Möllincksvaart fase 3.1, Loorijck | Twee-onder-één-kapwoning met aangebouwde berging, bouwnummer: 14 , 7691 PV, Bergentheim

  • 154 m²
  • A_PPP
€ 407.500 V.o.n.
Deze woning bezichtigen?
Vraag een bezichtiging aan via onze online tool.

Omschrijving

Energieneutraal wonen in Bergentheim! DE BOUW GAAT VAN START! De verkoop verloopt voorspoedig, waardoor de voorbereidingen voor start bouw in gang zijn gezet. De bouwtijd bedraagt 9 tot 12 maanden. Heeft u belangstelling in een nog beschikbare woning, neem dan...

Toon meer

Kenmerken

Aantal slaapkamers 3 slaapkamers
Aantal kamers 5 kamers

Energieneutraal wonen in Bergentheim!

DE BOUW GAAT VAN START!
De verkoop verloopt voorspoedig, waardoor de voorbereidingen voor start bouw in gang zijn gezet. De bouwtijd bedraagt 9 tot 12 maanden. Heeft u belangstelling in een nog beschikbare woning, neem dan contact met ons op en wij reserveren deze woning vrijblijvend en kosteloos voor u. Vervolgens plannen wij een vrijblijvende afspraak in om het project en proces door te nemen met u.

WONINGMODEL LOORIJCK / SLAPEN EN BADEN BENEDEN MOGELIJK
Alle woningen van het Woningmodel Loorijck zijn energieneutraal en zijn in de basis 6,54 meter breed en hebben standaard een diepte van 10,74 meter. Aan de straatzijde van de woning is ruimte voor een heerlijke zithoek en de tuinzijde is de perfecte plek voor je nieuwe keuken. Wil je wat extra ruimte? Kies dan voor 1,20 meter of 2,40 meter verlenging. Ook is het bij dit woningmodel mogelijk om de gemetselde garage in te delen als ruimte voor een slaap- en badkamer op de begane grond. Toekomstgericht wonen!

De eerste verdieping van deze woning heeft drie ruime slaapkamers en een badkamer met een douche, een wastafel en een tweede wandcloset. Op zolder staan de technische installaties en is ook de aansluiting voor de wasmachine. Heb je eigen wensen? Geen probleem! Laat je verrassen door onze flexibiliteit en schroom niet om jouw eigen ideeën bij ons kenbaar te maken.

NAAST DE VELE MOGELIJKE OPTIES WORDEN DEZE WONINGEN ZEER COMPLEET OPGELEVERD:
Inclusief keukencheque
Inclusief badkamer en toilet met sanitair en tegelwerk
Inclusief bodemwarmtepomp (gasloos wonen)
Inclusief vloerverwarming en -koeling op de begane grond en (de eerste) verdieping
Inclusief Triple HR+++ glas in de complete woning (met uitzondering van 4 pans dakraam)
Inclusief zonnepanelen
Inclusief aangebouwde gemetselde berging (optioneel in te richten met slaap- en badkamer)
Energie-neutrale woningen, klaar voor de toekomst! Dus nóg zuiniger dan de BENG-normering uit het bouwbesluit
Wonen in een aantrekkelijke en leefbare omgeving

LOCATIE
Op een prachtige locatie in Möllincksvaart te Bergentheim worden de komende jaren in totaal 170 woningen gerealiseerd in diverse type woningen en verschillende prijscategorieën. Möllincksvaart fase 3 ligt aangrenzend aan Möllincksvaart fase 2, tussen de Schapenweg, de spoorlijn en de nieuwe Slotweg. Het ontwerpbestemmingsplan is inmiddels vastgesteld. Het plan bestaat uit een robuust groen raamwerk met verschillende aantrekkelijke woonbuurten. Om invulling te geven aan natuur, biodiversiteit, leefbaarheid en circulaire economie zijn er drie thema's vastgesteld, waarin deze duurzaamheidscomponenten samenkomen:
- Aandacht voor natuurlijke en landschappelijke kwaliteit
- Aantrekkelijk wonen
- Circulariteit

Deze thema's worden vertaald in diverse uitgangspunten welke in het inrichtingsplan terug moeten komen, zoals flora en fauna de ruimte een 'boost' geven. Wat de aantrekkelijkheid en leefbaarheid ten goede komt, waardoor bewoners zich niet alleen achter de voordeur bevinden. Ook zal bij de inrichting van de wijk veel aandacht uitgaan naar circulariteit op het gebied van materialisatie, maar voor dit thema zal er ook breder gekeken worden dan alleen dit aspect.

PROJECTPAGINA
Heeft u interesse voor nieuwbouw in Bergentheim en wilt u graag op de hoogte gehouden worden van dit nieuwbouwproject? Schrijft u zich dan in voor de nieuwsbrief op Nieuw Wonen Hardenberg of neem contact op met één van de de verkopende makelaars voor meer informatie.

DISCLAMER
Deze online presentatie en eventuele bijlagen zijn samengesteld aan de hand van de ons bekende gegevens en afbeeldingen. Samen met de artist impressions geven zij een indruk van de toekomstige situatie. Zij pretenderen niet een exacte weergave te zijn van het uiteindelijke product. Rechten kunnen dan ook niet aan deze presentatie of bijlagen ontleend worden. Eventueel genoemde of getoonde afmetingen zijn indicatief.

Let op: het door de ontwikkelaar opgegeven gebruiksoppervlak kan afwijken van het daadwerkelijke woonoppervlak! Bij het gebruiksoppervlak kunnen ook bergzolders, bergingen of andere ruimten zijn gerekend, terwijl deze volgens de NEN2580 niet als woonoppervlak zijn aan te merken. Afhankelijk van de mogelijkheden kunt u bijvoorbeeld voor een bergzolder een dakraam toepassen, waardoor deze ruimte eventueel alsnog als woonoppervlak kan worden gerekend. Vraag de makelaar voor meer informatie en eventuele mogelijkheden.

Toon meer

Algemeen

Vraagprijs € 407.500 V.o.n.
Servicekosten BTW belast Nee
Status Verkocht onder voorbehoud

Bouw

Soort woning eengezinswoning
Recreatiewoning nee
Permanente bewoning ja
Bouwjaar 2024
Bouwvorm nieuwbouw
Soort dak zadeldak
Materiaal van dak
  • pannen
Aantal eenheden 24

Locatie

Adres Loorijck
Plaats Bergentheim
Provincie Overijssel
Land Nederland

Oppervlakte en inhoud

Totale woonoppervlakte 154

Indeling

Aantal verdiepingen 3
Aantal kamers 5 kamers waarvan 3 slaapkamers
Aantal woonlagen 3 woonlagen

Energie

Energielabel A_PPP
Isolatie
  • volledig geisoleerd
Warm water
  • elektrische boiler eigendom

Bergruimte

Schuur/berging aangebouwd steen
Aantal schuren 1

Parkeergelegenheid

Garage
  • geen garage

Ontdek de woning

Möllincksvaart fase 3.1, Loorijck | Twee-onder-één-kapwoning met aangebouwde berging, bouwnummer: 14, Bergentheim

Hier zult u wonen

Möllincksvaart fase 3.1, Loorijck | Twee-onder-één-kapwoning met aangebouwde berging, bouwnummer: 14, 7691 PV, Bergentheim

Schaduwwijzer

Deze woning bezichtigen?
Vraag een bezichtiging aan via onze online tool.