Winsumernest , 9951 SE, Winsum

 • 138 m² - 174 m²
 • 1 bouwnummer beschikbaar
€ 345.000 - € 625.000 v.o.n.
Vragen over dit project?
Maak een afspraak via onze online tool.

Omschrijving

DE BOUW GAAT VAN START! De verkoop van het “Winsumernest” verloopt voorspoedig, waardoor de voorbereidingen voor start bouw in gang zijn gezet. WAT TE DOEN BIJ VERDERE BELANGSTELLING? Heeft u belangstelling in een nog beschikbare woning, neem dan contact met ons...

Toon meer

Kenmerken

Woonoppervlakte 138 m² - 174 m²

DE BOUW GAAT VAN START!
De verkoop van het “Winsumernest” verloopt voorspoedig, waardoor de voorbereidingen voor start bouw in gang zijn gezet.

WAT TE DOEN BIJ VERDERE BELANGSTELLING?
Heeft u belangstelling in een nog beschikbare woning, neem dan contact met ons op en wij reserveren deze woning vrijblijvend en kosteloos voor u. Vervolgens plannen wij een vrijblijvende afspraak in om het project en proces door te nemen met u.

WONEN IN HET WINSUMERNEST: WONEN IN DE NATUUR NABIJ DE STAD GRONINGEN
Stelt u zich eens voor: vanaf uw houten vlonderterras tuurt u uit over het water of vanuit uw ruime tuin op het Winsumerdiep. Fluitende vogeltjes, giechelende kinderen, het zonlicht schijnt op uw gezicht én op de zonnepanelen op uw dak. Een droomplek! En het zou zomaar eens uw nieuwe thuis kunnen zijn. Want de locatie van de oude steenfabriek Lombok wordt omgetoverd tot een unieke plek om te wonen. Met plezier vertellen we u over de nieuwe woonbuurt, genaamd W.est.

Winsum: Een levendig dorp met de voorzieningen van een kleine stad, heerlijke straatjes om doorheen te dwalen, twee kerken, twee molens en dat schitterende Winsumerdiep, een blauwe ader door de bebouwing.

DIT IS W.EST!
Een kleinschalige, gevarieerde woonbuurt met 28 fijne gezinswoningen:
* 4 vrijstaande woningen inclusief berging
* 6 geschakelde woningen inclusief berging (vrijstaande woningen middels een garage aan elkaar geschakeld)
* 12 twee-onder-een-kapwoningen inclusief berging
* 6 eengezinswoningen inclusief berging

Hier zorgen de verschillende kwaliteiten van de locatie voor diverse woonsferen. Zo kunt u ervoor kiezen wel of niet aan het water te wonen. En of het water aan uw achtertuin grenst met standaard houten vlonderterras of dat u liever uitzicht heeft op het Winsumerdiep. Als u kiest voor een woning aan de woonstraat, kiest u voor een rustige woonomgeving doordat u alleen bestemmingsverkeer kunt verwachten. Een toekomstig loopbruggetje zorgt voor een directe verbinding tussen W.est en de nieuwe wijk Munster. Zo kunnen de kinderen straks veilig spelen in één van de speeltuinen van Munster. Het is hier straks fantastisch wonen!

ARCHITECTUUR
De kleinschalige omvang van het plan en de locatie vraagt een eenduidige architectuur. Zo krijgt W.est een duidelijke eigen identiteit. De rode baksteen is een logische keuze gezien de historie van de locatie. We kiezen ervoor om de rode baksteen zorgvuldig af te wisselen met een aantal woningen in licht keimwerk. In de woonstraat ziet u straks ook een combinatie van verschillende kaprichtingen. Het contrast en de variatie zorgt voor een kwalitatief hoogwaardig straatbeeld. Door terugkerende materialen en detaillering ontstaat er eenheid binnen diversiteit. Het basis gevelmateriaal is baksteen met ondergeschikt houten geveldelen. De dakbedekking van de woningen bestaat uit keramische dakpannen. De architectonische accenten, de zorgvuldige detaillering en de gekozen metselverbanden maken het ontwerp bijzonder rijk. Bijna elke woning in het plan is daarmee uniek.

BIODIVERS EN KLIMAATBESTENDIG
In het hof is er niet alleen woonruimte voor mensen, maar ook voor dieren. Door het gehele plan heen zijn neststenen in de gevels toegepast. De groene hagen en bloemen zorgen voor schuil- en voedselplekken voor vogels en insecten. De groene parkeerplaatsen zorgen voor een betere infiltratie van regenwater en beperken hittestress tijdens warme perioden.

KLAAR VOOR DE TOEKOMST
Met W.est gaan we verder dan de wettelijke norm (het Bouwbesluit) door iedere woning standaard energieneutraal te realiseren. Een energieneutrale woning is een woning die net zoveel energie opwekt als die verbruikt. Daarmee bestaan uw energielasten enkel uit het eigen gebruik, bijvoorbeeld van uw wasmachine, koelkast en computer.

LET OP:
Het door de ontwikkelaar opgegeven gebruiksoppervlak kan afwijken van het daadwerkelijke woonoppervlak! Bij het gebruiksoppervlak kunnen ook bergzolders, bergingen of andere ruimten zijn gerekend, terwijl deze volgens de NEN2580 niet als woonoppervlak zijn aan te merken. Afhankelijk van de mogelijkheden kunt u bijvoorbeeld voor een bergzolder een dakraam toepassen, waardoor deze ruimte eventueel alsnog als woonoppervlak kan worden gerekend. Vraag de makelaar voor meer informatie en eventuele mogelijkheden.

Toon meer

Algemeen

Vraagprijs € 345.000 - € 625.000 v.o.n.
Servicekosten BTW belast Nee
Status Beschikbaar

Bouw

Aantal eenheden 29

Locatie

Plaats Winsum
Land NL

Oppervlakte en inhoud

Perceeloppervlakte 140 m² - 626 m²
Woonoppervlakte 138 m² - 174 m²
Inhoud 504 m³ - 734 m³

Ontdek de woning

Winsumernest, Winsum

Hier zult u wonen

Winsumernest, 9951 SE, Winsum

Schaduwwijzer

Vragen over dit project?
Maak een afspraak via onze online tool.

Bouwtypes

Winsumernest, Eengezinswoning, Winsum
Winsumernest, Eengezinswoning, Winsum
Bekijk alle afbeeldingen
Verkocht
Winsumernest, Eengezinswoning
9951 SE, Winsum

 • 138 m² - 138 m²
 • 5 kamers
 • 0 beschikbaar
Winsumernest, Geschakelde woning, Winsum
Winsumernest, Geschakelde woning, Winsum
Bekijk alle afbeeldingen
Winsumernest, Geschakelde woning
9951 SE, Winsum

€ 545.000 - € 550.000 v.o.n.

 • 161 m² - 164 m²
 • 5 kamers
 • 1 beschikbaar
Winsumernest, Twee-onder-één kapwoning, Winsum
Winsumernest, Twee-onder-één kapwoning, Winsum
Bekijk alle afbeeldingen
Winsumernest, Twee-onder-één kapwoning
9951 SE, Winsum

€ 489.500 - € 493.500 v.o.n.

 • 160 m² - 160 m²
 • 5 kamers
 • 0 beschikbaar
Winsumernest, Vrijstaande woning, Winsum
Winsumernest, Vrijstaande woning, Winsum
Bekijk alle afbeeldingen
Winsumernest, Vrijstaande woning
9951 SE, Winsum

€ 589.000 - € 589.000 v.o.n.

 • 174 m² - 174 m²
 • 5 kamers
 • 0 beschikbaar