Emperweide, Empe
7399 AD, Empe

Emperweide, 7399 AD, Empe

€ 397.500 - € 422.500

Omschrijving

Project 'Emperweide' te Empe biedt toekomstbestendig wonen! De start verkoop datum van de 8 levensloopbestendige woningen is bekend! Op woensdag 22 februari 13.00 uur start de verkoop met een start verkoop event in verenigingsgebouw 't Oortveld, Emperweg 41 in...

Lees meer

Kenmerken

Woonoppervlakte 93 m² - 107 m²
Perceel 137 m² - 195 m²
Meer kenmerken

Buurtstatistieken Empe Kern

Leeftijd buurtbewoners

Huishoudens

Koop/Huur

Kenmerken

Algemeen
Vraagprijs € 397.500 - € 422.500
Servicekosten BTW belast Nee
Status Beschikbaar
Bouw
Aantal eenheden 8
Locatie
Plaats Empe
Land NL
Oppervlakte en inhoud
Inhoud 628 m³ - 595 m³
Perceeloppervlakte 137 m² - 195 m²
Woonoppervlakte 93 m² - 107 m²
Inhoud 595 m² - 628 m²

Uitgebreide omschrijving

Project 'Emperweide' te Empe biedt toekomstbestendig wonen!

De start verkoop datum van de 8 levensloopbestendige woningen is bekend!

Op woensdag 22 februari 13.00 uur start de verkoop met een start verkoop event in verenigingsgebouw 't Oortveld, Emperweg 41 in Empe. U bent van harte welkom tussen 13.00 en 15.00 uur. De inschrijfperiode bedraagt 2 weken waarna de toewijzing zal plaatsvinden.
Tevens kunt vanaf deze dag en tijd alle projectinformatie zoals prijzen per bouwnummer en de verkooptekeningen vinden op de projectwebsite.

Met een levensloopbestendige plattegrond waardoor de slaapkamer en badkamer zich op de begane grond bevinden bent u klaar voor de toekomst. Door een extra verdieping is er ruimte voor een hobbyruimte of een extra slaapkamer(s) met daarbij een tweede badkamer.

Alle woningen worden conform de BENG normen, gasloos gebouwd en voorzien van zonnepanelen waardoor de woningen minstens energie energielabel A verkrijgen.

Het prachtige gebied waar het dorp Empe is gelegen, is omgeven door verschillende bossen, landgoederen en de oude stroomgebieden van de Gelderse IJssel. Empe is gelegen nabij de grote stad Zutphen, maar ook Apeldoorn en Deventer zijn goed bereikbaar. Het treinstation van Empe-Voorst is binnen handbereik gelegen. De stad Zutphen is gelegen op 4 kilometer en biedt volop aantrekkelijke voorzieningen zoals winkels, supermarkten en middelbare scholen. De autosnelwegen A1 en A50 zijn te bereiken in slechts 10 minuten.

Binnen het project worden in totaal 8 levensloopbestendige woningen gerealiseerd in twee delen van 4 bouwnummers.

Het project wordt eerstelijns toegewezen aan inwoners van Empe, Voorst en Tonden (sociaal-economische binding) en aan voormalige inwoners. De kopers moeten 55 jaar of ouder zijn om in aanmerking te komen voor een bouwnummer. Tevens is er een zelfbewoningsverplichting van toepassing.

Wanneer na de eerste toewijzing woningen beschikbaar blijven, dan komen overige belangstellenden uit de regio in aanmerking voor een woning.

BENG: KLAAR VOOR DE TOEKOMST
BENG is een afkorting voor Bijna Energie Neutraal Gebouw en geeft aan hoe energiezuinig uw woning is. Het Bouwbesluit stelt vast hoe energiezuinig nieuwbouwwoningen moeten zijn. Deze woningen worden gebouwd conform de BENG-eisen. Kortom, met deze woning ben je volledig op de toekomst voorbereid.

Wilt u op de hoogte worden gehouden van dit project? Schrijft u zich dan in voor de nieuwsbrief van het project via de projectwebsite op NieuwWonenHardenberg.nl

Deze online presentatie en eventuele bijlagen zijn samengesteld aan de hand van de ons bekende gegevens en afbeeldingen. Samen met de artist impressions geven zij een indruk van de toekomstige situatie. Zij pretenderen niet een exacte weergave te zijn van het uiteindelijke product. Rechten kunnen dan ook niet aan deze presentatie of bijlagen ontleend worden. Eventueel genoemde of getoonde afmetingen zijn indicatief.

Buurtstatistieken Empe Kern

Leeftijd buurtbewoners

Huishoudens

Koop/Huur

 • Basisonderwijs

  0.3 km
 • Voortgezet onderwijs

  6.1 km
 • Inwoners Empe Kern

  125
 • Inwoners Empe Kern

  125
 • Inwoners Brummen

  10.374
 • Inwoners Brummen

  10.510

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie