Wildervank

Leeftijd buurtbewoners

Huishoudens

Koop/Huur

Een gezellige en karakteristieke nieuwe buurt op een markante plek: Welkom in De Weijzen te Wildervank!

Op de voormalige locatie van natuursteenbedrijf De Weijs realiseren we een nieuwe woonbuurt: De Weijzen. De woonbuurt bestaat uit verschillende woningtypen met dezelfde uitstraling. De architectuur is geïnspireerd op het voormalige kantoorpand bij de jachthaven. De driehoekige vormen komen abstract terug in een grafisch spel van witte accenten, Groninger rood-oranje bakstenen en bijpassende kozijnen.

LOCATIE
De nieuwe woonbuurt is ruim opgezet, ligt in een waterrijke omgeving en grenst aan de knusse jachthaven van Wildervank. De woonbuurt ligt vlakbij Parkstad Veendam. Om de hoek, op nog geen vijf minuten lopen. bevindt zich een klein winkelcentrum met onder meer een supermarkt. Ook andere voorzieningen zijn dichtbij, zoals een basisschool, kinderdagverblijf, huisartsenpraktijk en sportfaciliteiten. Het dorp bevindt zich tussen Stadskanaal en Hoogezand en in een halfuur rijd je naar provinciesteden Groningen en Assen.

INDELING RIJWONINGEN
Begane grond: Je komt binnen via de entree/hal met meterkast en toiletruimte. De keukenruimte is aan de voorzijde van de woning gelegen. De woonkamer is tuingericht en is over de volledige breedte van de tuin met mooie raampartijen en tuindeur; kortom veel daglichttoetreding!

Verdieping: middels de vaste trap vanuit de woonkamer kom je op de overloop. De overloop geeft toegang tot twee slaapkamers, de badkamer en de technische ruimte. De volledig betegelde badkamer ligt aan de voorzijde van de woning en is standaard voorzien van douche, wastafel en toilet.

Goed om te weten:
* woonoppervlakte vanaf 67 m2;
* kavelgrootte vanaf 100 m2;
* achtertuin gelegen op het zuiden;
* koopsom is inclusief sanitair en tegelwerk van Villeroy en Boch;
* de woning heeft minstens energielabel A+++!;
* de woning is voorzien van vloerverwarming;
* de woning wordt standaard voorzien van zonnepanelen;
* alle buitenkozijnen, -ramen en -deuren worden uitgevoerd in kunststof kozijnen.

DUURZAAMHEID
Met nieuwbouw kies je voor structureel lage energiekosten. Daarnaast is de woningwaarde van een duurzame woning ten opzichte van een minder duurzame woning hoger en neemt het verschil alleen maar verder toe! Een woning bijvoorbeeld met energielabel A+++, zoals de woningen in de Weijzen, brengt gemiddeld 14,6% meer op dan een woning met energielabel D (bron: NVM 2022). Een duurzame energiezuinige woning in de Weijzen kan jou wel tot ca € 200,- energielasten per maand besparen. En indien je de woning laat uitvoeren met extra zonnepanelen bespaar je nog eens extra!

Deze online presentatie en eventuele bijlagen zijn samengesteld aan de hand van de ons bekende gegevens en afbeeldingen. Samen met de artist impressions geven zij een indruk van de toekomstige situatie. Zij pretenderen niet een exacte weergave te zijn van het uiteindelijke product. Rechten kunnen dan ook niet aan deze presentatie of bijlagen ontleend worden. Eventueel genoemde of getoonde afmetingen zijn indicatief.

Toon meer

Algemeen

Vraagprijs € 237.500 - € 247.500 v.o.n.
Servicekosten BTW belast Nee
Status Beschikbaar

Bouw

Aantal eenheden 5

Locatie

Plaats Wildervank
Land NL

Oppervlakte en inhoud

Inhoud 253 m³ - 240 m³
Perceeloppervlakte 110 m² - 140 m²
Woonoppervlakte 67 m² - 67 m²
Inhoud 240 m² - 253 m²

Buurtstatistieken Wildervank

Leeftijd buurtbewoners

Huishoudens

Koop/Huur

Ontdek de woning

De Weijzen - starterswoning, Wildervank
Vragen over dit project?
Maak een afspraak via onze online tool.

Bouwtypes

De Weijzen - starterswoning, Starterswoning, Wildervank
De Weijzen - starterswoning, Starterswoning
9648 LN, Wildervank

€ 237.500 - € 247.500 v.o.n.

  • 67 m² - 67 m²
  • 5 kamers
  • 0 beschikbaar

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie