Ydenhoogte fase 2, Jasmijn, bouwnummer: 21 , 7773 DH, Hardenberg

  • 162 m²
  • A_PPPP
€ 439.500 V.o.n.
Deze woning bezichtigen?
Vraag een bezichtiging aan via onze online tool.

Omschrijving

PRETTIG WONEN EN THUIS KOMEN IN PLAN YDENHOOGTE Kijk voor meer informatie op: nieuwwonenhardenberg.nl! WONINGMODEL JASMIJN Door woningmodel Jasmijn wordt het gevoel van vrij wonen nog eens extra versterkt. Met een woonoppervlakte van 147 m2 tot ongeveer 173 m2...

Toon meer

Kenmerken

Aantal slaapkamers 3 slaapkamers
Aantal kamers 5 kamers

PRETTIG WONEN EN THUIS KOMEN IN PLAN YDENHOOGTE

Kijk voor meer informatie op: nieuwwonenhardenberg.nl!

WONINGMODEL JASMIJN
Door woningmodel Jasmijn wordt het gevoel van vrij wonen nog eens extra versterkt. Met een woonoppervlakte van 147 m2 tot ongeveer 173 m2 zijn deze woningen namelijk zeer royaal opgezet. De woningen staan op kavels van circa 293 m2 tot 378 m2 en hebben de mogelijkheid om twee auto's op eigen oprit te parkeren.

De woning is 6.84 meter breed en 10,74 meter diep. De woonkamer aan de voorzijde is heerlijk ruim met plaats voor een grote zithoek. De tuinzijde biedt ruimte voor je toekomstige droomkeuken. Daarnaast heeft deze woning een aangebouwde gemetselde berging. Ook is het mogelijk om te kiezen voor een verlenging van 2,40 meter.

De eerste verdieping van deze woning heeft drie slaapkamers en een badkamer met douche, een ligbad en een tweede wandcloset. De zolder is een perfecte plek voor bijvoorbeeld een speelruimte voor de kinderen of voor een handige werkplek.

DUURZAME WONINGEN INCLUSIEF:
- Inclusief keukencheque;
- Inclusief badkamer en toilet met sanitair en tegelwerk;
- Inclusief vloerverwarming en -koeling op de begane grond en eerste verdieping;
- Inclusief Triple glas in de complete woning (exclusief eventueel 4 pans dakraam);
- Inclusief zonnepanelen;
- Inclusief bodemwarmtepomp (gasloos wonen);
- Inclusief aangebouwde, gemetselde berging;
- Natuurinclusief wonen! Meerdere woningen krijgen een nestkast in de gevel;
- Energiezuinige woningen, klaar voor de toekomst! Dus nog zuiniger dan de BENG-normering uit het bouwbesluit.

YDENHOOGTE, NIEUWSTE ONTWIKKELING IN HARDENBERG
Hardenberg Ydenhoogte betreft de nieuwste ontwikkeling. Hier woont u in een prachtige groene woonwijk. Naast dit nieuwbouwplan zal een groen park worden gerealiseerd waar kinderen veilig kunnen buitenspelen en u lekker kunt wandelen. Middenin de wijk komt een groene brink. Ook de school en de sportvelden zijn op steenworpafstand en binnen no-time bent u met de auto op de N34. Kortom alles in de buurt om te genieten van een nieuw thuis met alle voorzieningen dichtbij.

FIJN WONEN VOOR IEDEREEN
In dit deelplan worden ca. 265 woningen gebouwd. Allemaal in verschillende buurtjes en ieder met een eigen karakter. Kiest u voor wonen aan de rand naast het park, of centraal in de wijk aan de groene brink? De wijk wordt ontsloten door verschillende watertjes waardoor het wonen landelijk aanvoelt. Een heerlijke plek om te wonen. Het aanbod zal zeer divers zijn in een mix van geschakelde eengezinswoningen, twee-onder-een-kapwoningen, vrijstaande woningen tot woningen met een slaap- en badkamer op de begane grond. Alle woningen worden energieneutraal aangeboden dus u bent helemaal op de toekomst voorbereid en profiteert van lage energielasten.

Deze online presentatie en eventuele bijlagen zijn samengesteld aan de hand van de ons bekende gegevens en afbeeldingen. Samen met de artist impressies geven zij een indruk van de toekomstige situatie. Zij pretenderen niet een exacte weergave te zijn van het uiteindelijke product. Rechten kunnen dan ook niet aan deze presentatie of bijlagen ontleend worden. Eventueel genoemde of getoonde afmetingen zijn indicatief.

Let op: het door de ontwikkelaar opgegeven gebruiksoppervlak kan afwijken van het daadwerkelijke woonoppervlak! Bij het gebruiksoppervlak kunnen ook bergzolders, bergingen of andere ruimten zijn gerekend, terwijl deze volgens de NEN2580 niet als woonoppervlak zijn aan te merken. Afhankelijk van de mogelijkheden kunt u bijvoorbeeld voor een bergzolder een dakraam toepassen, waardoor deze ruimte eventueel alsnog als woonoppervlak kan worden gerekend. Vraag de makelaar voor meer informatie en eventuele mogelijkheden.

Toon meer

Algemeen

Vraagprijs € 439.500 V.o.n.
Servicekosten BTW belast Nee
Status Verkocht onder voorbehoud

Bouw

Soort woning eengezinswoning
Recreatiewoning nee
Permanente bewoning ja
Bouwjaar 2025
Bouwvorm nieuwbouw
Soort dak zadeldak
Materiaal van dak
  • pannen
Aantal eenheden 14

Locatie

Adres Jasmijn
Plaats Hardenberg
Provincie Overijssel
Land Nederland

Oppervlakte en inhoud

Totale woonoppervlakte 162

Indeling

Aantal woonlagen 3
Aantal verdiepingen 3
Aantal kamers 5 kamers waarvan 3 slaapkamers
Aantal woonlagen 3 woonlagen

Energie

Energielabel A_PPPP
Isolatie
  • volledig geisoleerd
Warm water
  • elektrische boiler eigendom

Bergruimte

Schuur/berging aangebouwd steen
Aantal schuren 1

Parkeergelegenheid

Garage
  • geen garage

Ontdek de woning

Ydenhoogte fase 2, Jasmijn, bouwnummer: 21, Hardenberg

Hier zult u wonen

Ydenhoogte fase 2, Jasmijn, bouwnummer: 21, 7773 DH, Hardenberg

Schaduwwijzer

Deze woning bezichtigen?
Vraag een bezichtiging aan via onze online tool.