Winsumernest, Vrijstaande woning, bouwnummer: 1 , 9951 SE, Winsum

  • 174 m²
  • A_PPPP
€ 589.000 V.o.n.
Deze woning bezichtigen?
Vraag een bezichtiging aan via onze online tool.

Omschrijving

DE BOUW GAAT VAN START! De verkoop van het “Winsumernest” verloopt voorspoedig, waardoor de voorbereidingen voor start bouw in gang zijn gezet. WAT TE DOEN BIJ VERDERE BELANGSTELLING? Heeft u belangstelling in een nog beschikbare woning, neem dan contact met ons...

Toon meer

Kenmerken

Aantal slaapkamers 3 slaapkamers
Aantal kamers 5 kamers

DE BOUW GAAT VAN START!
De verkoop van het “Winsumernest” verloopt voorspoedig, waardoor de voorbereidingen voor start bouw in gang zijn gezet.

WAT TE DOEN BIJ VERDERE BELANGSTELLING?
Heeft u belangstelling in een nog beschikbare woning, neem dan contact met ons op en wij reserveren deze woning vrijblijvend en kosteloos voor u. Vervolgens plannen wij een vrijblijvende afspraak in om het project en proces door te nemen met u.

WONEN IN HET WINSUMERNEST: WONEN IN DE NATUUR NABIJ DE STAD GRONINGEN
Stelt u zich eens voor: vanaf uw houten vlonderterras tuurt u uit over het water of vanuit uw ruime tuin op het Winsumerdiep. Fluitende vogeltjes, giechelende kinderen, het zonlicht schijnt op uw gezicht én op de zonnepanelen op uw dak. Een droomplek! En het zou zomaar eens uw nieuwe thuis kunnen zijn. Want de locatie van de oude steenfabriek Lombok wordt omgetoverd tot een unieke plek om te wonen. Met plezier vertellen we u over de nieuwe woonbuurt, genaamd W.est.
WINSUM: Een levendig dorp met de voorzieningen van een kleine stad, heerlijke straatjes om doorheen te dwalen, twee kerken, twee molens en dat schitterende Winsumerdiep, een blauwe ader door de bebouwing.

VRIJSTAANDE WONING TYPE V1 IN W.EST | BOUWNUMMER 1
U kunt heerlijk vrij en rustig wonen in deze luxe vrijstaande woning. Compleet uitgevoerd met openslaande tuindeuren, een aangebouwde berging en een dakkapel aan de voorzijde van de woning. Tezamen geeft het de woning de allure die het verdiend. De woning van bijna 10 meter breed heeft een zeer royale leefruimte, met een woonkamer en -keuken die zowel naar de straat als naar de tuin gericht zijn. Op de eerste verdieping zijn drie grote slaapkamers, een complete badkamer en een vaste trap naar de tweede verdieping. Er zijn een legio aan mogelijkheden om deze lichte, open ruimte naar uw wens in te richten. De mooie tuin rondom de gehele woning is de kers op de taart.
Deze vrijstaande woning is energieneutraal. De woning krijgt zonnepanelen, vloerverwarming en een bodemwarmtepomp (in eigendom).
* Heeft u het leuke tuinontwerp al gezien bij dit bouwnummer? *

KENMERKEN TYPE V1
• Zeer royale leefruimte met openslaande tuindeuren
• Woonkamer en -keuken zijn beide op de straat én de tuin gericht
• 3 grote slaapkamers
• Complete badkamer
• Inclusief aangebouwde berging
• Een oprit groot genoeg voor 2 auto’s
• Woonoppervlakte: circa 174 m² gbo
• Ruime kavels van circa 484 en 566 m²
• Tuin met zonligging op het (zuid)westen
• Bouwnummer 1 wordt uitgevoerd in een rode baksteen
• Bouwnummer 2 wordt uitgevoerd in licht keimwerk

VELE OPTIE MOGELIJKHEDEN WAARONDER SLAPEN EN BADEN BENEDEN
Wilt u graag het complete wonen en slapen op de begane grond? Dat kan bij dit woningtype gerealiseerd worden. Slapen en baden beneden, een berging voor o.a. de fietsen en bijkeuken voor o.a. de wasmachine en droger.
De tweede verdieping kan helemaal ingericht worden als bijvoorbeeld een werkkamer en/of extra (slaap)kamer.
Er zijn nog meer mogelijkheden, bekijk de optielijst en/of maak uw wensen kenbaar, wij gaan graag met u in gesprek.

DIT IS W.EST!
Een kleinschalige, gevarieerde woonbuurt met 28 fijne gezinswoningen:
* 4 vrijstaande woningen inclusief berging
* 8 geschakelde woningen inclusief berging (vrijstaande woningen middels een garage aan elkaar geschakeld)
* 10 twee-onder-een-kapwoningen inclusief berging
* 6 eengezinswoningen inclusief berging

Hier zorgen de verschillende kwaliteiten van de locatie voor diverse woonsferen. Zo kunt u ervoor kiezen wel of niet aan het water te wonen. En of het water aan uw achtertuin grenst met standaard houten vlonderterras of dat u liever uitzicht heeft op het Winsumerdiep. Als u kiest voor een woning aan de woonstraat, kiest u voor een rustige woonomgeving doordat u alleen bestemmingsverkeer kunt verwachten. Een toekomstig loopbruggetje zorgt voor een directe verbinding tussen W.est en de nieuwe wijk Munster. Zo kunnen de kinderen straks veilig spelen in één van de speeltuinen van Munster. Het is hier straks fantastisch wonen!

ARCHITECTUUR
De kleinschalige omvang van het plan en de locatie vraagt een eenduidige architectuur. Zo krijgt W.est een duidelijke eigen identiteit. De rode baksteen is een logische keuze gezien de historie van de locatie. We kiezen ervoor om de rode baksteen zorgvuldig af te wisselen met een aantal woningen in licht keimwerk. In de woonstraat ziet u straks ook een combinatie van verschillende kaprichtingen. Het contrast en de variatie zorgt voor een kwalitatief hoogwaardig straatbeeld. Door terugkerende materialen en detaillering ontstaat er eenheid binnen diversiteit. Het basis gevelmateriaal is baksteen met ondergeschikt houten geveldelen. De dakbedekking van de woningen bestaat uit keramische dakpannen. De architectonische accenten, de zorgvuldige detaillering en de gekozen metselverbanden maken het ontwerp bijzonder rijk. Bijna elke woning in het plan is daarmee uniek.

BIODIVERS EN KLIMAATBESTENDIG
In het hof is er niet alleen woonruimte voor mensen, maar ook voor dieren. Door het gehele plan heen zijn neststenen in de gevels toegepast. De groene hagen en bloemen zorgen voor schuil- en voedselplekken voor vogels en insecten. De groene parkeerplaatsen zorgen voor een betere infiltratie van regenwater en beperken hittestress tijdens warme perioden.

KLAAR VOOR DE TOEKOMST
Met W.est gaan we verder dan de wettelijke norm (het Bouwbesluit) door iedere woning standaard energieneutraal te realiseren. Een energieneutrale woning is een woning die net zoveel energie opwekt als die verbruikt. Daarmee bestaan uw energielasten enkel uit het eigen gebruik, bijvoorbeeld van uw wasmachine, koelkast en computer.

Let op: het door de ontwikkelaar opgegeven gebruiksoppervlak kan afwijken van het daadwerkelijke woonoppervlak! Bij het gebruiksoppervlak kunnen ook bergzolders, bergingen of andere ruimten zijn gerekend, terwijl deze volgens de NEN2580 niet als woonoppervlak zijn aan te merken. Afhankelijk van de mogelijkheden kunt u bijvoorbeeld voor een bergzolder een dakraam toepassen, waardoor deze ruimte eventueel alsnog als woonoppervlak kan worden gerekend. Vraag de makelaar voor meer informatie en eventuele mogelijkheden.

Toon meer

Algemeen

Vraagprijs € 589.000 V.o.n.
Servicekosten BTW belast Nee
Status Onder optie

Bouw

Soort woning eengezinswoning
Recreatiewoning nee
Permanente bewoning ja
Bouwjaar 2024
Bouwvorm nieuwbouw
Soort dak zadeldak
Materiaal van dak
  • pannen
Aantal eenheden 29

Locatie

Adres Vrijstaande woning
Plaats Winsum
Provincie Groningen
Land Nederland

Oppervlakte en inhoud

Totale woonoppervlakte 174

Indeling

Aantal verdiepingen 3
Aantal kamers 5 kamers waarvan 3 slaapkamers
Aantal woonlagen 3 woonlagen

Energie

Energielabel A_PPPP
Isolatie
  • volledig geisoleerd
Warm water
  • elektrische boiler eigendom

Buitenruimte

Hoofdtuin ACHTERTUIN
Hoofdtuin positie WEST
Hoofdtuin achterom 1

Bergruimte

Schuur/berging aangebouwd steen
Aantal schuren 1

Parkeergelegenheid

Garage
  • geen garage

Ontdek de woning

Winsumernest, Vrijstaande woning, bouwnummer: 1, Winsum

Hier zult u wonen

Winsumernest, Vrijstaande woning, bouwnummer: 1, 9951 SE, Winsum

Schaduwwijzer

Deze woning bezichtigen?
Vraag een bezichtiging aan via onze online tool.