Nieuwbouw dichtbij het centrum van Assen

Vlakbij het centrum van Assen wonen in een volledig nieuwe woning; is dit jouw woonwens? Dan is dit je kans! In de nieuwe wijk Asselyn, bij het Veemarktplein, worden maar liefst 67 nieuwbouwwoningen gerealiseerd. Er worden stadsvilla’s, hofwoningen en enkele appartementen en lofts gebouwd. En het mooiste komt nog, want jij mag meedenken over de precieze invulling van het plan! Hiervoor hoef je alleen maar de woonwens-enquête in te vullen.

Wil jij genieten van de aantrekkelijke binnenstad met al haar grandcafés en gezellige terrassen? Wil je de dagelijkse boodschappen kunnen doen bij jou om de hoek? En wil je binnen twee minuten de trein kunnen halen? Dan is de nieuwbouwwijk Asselyn precies wat je zoekt. Een prachtige ontwikkeling van het oude Veemarktplein. Daar komt nog eens bij dat het station een flinke metamorfose ondergaat en het nabijgelegen bedrijventerrein een nieuw stedelijk woon-werk gebied wordt.

Vierlaagse stadsvilla’s

Een uitstekende combinatie van wonen en werken; dat vind je in de stadsvilla’s. Wil je een kantoorruimte op de begane grond of wil je daar juist wonen? Dankzij de vier lagen zijn de mogelijkheden eindeloos.

Hofwoningen met dorps karakter

De hofwoningen met ruime tuinen zijn gelegen in het autoluwe gedeelte. Deze woningen bestaan uit twee bouwlagen met kap. De grootte in woon- en kaveloppervlakte is divers.

Appartementen en lofts

Op de hoeken van het nieuwbouwplan komen enkele appartementen en lofts. De luxe appartementen zijn van alle gemakken voorzien. Wil je toch nog iets meer ruimte? Dan is een loft dé uitkomst.

Meld je nu aan en geef je woonwensen door!

De exacte verkoopdatum is nog niet bekend. Je kunt je echter al wel aanmelden om mee te denken en jouw woonwensen door te geven. Wil je graag meer informatie? Neem contact met ons op: nieuwbouw@lamberink.nl of bel 0592 33 84 10.

Kijk ook op asselyn.nl

Interessant nieuws

Bekijk overzicht
Marktonderzoek uitbreiding

Marktonderzoek uitbreiding "Trije Terpen" in Dokkum

Nieuw Wonen Fryslân -een initiatief van Lamberink Nieuwbouwmakelaars- brengt de komende 8 weken de woonbehoeften in kaart voor de uitbreiding van Trije Terpen.
'De Melkweg past precies bij ons'

'De Melkweg past precies bij ons'

Het huurhuis van Harold en Daniëlle Eizinga en hun dochters Janelle (11) en Joïa (4) kan wel een opknapbeurtje gebruiken. En een terrasoverkapping in de tuin zou ook wel leuk...
Bekijk overzicht