Aankoopkampioen

Aankoopkampioen

Wil jij hulp bij het aankopen van een huis?
Dan zit je bij de Lamberink Aankoopkampioen goed!
(En je profiteert van fijne extra's!)

Profiteer van onze actie!

Ja, neem contact met mij op.

In dit gratis en vrijblijvende gesprek kijken we wat voor je de beste stap is. Verhuizen of niet? Eerst kopen of eerst verkopen? Samen kijk we naar de beste oplossing.

Door een vinkje te plaatsen ga je ermee akkoord dat wij je gegevens verwerken. Meer informatie hierover vind je in onze Privacy Statement

2 extra bezichtingen, helemaal gratis

Profiteer tijdelijk van 2 extra gratis bezichtiging bij het inschakelen van een aankoopmakelaar! Dan heb je nog een grotere kans om jouw droomwoning tegen het lijf te lopen.

Denkwerk
Een huis aankopen? Dat begint met zorgvuldig nadenken. Voldoet dit huis aan al jouw eisen? Welke hypotheek sluit het beste aan? Out-of-the-box denken brengt verrassende uitkomsten. Onze makelaars & adviseurs zijn meesters in creatief denken en zorgen voor slimme oplossingen. Het begint altijd met denkwerk.
Teamwerk
Teamwerk binnen onze organisatie gaat verder dan alleen het bundelen van krachten. Wij streven ernaar om een allesomvattende ervaring te bieden, waar gemak en expertise samenkomen onder één dak. Onze benadering omvat niet alleen het vinden van de perfecte woning voor verkoop of aankoop, maar ook het inzetten van lokale makelaars die diepgaande kennis hebben van de regio. Of je nu overweegt om je woning in Friesland te verkopen of op zoek bent naar een pand in Groningen of Drenthe, ons team staat paraat om je naadloos door dit proces te begeleiden.
100+ woningen aangekocht (afgelopen 12 maanden)
Doordat wij al meer dan 35 jaar ervaring hebben in de woning- en bedrijfsmakelaardij, en inmiddels 10 vestigingen, weten wij als geen ander wat we doen. Zo ook met het aankopen van woningen. Onze aankoopmakelaars zorgen ervoor dat jij zorgeloos en voor de laagste prijs een nieuwe woning koopt.
Aankoopkampioen

Woning kopen? Doe het met Lamberink

Wil jij er zeker van zijn dat jij je huis tegen de beste deal mogelijk aankoopt? Schakel dan een ervaren aankoopmakelaar van Lamberink in! Dan ben je altijd verzekerd van de beste hulp. Onze aankoopmakelaars hebben jarenlange ervaring bij jou in de regio. En deze ervaring zetten zij graag in om voor jou de beste deal te regelen.

Altijd de beste deal voor jou

Aankopen niet alleen tegen de beste prijs, maar ook tegen de beste voorwaarden. Want een goed voorstel gaat over meer dan alleen prijs. Wij zorgen er altijd voor dat jij met een onderscheidend en aantrekkelijk voorstel bij de verkoper komt. Altijd je beste beentje voor met onze aankoopmakelaar.

Aankoopkampioen

Daarom aankopen met Lamberink

 • Profiteer van ons unieke woningzoekprogramma en blijf altijd op de hoogte van het nieuwste woningaanbod, vaak nog voordat de woningen op funda staan!
 • Kopen met zekerheid? Vinden wij heel normaal. Daarom krijg je altijd een onafhankelijk bouwtechnisch rapport van de woning die jij wilt gaan kopen.
 • Wil je gaan bieden? Dan zetten wij onze expertise in. Wij voeren namens jou de onderhandelingen en zorgen voor de beste aankoopprijs, (ontbindende) voorwaarden en overige condities. Altijd de beste deal voor jou.
 • Nog meer zekerheid? Ja! Wij sluiten (op onze kosten) een rechtsbijstandverzekering voor je af. Zo ben je ook achteraf altijd verzekerd van de beste huip.

Zorgeloos bieden

Met ons Zorgeloos Bieden Certificaat kun je bieden op jouw droomwoning zonder voorbehoud van financiering. Dit verklaart dat je als koper in staat bent om de woning te financieren. Het geeft de verkoper zekerheid dat de koop van de woning doorgaat, waardoor jij een grotere kans hebt dat jouw bod geaccepteerd wordt.

Voordelen Zorgeloos Bieden:

 • Betere positie als koper
 • Hulp bij het doen van een verantwoord en verzekerd bod
 • Verkleinen van jouw financiële risico's

Zorgeloos bieden in 3 stappen

 • Wij maken een nauwkeurige berekening van de maximale hoogte van het bod dat je kunt doen op de gewenste nieuwe woning.
 • Met onze berekening kun je een bod doen op de woning 'zonder financieel voorbehoud'.
 • Je verhoogt hiermee de kans dat jouw bod wordt geaccepteerd!

Dit vinden klanten over ons:

De Wouden 30

Marieke Henkelman van makelaarskantoor Lamberink heeft ons goed geholpen in de verkoop van onze woning. Lamberink heeft het gehele proces voor ons geregeld en dat heeft ons flink ontzorgd, zodat wij verder konden werken en ons konden richten op ons gezin met 3 opgroeiende dochters. Ook het

Taxusplantsoen 34

Het contact met (Ronald Zuidhof) van makelaarskantoor Lamberink verliep uitstekend, wat we bijzonder op prijs stelden waren de makelaars open dagen. ze werden zo druk bezocht dat er iemand van Lamberink (Carmen) zelf mee hielp om assistentie te verlenen. dit hebben we zeer gewaardeerd. De

Doevenkamp 75

Erg goed contact gehad met Carmen. Heel goed onderhandeld om de juiste prijs te krijgen voor mijn woning. Al met al goed geholpen en een fijne samenwerking. Altijd vakkundig advies gekregen. Zeker een aanrader!

Esstraat 25

Snel en vakkundige makelaar. Vlot en duidelijk in communicatie. Ideaal dat je bij Lamberink ook voor overige financiële zaken terecht kunt.

Kennemerland 130

Het contract met de makelaar en de mensen van het makelaarskantoor verliep goed. Het is een goed geoliede organisatie. De mensen wisten van elkaar waar ze mee bezig waren. Hierdoor krijg je vrijwel gelijk antwoord op je vraag of je wordt naar de juiste persoon doorverwezen.

Marconistraat 4

wij vonden alles top kon niet beter ook de afwerking.hartelijke groeten van ons s stoetman en h stoetman .

Scharmbarg 183

Fijne makelaar, contact verliep soepel. Goede kennis van de markt. Alles word voor je geregeld. Verkoop verliep soepel.

Vestesingel 82

Het verkoopproces is vlot verlopen en wij werden door Harald steeds goed en snel geïnformeerd.Ook het persoonlijk contact met de medewerkers was zeer vriendelijk.

Vestesingel 82

Het verkoopproces is vlot verlopen en wij werden door Harald steeds goed en snel geïnformeerd.Ook het persoonlijk contact met de medewerkers was zeer vriendelijk.

Saffierstoep 78

Contact met de makelaar was uitmuntend! Hij kwam de afspraken stipt na en gaf waardevolle informatie. Zeker aan te bevelen!

Vraag een gratis kennismakingsgesprek aan -

Vraag een gratis kennismakingsgesprek aan

  Vraag een gratis kennismakingsgesprek aan

  Ja, neem contact met mij op.

  In dit gratis en vrijblijvende gesprek kijken we wat voor je de beste stap is. Verhuizen of niet? Eerst kopen of eerst verkopen? Samen kijk we naar de beste oplossing.

  Door een vinkje te plaatsen ga je ermee akkoord dat wij je gegevens verwerken. Meer informatie hierover vind je in onze Privacy Statement