Wonen op 't Veld, Vries
Wonen op 't Veld, Vries
Wonen op 't Veld, Vries
9481, Vries

Wonen op 't Veld, 9481, Vries

€ 425.000 - € 425.000

Omschrijving

Lamberink Nieuwbouwmakelaars is gestart met de verkoop van het project Wonen op 't Veld te Vries. Binnen dit project worden 10 patiowoningen (geschikt voor senioren) aangeboden door Vazet. Een ontwikkeling in samenwerking met Stichting Seniorenbouw Noord...

Lees meer

Kenmerken

Woonoppervlakte 116 m² - 116 m²
Perceel 151 m² - 153 m²
Meer kenmerken

Wijkstatistieken

Leeftijd buurtbewoners
Huishoudens
Koop/Huur

Kenmerken

Algemeen
Vraagprijs € 425.000 - € 425.000
Servicekosten BTW belast Nee
Status Beschikbaar
Bouw
Aantal eenheden 10
Locatie
Plaats Vries
Land NL
Oppervlakte en inhoud
Inhoud 365 m³ - 365 m³
Perceeloppervlakte 151 m² - 153 m²
Woonoppervlakte 116 m² - 116 m²
Inhoud 365 m² - 365 m²

Uitgebreide omschrijving

Lamberink Nieuwbouwmakelaars is gestart met de verkoop van het project Wonen op 't Veld te Vries. Binnen dit project worden 10 patiowoningen (geschikt voor senioren) aangeboden door Vazet. Een ontwikkeling in samenwerking met Stichting Seniorenbouw Noord Nederland.

Alle verkoopdocumentatie zoals de brochure, meer-/minderwerk en prijslijst zijn online te raadplegen via de website nieuwwonendrenthe.nl.

LOCATIE
De bosrijke omgeving rondom Vries nodigt uit om de natuur in te trekken. Ook het voorzieningenniveau van Vries is uitstekend te noemen. Het dorp vervult hiermee ook een regiofunctie voor de kleinere omliggende dorpen. En met de A28 dichtbij en de goede busverbinding, bent u in een mum van tijd in Groningen of Assen.

EEN FIJNE PLEK MIDDEN IN HET GROEN
Het plangebied Vries Zuid ligt achter het lint van de Asserstraat, ten zuiden van de woonwijk Diepsloot. Hier kunt u wonen op een bijzondere plek midden in een groene, parkachtige omgeving. Het ontwerp van architectuurstudio SKA bestaat uit 2 hofjes met elk 5 woningen. Door de brede heesterzone rondom het woonhof, wordt deze één geheel met het omliggende groen.

INDELING PATIOWONINGEN
Begane grond: U komt binnen via de entree/hal met meterkast, betegelde toiletruimte, trapopgang, wasruimte voor de wasmachine/droger en deur naar tuingerichte woonkamer en open keukenruimte. De patiotuin is toegankelijk vanuit de woonkamer en is circa 26 m2 groot. De ruime hoofdslaapkamer is aan de achterzijde gelegen en geeft direct toegang tot de badkamer. De badkamer is voorzien van douche, toilet en wastafel.

Verdieping: middels de vaste trap vanuit de hal komt u op de overloop. De overloop geeft toegang de tweede slaapkamer en technische ruimte. Optioneel is er ruimte voor een derde slaapkamer en extra slaapkamer.

De auto kunt u naast de deur parkeren. Zo hoeft u nooit ver te lopen met die zware boodschappentas. De fiets kunt u veilig neerzetten in de externe berging naast de woning.

HEERLIJK COMFORTABEL WONEN
Met deze gasloze woning bent u volledig voorbereid op de toekomst. Een lucht-warmtepomp zorgt voor warm water uit de kraan, verwarming in de koude maanden en koeling in de warme maanden. Geen radiatoren meer, maar comfortabele vloerverwarming en -koeling. Door de goede isolatie gaat er geen warmte onnodig verloren. Het ventilatiesysteem met warmte-terugwinning, zorgt ervoor dat er altijd voldoende frisse lucht in huis is, zonder dat het tocht.

Deze online presentatie en eventuele bijlagen zijn samengesteld aan de hand van de ons bekende gegevens en afbeeldingen. Samen met de artist impressions geven zij een indruk van de toekomstige situatie. Zij pretenderen niet een exacte weergave te zijn van het uiteindelijke product. Rechten kunnen dan ook niet aan deze presentatie of bijlagen ontleend worden. Eventueel genoemde of getoonde afmetingen zijn indicatief.

Alle media

Alle afbeeldingen

Wonen op 't Veld, Vries
Wonen op 't Veld, Vries
Wonen op 't Veld, Vries

Wijkstatistieken

Leeftijd buurtbewoners

Huishoudens

Koop/Huur

 • Mannelijke inwoners

  1.995
 • Vrouwelijke inwoners

  2.145
 • Inwoners Tynaarlo

  16.396
 • Inwoners Tynaarlo

  16.884
 • Auto('s)

  1,2 per huishouden

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie