Wonen op 't Veld, Vries
Wonen op 't Veld, Vries
Wonen op 't Veld, Vries
Wonen op 't Veld, Vries
9481, Vries

Wonen op 't Veld, 9481, Vries

Omschrijving

Het plan Vries Zuid Het plangebied Vries Zuid ligt achter het lint van de Asserstraat, ten zuiden van de woonwijk Diepsloot. Hier kunt u wonen op een bijzondere plek midden in een groene, parkachtige omgeving. Wonen op 't veld Wonen op ’t veld, betekent wonen in...

Lees meer

Kenmerken

Meer kenmerken

Wijkstatistieken

Leeftijd buurtbewoners
Huishoudens
Koop/Huur

Kenmerken

Algemeen
Vraagprijs
Status Beschikbaar
Locatie
Plaats Vries
Land NL
Website

Uitgebreide omschrijving

Het plan Vries Zuid

Het plangebied Vries Zuid ligt achter het lint van de Asserstraat, ten zuiden van de woonwijk Diepsloot. Hier kunt u wonen op een bijzondere plek midden in een groene, parkachtige omgeving.

Wonen op 't veld

Wonen op ’t veld, betekent wonen in een groene parkachtige omgeving. Het ontwerp van Architectuurstudio SKA bestaat uit 2 hofjes met elk 5 woningen. Door de brede heesterzone rondom het woonhof, wordt deze 1 geheel met het omliggende groen.

Beide hofjes zijn bereikbaar vanaf de zuidzijde. De auto kunt u naast de deur parkeren. Zo hoeft u nooit ver te lopen met die zware boodschappentas. De fiets kunt u veilig neerzetten in de berging naast de woning.

Elke woning heeft een eigen patiotuin die lekker overzichtelijk en beheersbaar is. Hier kunt u in alle rust genieten van de zon met een goed boek. De verlaagde tuinmuren zorgen voor een ontspannen doorkijk vanuit de tuin naar de groene omgeving.

De woningen worden volledig gasloos en krijgen een compleet woonprogramma met slaapkamer en badkamer op de begane grond. Op de verdieping is een 2e slaapkamer aanwezig, maar deze biedt ook voldoende ruimte om een 3e slaapkamer en eventueel een extra badkamer te realiseren.

Deze online presentatie en eventuele bijlagen zijn samengesteld aan de hand van de ons bekende gegevens en afbeeldingen. Samen met de artist impressions geven zij een indruk van de toekomstige situatie. Zij pretenderen niet een exacte weergave te zijn van het uiteindelijke product. Rechten kunnen dan ook niet aan deze presentatie of bijlagen ontleend worden. Eventueel genoemde of getoonde afmetingen zijn indicatief.

Alle media

Alle afbeeldingen

Wonen op 't Veld, Vries
Wonen op 't Veld, Vries
Wonen op 't Veld, Vries
Wonen op 't Veld, Vries

Wijkstatistieken

Leeftijd buurtbewoners

Huishoudens

Koop/Huur

 • Mannelijke inwoners

  1.995
 • Vrouwelijke inwoners

  2.145
 • Inwoners Tynaarlo

  16.396
 • Inwoners Tynaarlo

  16.884
 • Auto('s)

  1,2 per huishouden
 • Gemiddelde vraagprijs

  € 210.000,-

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie