Wonen in Kloosterakker fase 2 , 9408 RC, Assen

  • Geen bouwnummer beschikbaar
Assen
Heeft u vragen?
Vragen over dit project?
Maak een afspraak via onze online tool.

Omschrijving

Betrek je droomhuis in Kloosterakker – fase 2! Medio oktober gaat de voorinschrijving van start voor het nieuwbouwproject ‘Wonen in Kloosterakker – fase 2. Vanaf dat moment krijg je een exclusief kijkje in de plattegronden van de prachtige woningen die hier gebouwd...

Toon meer

Kenmerken

Betrek je droomhuis in Kloosterakker – fase 2!

Medio oktober gaat de voorinschrijving van start voor het nieuwbouwproject ‘Wonen in Kloosterakker – fase 2. Vanaf dat moment krijg je een exclusief kijkje in de plattegronden van de prachtige woningen die hier gebouwd gaan worden en zijn de eerste prijsindicaties bekend. Een voorinschrijving geeft je een voorsprong bij de definitieve inschrijving. Bij de definitieve inschrijving is de complete verkoopdocumentatie en verkooprijzen in te zien per bouwnummer.

Goede voorbereiding
Een goede voorbereiding is van groot belang. Tijdens de inschrijving wordt gevraagd naar een financiële haalbaarheidscheck. Dit document laat zien of je het bouwnummer van jouw keuze financieel kunt dragen. Het toevoegen van de haalbaarheidscheck geeft je voorrang ten opzichte van anderen zonder deze check. Zorg er daarom voor dat je tijdig met een hypotheekadviseur in gesprek gaat om de mogelijkheden te bespreken.

Woningen
Binnen deze fase heb je de keuze uit diverse woningtypes, allen aangeboden door Ter Steege Bouw Vastgoed.

Er kan gekozen worden uit de volgende woningen en kavels:
• 20 twee onder één kap woningen
• 9 rijwoningen
• 2 bouwkavels, bestemd voor vrijstaand wonen

Locatie
Kloosterakker, de nieuwste woonwijk in Kloosterveen, begint steeds meer vorm te krijgen. De bouw is in volle gang en de eerste gelukkige bewoners hebben hun intrek genomen! Dankzij de groene opzet wordt Kloosterakker een prachtige en aangename plek om te wonen. In de wijk Kloosterveen zijn tal van voorzieningen binnen handbereik, zoals winkels, zorgfaciliteiten en scholen - een echt pluspunt. Bovendien ben je in slechts 10 minuten fietsen in het gezellige centrum van Assen en zijn uitvalswegen naar steden als Groningen en Zwolle gemakkelijk bereikbaar.

Wil je op de hoogte blijven van het project 'Wonen in Kloosterakker- fase 2'? Schrijf je dan snel in voor de nieuwsbrief op de projectpagina (nieuwwonendrenthe.nl) of neem contact op met de verkopend makelaars.

Deze online presentatie en eventuele bijlagen zijn samengesteld aan de hand van de ons bekende gegevens en afbeeldingen. Samen met de artist impressies geven zij een indruk van de toekomstige situatie. Zij pretenderen niet een exacte weergave te zijn van het uiteindelijke product. Rechten kunnen dan ook niet aan deze presentatie of bijlagen ontleend worden. Eventueel genoemde of getoonde afmetingen zijn indicatief.

Toon meer

Algemeen

Vraagprijs
Servicekosten BTW belast Nee
Status Beschikbaar

Bouw

Aantal eenheden 31

Locatie

Plaats Assen
Land NL

Website

Ontdek de woning

Wonen in Kloosterakker fase 2, Assen

Hier zult u wonen

Wonen in Kloosterakker fase 2, 9408 RC, Assen

Assen
Heeft u vragen?
Vragen over dit project?
Maak een afspraak via onze online tool.

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie