De Weijzen , 9648 LN, Wildervank

 • 90 m² - 129 m²
 • Geen bouwnummer beschikbaar
€ 285.000 - € 495.000 v.o.n.
Vragen over dit project?
Maak een afspraak via onze online tool.

Omschrijving

HET IS OFFICIEEL, HET GAAT VAN START! De huidige gebouwen worden eerst gesloopt. Aansluitend wordt er gestart met de voorbereidingen voor riool, NUTS en bestratingen. Direct daaropvolgend wordt gestart met de bouw van de woningen in De Weijzen! Een gezellige en...

Toon meer

Kenmerken

Woonoppervlakte 90 m² - 129 m²

Buurtstatistieken Wildervank

Leeftijd buurtbewoners

Huishoudens

Koop/Huur

HET IS OFFICIEEL, HET GAAT VAN START!
De huidige gebouwen worden eerst gesloopt. Aansluitend wordt er gestart met de voorbereidingen voor riool, NUTS en bestratingen. Direct daaropvolgend wordt gestart met de bouw van de woningen in De Weijzen!

Een gezellige en karakteristieke nieuwe buurt op een markante plek: Welkom in De Weijzen te Wildervank!

Nieuwsgierig? Kijk voor de volledige presentatie op nieuwwonengroningen.nl!

Op de voormalige locatie van natuursteenbedrijf De Weijs realiseren we een nieuwe woonbuurt: De Weijzen. De buurt wordt gekenmerkt door 8 rijwoningen, 4 geschakelde woningen en 10 levensloopbestendige woningen. De woonbuurt bestaat uit verschillende woningtypen met dezelfde uitstraling. De architectuur is geïnspireerd op het voormalige kantoorpand bij de jachthaven. De driehoekige vormen komen abstract terug in een grafisch spel van witte accenten, Groninger rood-oranje bakstenen en bijpassende kozijnen.

LOCATIE
De nieuwe woonbuurt is ruim opgezet, ligt in een waterrijke omgeving en grenst aan de knusse jachthaven van Wildervank. De woonbuurt ligt vlakbij Parkstad Veendam. Om de hoek, op nog geen vijf minuten lopen. bevindt zich een klein winkelcentrum met onder meer een supermarkt. Ook andere voorzieningen zijn dichtbij, zoals een basisschool, kinderdagverblijf, huisartsenpraktijk en sportfaciliteiten. Het dorp bevindt zich tussen Stadskanaal en Hoogezand en in een halfuur rijd je naar provinciesteden Groningen en Assen.

INDELING LEVENSLOOPBESTENDIGE WONING
Je komt binnen via de entree/hal met meterkast, technische ruimte, volledig betegelde toiletruimte, de kleine slaapkamer aan de voorzijde van de woning en volledig betegelde badkamer met douche, toilet en wastafel. De grote slaapkamer is aan de achterzijde van de woning gelegen van circa 15 m2. De keukenruimte is gesitueerd aan de voorzijde van de woning en staat in open verbinding met de tuingerichte woonkamer (tezamen circa 33 m2 groot).

INDELING VRIJSTAANDE WONING MET GESCHAKELDE BERGING
Begane grond: Je komt binnen via de zij entree/hal met meterkast, volledig betegelde toiletruimte, trapopgang en deur naar woonkamer en slaapkamer. De slaapkamer is aan de voorzijde van de woning gelegen en is 12 m2 groot. De grote doorzonwoonkamer biedt uitzicht over de royale tuin en is voorzien van openslaande tuindeuren. De open keukenruimte geeft toegang tot de ruime aangebouwde berging (circa 25 m2 groot).

Verdieping: middels de vaste trap vanuit de hal kom je op de overloop. De overloop geeft toegang tot drie slaapkamers, de badkamer, separaat toiletruimte en technische ruimte. De volledig betegelde badkamer is standaard voorzien van douche en wastafel.

Zolder: De bergzolder op de tweede verdieping is bereikbaar met een vlizotrap.

** Wil je slapen en baden beneden? Dat kan bij dit woningtype! Vraag naar de mogelijkheden.

Goed om te weten:
* woonoppervlakte vanaf 90 m2;
* kavelgrootte vanaf 157 m2;
* koopsom is inclusief sanitair en tegelwerk van Villeroy en Boch;
* de woning heeft minstens energielabel A+++!;
* de woning is voorzien van vloerverwarming;
* de woning wordt standaard voorzien van zonnepanelen;
* alle buitenkozijnen, -ramen en -deuren worden uitgevoerd in kunststof kozijnen.

DUURZAAMHEID
Met nieuwbouw kies je voor structureel lage energiekosten. Daarnaast is de woningwaarde van een duurzame woning ten opzichte van een minder duurzame woning hoger en neemt het verschil alleen maar verder toe! Een woning bijvoorbeeld met energielabel A+++, zoals de woningen in de Weijzen, brengt gemiddeld 14,6% meer op dan een woning met energielabel D (bron: NVM 2022). Een duurzame energiezuinige woning in de Weijzen kan jou wel tot ca € 200,- energielasten per maand besparen. En indien je de woning laat uitvoeren met extra zonnepanelen bespaar je nog eens extra!

Deze online presentatie en eventuele bijlagen zijn samengesteld aan de hand van de ons bekende gegevens en afbeeldingen. Samen met de artist impressions geven zij een indruk van de toekomstige situatie. Zij pretenderen niet een exacte weergave te zijn van het uiteindelijke product. Rechten kunnen dan ook niet aan deze presentatie of bijlagen ontleend worden. Eventueel genoemde of getoonde afmetingen zijn indicatief.

Let op: het door de ontwikkelaar opgegeven gebruiksoppervlak kan afwijken van het daadwerkelijke woonoppervlak! Bij het gebruiksoppervlak kunnen ook bergzolders, bergingen of andere ruimten zijn gerekend, terwijl deze volgens de NEN2580 niet als woonoppervlak zijn aan te merken. Afhankelijk van de mogelijkheden kunt u bijvoorbeeld voor een bergzolder een dakraam toepassen, waardoor deze ruimte eventueel alsnog als woonoppervlak kan worden gerekend. Vraag de makelaar voor meer informatie en eventuele mogelijkheden.

Toon meer

Algemeen

Vraagprijs € 285.000 - € 495.000 v.o.n.
Servicekosten BTW belast Nee
Status Beschikbaar

Bouw

Aantal eenheden 23

Locatie

Plaats Wildervank
Land NL

Oppervlakte en inhoud

Perceeloppervlakte 157 m² - 709 m²
Woonoppervlakte 90 m² - 129 m²
Inhoud 296 m³ - 663 m³

Buurtstatistieken Wildervank

Leeftijd buurtbewoners

Huishoudens

Koop/Huur

Ontdek de woning

De Weijzen, Wildervank

Hier zult u wonen

De Weijzen, 9648 LN, Wildervank

Schaduwwijzer

Vragen over dit project?
Maak een afspraak via onze online tool.

Bouwtypes

De Weijzen, Levensloopbestendige woning, Wildervank
De Weijzen, Levensloopbestendige woning, Wildervank
Bekijk alle afbeeldingen
Verkocht
De Weijzen, Levensloopbestendige woning
9648 LN, Wildervank

 • 84 m² - 84 m²
 • 3 kamers
 • 0 beschikbaar
De Weijzen, Rijwoning, Wildervank
De Weijzen, Rijwoning, Wildervank
Bekijk alle afbeeldingen
Verkocht
De Weijzen, Rijwoning
9648 LN, Wildervank

 • 108 m² - 108 m²
 • 4 kamers
 • 0 beschikbaar
De Weijzen, Vrijstaande woning met geschakelde berging, Wildervank
De Weijzen, Vrijstaande woning met geschakelde berging, Wildervank
Bekijk alle afbeeldingen
De Weijzen, Vrijstaande woning met geschakelde berging
9648 LN, Wildervank

€ 490.000 - € 490.000 v.o.n.

 • 126 m² - 126 m²
 • 5 kamers
 • 0 beschikbaar