Wonen in Kloosterakker fase 2 , 9408 RG, Assen

 • 107 m² - 152 m²
 • 1 bouwnummer beschikbaar
€ 320.000 - € 475.000 v.o.n.
Assen
Heeft u vragen?
Vragen over dit project?
Maak een afspraak via onze online tool.

Omschrijving

WAT IS JOUW DROOMHUIS? Op zoek naar een ruime, duurzame woning in een groene omgeving? Waar jij je, na het zetten van die eerste stap over de drempel, direct thuis voelt? Kom dan wonen in één van de nieuwste aanwinsten van Kloosterakker. Hier vind je de woning naar...

Toon meer

Kenmerken

Woonoppervlakte 107 m² - 152 m²

WAT IS JOUW DROOMHUIS?

Op zoek naar een ruime, duurzame woning in een groene omgeving? Waar jij je, na het zetten van die eerste stap over de drempel, direct thuis voelt? Kom dan wonen in één van de nieuwste aanwinsten van Kloosterakker. Hier vind je de woning naar jouw wens: rijwoning, vrijstaand of twee onder één kap. Voor ieder wat wils. Voor ieder een thuis!

Kijk voor alle informatie op: nieuwwonendrenthe.nl

KLOOSTERAKKER: EEN UNIEK KARAKTER
De nieuwe woonwijk Kloosterakker omarmt duurzaamheid en biedt een verscheidenheid aan unieke, energiezuinige woningen: van rijwoningen tot twee onder één kap woningen en vrije kavels. De wijk ademt het thema 'akkers', waarbij de bouwstijlen met diverse steensoorten de oogst van graan, mais, kool en aardappels symboliseren. Deze unieke vormgeving geeft Kloosterakker een onderscheidend karakter. In de wijk Kloosterveen zijn tal van voorzieningen binnen handbereik, zoals winkels, zorgfaciliteiten en scholen - een echt pluspunt. Bovendien ben je in slechts 10 minuten fietsen in het gezellige centrum van Assen en zijn uitvalswegen naar steden als Groningen en Zwolle gemakkelijk bereikbaar.

TWEEKAPPER: 14 WONINGEN (bouwnummer 1 tot en met 14)
Met meer dan 130m2 aan woonoppervlakte heeft deze stijlvolle woning een comfortabele leefruimte. De ruime woonkamer, keuken en slaapkamers bieden tal van mogelijkheden om er jouw eigen woning van te maken. Daarnaast heb je ook je eigen oprit, zodat je altijd een plekje hebt voor je auto.

TWEEKAPPER MET DAKKAPEL: 6 WONINGEN (bouwnummer 15 tot en met 20)
Met 152 m2 woonoppervlakte is deze tweekapper absoluut ruim te noemen! Naast drie ruime slaapkamers en een royale badkamer beschikt de woning ook over een ruime zolderverdieping met dakkapel. Deze zorgt voor veel lichtinval en meer ruimte. Een extra pluspunt is de garage met eigen oprit.

RIJWONINGEN: 9 WONINGEN (bouwnummer 21 tot en met 29)
Deze fraai ontworpen nieuwbouwwoning vind je op een mooie plek aan het water. Met 107m2 woonoppervlakte, verdeeld over drie woonlagen, ben je verzekerd van veel ruimte om je eigen thuis te maken. Vanuit de woonkamer aan de achterzijde heb je direct toegang tot je eigen tuin.

VRIJE KAVELS: 2 BOUWKAVELS VOOR VRIJSTAAND WONEN
Heb je er altijd al van gedroomd om een eigen woning te realiseren? Dan is dit je kans! Binnen het plan worden 2 ruime kavels aangeboden voor het realiseren van een vrijstaande woning. De kavels variëren in grootte van ongeveer 530 m2 tot 638 m2 en zijn bestemd voor vrijstaand wonen.

KLAAR VOOR DE TOEKOMST
Tijdens de realisatie van deze nieuw woonwijk staat duurzaamheid centraal. De woningen zijn volledig gasloos en voldoen mede daardoor aan de laatste BENG-eisen, wat betekent dat jouw woning bijna energieneutraal is. De naam zegt het al, maar in een nieuwbouwwoning is ook echt alles compleet nieuw! Alle woningen zijn standaard voorzien van zonnepanelen. Ook zijn alle woningen voorzien van vloerverwarming als hoofdverwarming. Hierdoor heb je altijd een constante en comfortabele binnentemperatuur en geen radiatoren in het zicht.

Wil je op de hoogte blijven van het project? Schrijf je dan snel in voor de nieuwsbrief op de projectpagina: nieuwwonendrenthe.nl.

Deze online presentatie en eventuele bijlagen zijn samengesteld aan de hand van de ons bekende gegevens en afbeeldingen. Samen met de artist impressies geven zij een indruk van de toekomstige situatie. Zij pretenderen niet een exacte weergave te zijn van het uiteindelijke product. Rechten kunnen dan ook niet aan deze presentatie of bijlagen ontleend worden. Eventueel genoemde of getoonde afmetingen zijn indicatief.

Let op: het door de ontwikkelaar opgegeven gebruiksoppervlak kan afwijken van het daadwerkelijke woonoppervlak! Bij het gebruiksoppervlak kunnen ook bergzolders, bergingen of andere ruimten zijn gerekend, terwijl deze volgens de NEN2580 niet als woonoppervlak zijn aan te merken. Afhankelijk van de mogelijkheden kunt u bijvoorbeeld voor een bergzolder een dakraam toepassen, waardoor deze ruimte eventueel alsnog als woonoppervlak kan worden gerekend. Vraag de makelaar voor meer informatie en eventuele mogelijkheden.

Toon meer

Algemeen

Vraagprijs € 320.000 - € 475.000 v.o.n.
Servicekosten BTW belast Nee
Status Beschikbaar

Bouw

Aantal eenheden 31

Locatie

Plaats Assen
Land NL

Oppervlakte en inhoud

Perceeloppervlakte 142 m² - 638 m²
Woonoppervlakte 107 m² - 152 m²
Inhoud 410 m³ - 640 m³

Ontdek de woning

Wonen in Kloosterakker fase 2, Assen

Hier zult u wonen

Wonen in Kloosterakker fase 2, 9408 RG, Assen

Schaduwwijzer

Assen
Heeft u vragen?
Vragen over dit project?
Maak een afspraak via onze online tool.

Bouwtypes

Wonen in Kloosterakker fase 2, Bouwkavels voor vrijstaand wonen, Assen
Wonen in Kloosterakker fase 2, Bouwkavels voor vrijstaand wonen, Assen
Bekijk alle afbeeldingen
Wonen in Kloosterakker fase 2, Bouwkavels voor vrijstaand wonen
9408 RG, Assen

€ 177.550 - € 213.730 v.o.n.

 • 1 kamers
 • 0 beschikbaar
Wonen in Kloosterakker fase 2, Rijwoning, Assen
Wonen in Kloosterakker fase 2, Rijwoning, Assen
Bekijk alle afbeeldingen
Verkocht
Wonen in Kloosterakker fase 2, Rijwoning
9408 RG, Assen

 • 107 m² - 107 m²
 • 4 kamers
 • 0 beschikbaar
Wonen in Kloosterakker fase 2, Tweekappers, Assen
Wonen in Kloosterakker fase 2, Tweekappers, Assen
Bekijk alle afbeeldingen
Wonen in Kloosterakker fase 2, Tweekappers
9408 RG, Assen

€ 425.000 - € 425.000 v.o.n.

 • 130 m² - 130 m²
 • 6 kamers
 • 0 beschikbaar
Wonen in Kloosterakker fase 2, Tweekappers met dakkapel, Assen
Wonen in Kloosterakker fase 2, Tweekappers met dakkapel, Assen
Bekijk alle afbeeldingen
Wonen in Kloosterakker fase 2, Tweekappers met dakkapel
9408 RG, Assen

€ 475.000 - € 475.000 v.o.n.

 • 152 m² - 152 m²
 • 6 kamers
 • 1 beschikbaar