Wonen in Kloosterakker fase 2, Bouwkavels voor vrijstaand wonen, bouwnummer: 343 , 9408 RC, Assen

  € 213.730 V.o.n.
  Assen
  Heeft u vragen?
  Deze woning bezichtigen?
  Vraag een bezichtiging aan via onze online tool.

  Omschrijving

  WAT IS JOUW DROOMHUIS? Op zoek naar een ruime, duurzame woning in een groene omgeving? Waar jij je, na het zetten van die eerste stap over de drempel, direct thuis voelt? Kom dan wonen in één van de nieuwste aanwinsten van Kloosterakker. Hier vind je de woning naar...

  Toon meer

  Kenmerken

  Aantal kamers 1 kamers

  WAT IS JOUW DROOMHUIS?

  Op zoek naar een ruime, duurzame woning in een groene omgeving? Waar jij je, na het zetten van die eerste stap over de drempel, direct thuis voelt? Kom dan wonen in één van de nieuwste aanwinsten van Kloosterakker. Hier vind je de woning naar jouw wens: rijwoning, vrijstaand of twee onder één kap. Voor ieder wat wils. Voor ieder een thuis!

  Kijk voor alle informatie op: nieuwwonendrenthe.nl

  KLOOSTERAKKER: EEN UNIEK KARAKTER
  De nieuwe woonwijk Kloosterakker omarmt duurzaamheid en biedt een verscheidenheid aan unieke, energiezuinige woningen: van rijwoningen tot twee onder één kap woningen en vrije kavels. De wijk ademt het thema 'akkers', waarbij de bouwstijlen met diverse steensoorten de oogst van graan, mais, kool en aardappels symboliseren. Deze unieke vormgeving geeft Kloosterakker een onderscheidend karakter. In de wijk Kloosterveen zijn tal van voorzieningen binnen handbereik, zoals winkels, zorgfaciliteiten en scholen - een echt pluspunt. Bovendien ben je in slechts 10 minuten fietsen in het gezellige centrum van Assen en zijn uitvalswegen naar steden als Groningen en Zwolle gemakkelijk bereikbaar.

  VRIJE KAVELS
  Heb je er altijd al van gedroomd je eigen woning te realiseren? Dan is dit je kans! Binnen het plan 'Wonen in Kloosterakker' worden door Ter Steege Bouw Vastgoed 2 ruime kavels aangeboden voor het realiseren van een vrijstaande woning. De kavels variëren in grootte van ongeveer 503m2 tot 662m2 en zijn bestemd voor vrijstaand wonen. Hier kun je in alle vrijheid de woning bouwen die je altijd al voor ogen had. Hoe de woning er uit komt te zien? Dat mag je zelf met jouw architect en aannemer bepalen! Als je op zoek bent naar de vrijheid om je eigen huis te bouwen, dan is deze bouwkavel de ideale keuze.

  Wil je op de hoogte blijven van het project? Schrijf je dan snel in voor de nieuwsbrief op de projectpagina: nieuwwonendrenthe.nl.

  Deze online presentatie en eventuele bijlagen zijn samengesteld aan de hand van de ons bekende gegevens en afbeeldingen. Samen met de artist impressies geven zij een indruk van de toekomstige situatie. Zij pretenderen niet een exacte weergave te zijn van het uiteindelijke product. Rechten kunnen dan ook niet aan deze presentatie of bijlagen ontleend worden. Eventueel genoemde of getoonde afmetingen zijn indicatief.

  Toon meer

  Algemeen

  Vraagprijs € 213.730 V.o.n.
  Servicekosten BTW belast Nee
  Status Onder optie

  Bouw

  Recreatiewoning nee
  Permanente bewoning ja
  Bouwvorm n.v.t
  Aantal eenheden 31

  Locatie

  Adres Bouwkavel voor vrijstaand wonen
  Plaats Assen
  Provincie Drenthe
  Land Nederland

  Indeling

  Aantal verdiepingen 1
  Aantal kamers 1 kamers
  Aantal woonlagen 1 woonlagen

  Parkeergelegenheid

  Garage
  • geen garage

  Ontdek de woning

  Wonen in Kloosterakker fase 2, Bouwkavels voor vrijstaand wonen, bouwnummer: 343, Assen

  Hier zult u wonen

  Wonen in Kloosterakker fase 2, Bouwkavels voor vrijstaand wonen, bouwnummer: 343, 9408 RC, Assen

  Schaduwwijzer

  Assen
  Heeft u vragen?
  Deze woning bezichtigen?
  Vraag een bezichtiging aan via onze online tool.