Droomkavels - Landgoed Scholtenszathe, Deelgebied 2 'Wonen aan het Scholtenskanaal', bouwnummer: 11 , 7889 VB, Klazienaveen-noord

  € 326.500 V.o.n.
  Emmen
  Heeft u vragen?
  Deze woning bezichtigen?
  Vraag een bezichtiging aan via onze online tool.

  Omschrijving

  **Unieke kans, laatste beschikbare kavel!** Project Droomkavels - Landgoed Scholtenszathe De landelijk gelegen Droomkavels zijn gesitueerd in een divers natuurgebied in Klazienaveen-Noord, nabij het Landgoed Scholtenszathe waar het project haar naam aan...

  Toon meer

  Kenmerken

  Aantal kamers 1 kamers

  Buurtstatistieken Scholtenskanaal

  Leeftijd buurtbewoners

  Huishoudens

  Koop/Huur

  Downloads

  Beeldkwaliteitsplan

  **Unieke kans, laatste beschikbare kavel!**

  Project Droomkavels - Landgoed Scholtenszathe

  De landelijk gelegen Droomkavels zijn gesitueerd in een divers natuurgebied in Klazienaveen-Noord, nabij het Landgoed Scholtenszathe waar het project haar naam aan ontleent.

  Het is goed toeven in de omgeving van dit prachtige landgoed, waarvoor in 1998 ruim 300 hectare aan bos is aangeplant met een gevarieerd aantal boomsoorten. De stad Emmen met al haar voorzieningen, zoals winkelcentra en dieren- en attractiepark Wildlands, ligt comfortabel om de hoek, net als vele uitgestrekte natuurgebieden, hunebedden en karakteristieke Drentse dorpjes. De locatie ligt aan uitstekende uitvalswegen, zoals de A37 en een stukje verderop de A28.

  In dit fraaie stukje Drenthe wordt u de unieke mogelijkheid geboden om uw eigen droomhuis te realiseren zoals u dit wenst, onder begeleiding van uw eigen kavelcoach van Woonwensfabriek.

  Het project bestaat uit 20 royale kavels inclusief bosperceel vanaf 8.900 m² en 5 kleinere kavels vanaf 1.900 m². Het plan gaat uit van 3 zones: Wonen in het Lint, Wonen aan het Scholtenskanaal en Wonen aan het open landschap.
  - Wonen in het lint: deze kavels zijn de uitbreiding van de bestaande kern Klazienaveen-Noord. Deze woningen sluiten aan op de uitstraling en de schaal van het dorp. Aan de achterzijde van de kavels is een bospartij gelegen.
  - Wonen aan het Scholtenskanaal: woningen pronkend op de open ruimtes aan het kanaal. Deze woningen richten zich met de voorkant op het Scholtenskanaal met zijn laanbeplanting met eiken. De woningen staan in open ruimtes in het bos, de zogenaamde boskamers. Ze staan vrij in de kamers en maken zich los van de bosrand. De relatie binnen- buiten moet zichtbaar zijn in het ontwerp.
  - Wonen aan het open landschap: deze kavels, aan het oostelijke deel langs de Catovaart, worden gekarakteriseerd door een weids uitzicht, waarbij de woningen zich nestelen in de bosrand. De relatie binnen-buiten is vloeiend en het bouwvolume heeft een vrije vorm. Gebouwde buitenruimtes zijn een onderdeel van de compositie.

  Er is een beeldkwaliteitsplan geschreven met daarin voor elke zone een omschrijving inzake ontwerp en bouwvoorschriften. De kavels worden verkocht in 3 deelfases:
  - fase 1: Kavels 1 t/m 9;
  - fase 2: Kavels 10 t/m 19;
  - fase 3: Kavels 20 t/m 25.

  Om één en ander wat concreter te maken heeft Woonwensfabriek, de kavelcoach van dit project, twee voorbeeldwoningen geselecteerd voor de vijf lintkavels en deze voorzien van een vrij-op-naam-vanaf prijs. Het gaat om een woning in jaren '30 stijl en een schuurwoning die op maat is gemaakt voor deze kavels. Zie voor meer informatie de afbeeldingen. Deze woningen zijn uiteraard aan te passen aan uw wensen binnen de grenzen van het beeldkwaliteitsplan.

  Bent u benieuwd naar de plattegronden en het kostenplaatje van deze woningen? Kijk dan op de projectwebsite www.droomkavels-landgoedscholtenszathe.nl.

  De getoonde voorbeeldwoningen zijn onder voorbehoud goedkeuring welstand.

  Deze online presentatie en eventuele bijlagen zijn samengesteld aan de hand van de ons bekende gegevens en afbeeldingen. Samen met de artist impressions geven zij een indruk van de toekomstige situatie. Zij pretenderen niet een exacte weergave te zijn van het uiteindelijke product. Aan deze presentatie of bijlagen kunnen dan ook geen rechten ontleend worden. Eventueel genoemde of getoonde afmetingen zijn indicatief.

  Toon meer

  Algemeen

  Vraagprijs € 326.500 V.o.n.
  Servicekosten BTW belast Nee
  Status Beschikbaar

  Bouw

  Recreatiewoning nee
  Permanente bewoning ja
  Bouwvorm n.v.t
  Aantal eenheden 14

  Locatie

  Adres Deelgebied 2 Wonen aan het Scholtenskanaal
  Plaats Klazienaveen-noord
  Provincie Drenthe
  Land Nederland

  Indeling

  Aantal verdiepingen 1
  Aantal kamers 1 kamers
  Aantal woonlagen 1 woonlagen

  Parkeergelegenheid

  Garage
  • geen garage
  Oppervlakte 0

  Buurtstatistieken Scholtenskanaal

  Leeftijd buurtbewoners

  Huishoudens

  Koop/Huur

  Beeldkwaliteitsplan

  Ontdek de woning

  Droomkavels - Landgoed Scholtenszathe, Deelgebied 2 'Wonen aan het Scholtenskanaal', bouwnummer: 11, Klazienaveen-noord

  Hier zult u wonen

  Droomkavels - Landgoed Scholtenszathe, Deelgebied 2 'Wonen aan het Scholtenskanaal', bouwnummer: 11, 7889 VB, Klazienaveen-noord

  Schaduwwijzer

  Emmen
  Heeft u vragen?
  Deze woning bezichtigen?
  Vraag een bezichtiging aan via onze online tool.

  Deze website maakt gebruik van cookies

  Voor welke cookies geef je akkoord?

  Meer informatie