Droomkavels - Landgoed Scholtenszathe , 7889 VB, Klazienaveen-Noord

  • 4 bouwnummers beschikbaar
€ 170.000 - € 308.000 v.o.n.
Emmen
Heeft u vragen?
Vragen over dit project?
Maak een afspraak via onze online tool.

Omschrijving

**Laatste kavel beschikbaar!** Project Droomkavels - Landgoed Scholtenszathe De landelijk gelegen Droomkavels zijn gesitueerd in een divers natuurgebied in Klazienaveen-Noord, nabij het Landgoed Scholtenszathe waar het project haar naam aan ontleent. Het is goed...

Toon meer

Kenmerken

Buurtstatistieken Scholtenskanaal

Leeftijd buurtbewoners

Huishoudens

Koop/Huur

**Laatste kavel beschikbaar!**

Project Droomkavels - Landgoed Scholtenszathe

De landelijk gelegen Droomkavels zijn gesitueerd in een divers natuurgebied in Klazienaveen-Noord, nabij het Landgoed Scholtenszathe waar het project haar naam aan ontleent.

Het is goed toeven in de omgeving van dit prachtige landgoed, waarvoor in 1998 ruim 300 hectare aan bos is aangeplant met een gevarieerd aantal boomsoorten. De stad Emmen met al haar voorzieningen, zoals winkelcentra en dieren- en attractiepark Wildlands, ligt comfortabel om de hoek, net als vele uitgestrekte natuurgebieden, hunebedden en karakteristieke Drentse dorpjes. De locatie ligt aan uitstekende uitvalswegen, zoals de A37 en een stukje verderop de A28.

In dit fraaie stukje Drenthe wordt u de unieke mogelijkheid geboden om uw eigen droomhuis te realiseren zoals u dit wenst, onder begeleiding van uw eigen kavelcoach van Woonwensfabriek.

Het project bestaat uit 20 royale kavels inclusief bosperceel vanaf 8.900 m² en 5 kleinere kavels vanaf 1.900 m². Het plan gaat uit van 3 zones: Wonen in het Lint, Wonen aan het Scholtenskanaal en Wonen aan het open landschap.
- Wonen in het lint: deze kavels zijn de uitbreiding van de bestaande kern Klazienaveen-Noord. Deze woningen sluiten aan op de uitstraling en de schaal van het dorp. Aan de achterzijde van de kavels is een bospartij gelegen.
- Wonen aan het Scholtenskanaal: woningen pronkend op de open ruimtes aan het kanaal. Deze woningen richten zich met de voorkant op het Scholtenskanaal met zijn laanbeplanting met eiken. De woningen staan in open ruimtes in het bos, de zogenaamde boskamers. Ze staan vrij in de kamers en maken zich los van de bosrand. De relatie binnen- buiten moet zichtbaar zijn in het ontwerp.
- Wonen aan het open landschap: deze kavels, aan het oostelijke deel langs de Catovaart, worden gekarakteriseerd door een weids uitzicht, waarbij de woningen zich nestelen in de bosrand. De relatie binnen-buiten is vloeiend en het bouwvolume heeft een vrije vorm. Gebouwde buitenruimtes zijn een onderdeel van de compositie.

Er is een beeldkwaliteitsplan geschreven met daarin voor elke zone een omschrijving inzake ontwerp en bouwvoorschriften. De kavels worden verkocht in 3 deelfases:
- fase 1: Kavels 1 t/m 9;
- fase 2: Kavels 10 t/m 19;
- fase 3: Kavels 20 t/m 25.

Om één en ander wat concreter te maken heeft Woonwensfabriek, de kavelcoach van dit project, twee voorbeeldwoningen geselecteerd voor de vijf lintkavels en deze voorzien van een vrij-op-naam-vanafprijs. Het gaat om een woning in jaren '30 stijl en een schuurwoning die op maat is gemaakt voor deze kavels. Zie voor meer informatie de afbeeldingen. Deze woningen zijn uiteraard aan te passen aan uw wensen binnen de grenzen van het beeldkwaliteitsplan.

Bent u benieuwd naar de plattegronden en het kostenplaatje van deze woningen? Kijk dan op de projectwebsite www.droomkavels-landgoedscholtenszathe.nl.

De getoonde voorbeeldwoningen zijn onder voorbehoud goedkeuring welstand.

Deze online presentatie en eventuele bijlagen zijn samengesteld aan de hand van de ons bekende gegevens en afbeeldingen. Samen met de artist impressions geven zij een indruk van de toekomstige situatie. Zij pretenderen niet een exacte weergave te zijn van het uiteindelijke product. Aan deze presentatie of bijlagen kunnen dan ook geen rechten ontleend worden. Eventueel genoemde of getoonde afmetingen zijn indicatief.

Toon meer

Algemeen

Vraagprijs € 170.000 - € 308.000 v.o.n.
Servicekosten BTW belast Nee
Status Beschikbaar

Bouw

Aantal eenheden 14

Locatie

Plaats Klazienaveen-Noord
Land NL

Oppervlakte en inhoud

Perceeloppervlakte 1300 m² - 16805 m²

Buurtstatistieken Scholtenskanaal

Leeftijd buurtbewoners

Huishoudens

Koop/Huur

Ontdek de woning

Droomkavels - Landgoed Scholtenszathe, Klazienaveen-Noord

Hier zult u wonen

Droomkavels - Landgoed Scholtenszathe, 7889 VB, Klazienaveen-Noord

Schaduwwijzer

Emmen
Heeft u vragen?
Vragen over dit project?
Maak een afspraak via onze online tool.

Bouwtypes

Droomkavels - Landgoed Scholtenszathe, Deelgebied 1 - Wonen in het lint, Klazienaveen-Noord
Verkocht
Droomkavels - Landgoed Scholtenszathe, Deelgebied 1 - Wonen in het lint
7889 VB, Klazienaveen-Noord

  • 1 m² - 1355 m²
  • 1 kamers
  • 0 beschikbaar
Droomkavels - Landgoed Scholtenszathe, Deelgebied 2 'Wonen aan het Scholtenskanaal', Klazienaveen-Noord
Droomkavels - Landgoed Scholtenszathe, Deelgebied 2 'Wonen aan het Scholtenskanaal'
7889 VB, Klazienaveen-Noord

€ 300.600 - € 308.100 v.o.n.

  • 500 m² - 800 m²
  • 1 kamers
  • 1 beschikbaar
Droomkavels - Landgoed Scholtenszathe, Deelgebied 3 - Wonen aan open landschap, Klazienaveen-Noord
Droomkavels - Landgoed Scholtenszathe, Deelgebied 3 - Wonen aan open landschap
7889 VB, Klazienaveen-Noord

€ 223.200 - € 308.000 v.o.n.

  • 1 m² - 2 m²
  • 1 kamers
  • 0 beschikbaar

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie