Wonen in Kloosterakker fase 3 , 9408 RG, Assen

 • 107 m² - 138 m²
 • Geen bouwnummer beschikbaar
€ 349.500 - € 485.000 v.o.n.
Assen
Heeft u vragen?
Vragen over dit project?
Maak een afspraak via onze online tool.

Omschrijving

Wonen in Kloosterakker Assen - fase 3 de verkoop is gestart! Op zoek naar een ruime, duurzame woning in een groene omgeving? Waar jij je, na het zetten van die eerste stap over de drempel, direct thuis voelt? Kom dan wonen in één van de nieuwste aanwinsten van...

Toon meer

Kenmerken

Woonoppervlakte 107 m² - 138 m²

Wonen in Kloosterakker Assen - fase 3 de verkoop is gestart!
Op zoek naar een ruime, duurzame woning in een groene omgeving? Waar jij je, na het zetten van die eerste stap over de drempel, direct thuis voelt? Kom dan wonen in één van de nieuwste aanwinsten van Kloosterakker. Hier vind je de woning naar jouw wens: rijwoning of twee onder één kap. Voor ieder wat wils. Voor ieder een thuis!

Deelgebied 3 bestaat uit: 18 rijwoningen en 14 twee-onder-één kapwoningen.

KLOOSTERAKKER: EEN UNIEK KARAKTER
De nieuwe woonwijk Kloosterakker omarmt duurzaamheid en biedt een verscheidenheid aan unieke, energiezuinige woningen: van rijwoningen tot twee onder één kap woningen en vrije kavels. De wijk ademt het thema 'akkers', waarbij de bouwstijlen met diverse steensoorten de oogst van graan, mais, kool en aardappels symboliseren. Deze unieke vormgeving geeft Kloosterakker een onderscheidend karakter. In de wijk Kloosterveen zijn tal van voorzieningen binnen handbereik, zoals winkels, zorgfaciliteiten en scholen - een echt pluspunt. Bovendien ben je in slechts 10 minuten fietsen in het gezellige centrum van Assen en zijn uitvalswegen naar steden als Groningen en Zwolle gemakkelijk bereikbaar.

KLAAR VOOR DE TOEKOMST
Tijdens de realisatie van deze nieuw woonwijk staat duurzaamheid centraal. De woningen zijn volledig gasloos en voldoen mede daardoor aan de laatste BENG-eisen, wat betekent dat jouw woning bijna energieneutraal is. De naam zegt het al, maar in een nieuwbouwwoning is ook echt alles compleet nieuw! Alle woningen zijn standaard voorzien van zonnepanelen. Ook zijn alle woningen voorzien van vloerverwarming als hoofdverwarming. Hierdoor heb je altijd een constante en comfortabele binnentemperatuur en geen radiatoren in het zicht.

Wil je op de hoogte blijven van het project? Schrijf je dan snel in voor de nieuwsbrief op de projectpagina: woneninkloosterakker.nl!

Deze online presentatie en eventuele bijlagen zijn samengesteld aan de hand van de ons bekende gegevens en afbeeldingen. Samen met de artist impressies geven zij een indruk van de toekomstige situatie. Zij pretenderen niet een exacte weergave te zijn van het uiteindelijke product. Rechten kunnen dan ook niet aan deze presentatie of bijlagen ontleend worden. Eventueel genoemde of getoonde afmetingen zijn indicatief.

Let op: het door de ontwikkelaar opgegeven gebruiksoppervlak kan afwijken van het daadwerkelijke woonoppervlak! Bij het gebruiksoppervlak kunnen ook bergzolders, bergingen of andere ruimten zijn gerekend, terwijl deze volgens de NEN2580 niet als woonoppervlak zijn aan te merken. Afhankelijk van de mogelijkheden kunt u bijvoorbeeld voor een bergzolder een dakraam toepassen, waardoor deze ruimte eventueel alsnog als woonoppervlak kan worden gerekend. Vraag de makelaar voor meer informatie en eventuele mogelijkheden.

Toon meer

Algemeen

Vraagprijs € 349.500 - € 485.000 v.o.n.
Servicekosten BTW belast Nee
Status Beschikbaar

Bouw

Aantal eenheden 32

Locatie

Plaats Assen
Land NL

Oppervlakte en inhoud

Perceeloppervlakte 146 m² - 373 m²
Woonoppervlakte 107 m² - 138 m²
Inhoud 410 m³ - 575 m³

Ontdek de woning

Wonen in Kloosterakker fase 3, Assen

Hier zult u wonen

Wonen in Kloosterakker fase 3, 9408 RG, Assen

Schaduwwijzer

Assen
Heeft u vragen?
Vragen over dit project?
Maak een afspraak via onze online tool.

Bouwtypes

Wonen in Kloosterakker fase 3, Rijwoningen, Assen
Wonen in Kloosterakker fase 3, Rijwoningen, Assen
Bekijk alle afbeeldingen
Wonen in Kloosterakker fase 3, Rijwoningen
9408 RG, Assen

€ 349.500 - € 389.500 v.o.n.

 • 107 m² - 107 m²
 • 4 kamers
 • 0 beschikbaar
Wonen in Kloosterakker fase 3, Tweekappers, Assen
Wonen in Kloosterakker fase 3, Tweekappers, Assen
Bekijk alle afbeeldingen
Wonen in Kloosterakker fase 3, Tweekappers
9408 RG, Assen

€ 439.500 - € 449.500 v.o.n.

 • 124 m² - 124 m²
 • 4 kamers
 • 0 beschikbaar
Wonen in Kloosterakker fase 3, Tweekappers XL, Assen
Wonen in Kloosterakker fase 3, Tweekappers XL, Assen
Bekijk alle afbeeldingen
Wonen in Kloosterakker fase 3, Tweekappers XL
9408 RG, Assen

€ 465.000 - € 485.000 v.o.n.

 • 138 m² - 138 m²
 • 4 kamers
 • 0 beschikbaar