Marktonderzoek uitbreiding "Trije Terpen" in Dokkum

Nieuw Wonen Fryslân -een initiatief van Lamberink Nieuwbouwmakelaars- brengt de komende 8 weken de woonbehoeften in kaart voor de uitbreiding van Trije Terpen.

Gezien de toenemende vraag naar woningen is het nodig dat er meer wordt gebouwd. In de Woonvisie van de Gemeente Noardeast Fryslân 2020 - 2025 wordt omschreven dat er voor de komende jaren behoefte is aan vraaggestuurde nieuwbouw voor diverse doelgroepen en in verschillende segmenten.

Dokkum is een van de mooiste historische steden van Friesland. De Bonifatiusstad heeft met haar bolwerken, grachten en gezellige winkelstraatjes en terrasjes heel veel moois te bieden. Daarnaast heeft Dokkum als vijfde winkelstad van Friesland met al haar voorzieningen een belangrijke regionale functie in Noordoost Friesland.

Wilt u ook graag wonen in de toekomstige uitbreiding van de Trije Terpen? Dan zouden wij uw woonbehoeften graag in kaart willen brengen, zodat deze mee kunnen worden genomen bij het vaststellen van het woonprogramma.

Via onderstaande link komt u op het enquêteformulier, waar u uw woonwensen kunt invullen. Uw inbreng wordt vervolgens gebruikt als onderbouwing van een advies aan de gemeente. U wordt vervolgens periodiek op de hoogte gehouden van de ontwikkelingen.

Alvast hartelijk dank voor uw inbreng!

Naar het enquêteformulier >>

Interessant nieuws

Bekijk overzicht
'De Melkweg past precies bij ons'

'De Melkweg past precies bij ons'

Het huurhuis van Harold en Daniëlle Eizinga en hun dochters Janelle (11) en Joïa (4) kan wel een opknapbeurtje gebruiken. En een terrasoverkapping in de tuin zou ook wel leuk...

Nieuwbouw dichtbij het centrum van Assen

Vlakbij het centrum van Assen wonen in een volledig nieuwe woning; is dit jouw woonwens? Dan is dit je kans! In de nieuwe wijk Asselyn, bij het Veemarktplein, worden maar liefst
Bekijk overzicht