Speciaal hypotheekarrangement voor nieuwbouwwoningen

Sta je op het punt om een nieuwbouwwoning te kopen? Informeer naar ons aantrekkelijke hypotheekarrangement speciaal voor kopers van nieuwbouwwoningen. Maak een afspraak met één van onze financieel adviseurs!

Nieuwbouwarrangement

  • Gratis oriënterend gesprek
    Er komt veel kijken bij het kiezen van de juiste hypotheek. Hoeveel kun je lenen en hoeveel wil je maximaal lenen? Wat zijn de gevolgen van de nieuwe hypotheekregels voor je persoonlijke situatie? Uit welke hypotheekvormen kun je nog kiezen en is het voor jou betaalbaar? Elke situatie is anders en vraagt om een andere oplossing. Met onze kennis en ervaring helpen we je de beste keus te maken.
  • Gratis invullen voorlopige belastingaangifte
  • Gratis opstalverzekering (incl. glas) voor 1 jaar

Het nieuwbouwarrangement is inclusief

  • Een passende overlijdensrisicoverzekering
  • Woonlastenbeschermer bij werkloosheid en/of arbeidsongeschiktheid
  • Tot 12 maand geldigheidstermijn offerte mogelijk, zonder extra kosten. Ideaal als het langer duurt voor de bouw start.

Onafhankelijk
Wij hebben met geen enkele bank, verzekeraar of andere financiele instelling contractuele verplichtingen. Hierdoor kunnen wij 100% onafhankelijk adviseren.

Meer weten over je persoonlijke situatie?
Stuur een mail naar fa@lamberink.nl

Interessant nieuws

Bekijk overzicht
Marktonderzoek uitbreiding

Marktonderzoek uitbreiding "Trije Terpen" in Dokkum

Nieuw Wonen Fryslân -een initiatief van Lamberink Nieuwbouwmakelaars- brengt de komende 8 weken de woonbehoeften in kaart voor de uitbreiding van Trije Terpen.
'De Melkweg past precies bij ons'

'De Melkweg past precies bij ons'

Het huurhuis van Harold en Daniëlle Eizinga en hun dochters Janelle (11) en Joïa (4) kan wel een opknapbeurtje gebruiken. En een terrasoverkapping in de tuin zou ook wel leuk...
Bekijk overzicht