Amperelaan 4 , 9207 AM, Drachten

  • A+
€ 2.900.000 k.k. / € 175.000 p.j.
Assen
Heeft u vragen?
Vragen over dit pand?
Maak een afspraak via onze online tool.

Omschrijving

TE KOOP / TE HUUR Zeer strategisch gesitueerd bedrijfscomplex, op bijzonder royaal kavel, met potentie. Ideaal voor (voedsel)productie en distributie. ENERGIELABEL A+ CA. 440 ZONNEPANELEN ZWARE AANSLUITING 1.600kVa TRAFO LOCATIE Nagenoeg aan de N31, pal na het...

Toon meer

Kenmerken

Oppervlakte 2340 m²

Downloads

Kadastrale kaart
Kadastrale kaart

TE KOOP / TE HUUR
Zeer strategisch gesitueerd bedrijfscomplex, op bijzonder royaal kavel, met potentie.
Ideaal voor (voedsel)productie en distributie.

ENERGIELABEL A+
CA. 440 ZONNEPANELEN
ZWARE AANSLUITING 1.600kVa TRAFO

LOCATIE
Nagenoeg aan de N31, pal na het klaverblad in de A7, op het fraaie, moderne bedrijfsterrein Azeven, de Noordoostkwardrant. Een brede groenstrook tussen het Ureterpvallaat en het Noordoostkwadrant draagt bij aan de landschappelijke inpassing en de kwalitatieve uitstraling van het bedrijvenpark. Voorts in de onmiddellijke nabijheid van o.a. Hotel Drachten, de meldkamer Noord en op geringe afstand van het gezellige centrum van het bruisende Drachten.

INDELING
Het pand omvat op de begane grond de zeer representatieve kantoren, totaal ongeveer 600 m², verdeeld over de spreekkamers, kantoren en kantoortuinen, de sanitaire units en kantine. Voorts zijn er bedrijfsruimten (magazijn, productie en distributieruimten), totaal ongeveer 1.740 m², met de daarbij benodigde sanitaire voorzieningen (was- en kleedruimten, toiletten en douches). De bedrijfsruimten hebben een prima hoogte van circa 6 meter, een strakke en glad afgewerkte betonvloer, en worden ontsloten middels overheaddeuren en hellingbanen met dock-shelters. De eerste verdieping omvat de installatieruimten, ongeveer 200 m².

BEREIKBAARHEID
Het object is goed bereikbaar, zeker met auto en vrachtvervoer, het openbaar vervoer en per fiets: Het Noordoostkwadrant is uitstekend aangesloten op het hoofdwegenet. Via de minirotonde aan het Ureterverlaat is snel de toerit naar de N31 te bereiken. De hoofdontsluiting op het Noordoostkwadrant is de Ampèrelaan. Via deze weg zijn alle bedrijven te bereiken, de weg vormt een ringstructuur in het Noordoostkwadrant met een duidelijke verkeersfunctie.

PARKEREN
Voldoende parkeren op eigen terrein; nu ongeveer 25 plaatsen, uit te breiden tot meer dan 100.

KADASTRALE GEGEVENS
Drachten sectie B nummer 8262, groot 15.581 m².

OPPERVLAKTE
Begane grond ca. 2.140 m², verdieping ca. 200 m².

OPLEVERINGSNIVEAU
In de huidige staat, onder andere voorzien van de navolgende voorzieningen: deels systeemplafond voorzien van verlichting, afgewerkte scheidingswanden, kantine op begane grond, voldoende sanitaire voorzieningen: toiletgroepen en was- en kleedruimte, centrale verwarming en heaters, mechanisch ventilatiesysteem, kabelgoten voorzien van elektra en databekabeling.

AANVAARDING
in overleg, kan op korte termijn

BESTEMMING
Het object valt binnen het bestemmingsplan "KANTORENPARK DRACHTEN EN BEDRIJVENPARK NOORDOOSTKWADRANT". Op het Noordoostkwadrant zijn alleen bedrijven aanwezig en geen andere functies zoals wonen. In de west- en de zuidoostzijde van het Noordoostkwadrant zijn enkele grotere bedrijven aanwezig. De bebouwing bestaat uit moderne bedrijfspanden met een maximale bouwhoogte van 12 m². Wij hebben de formele documenten van Ruimtelijke plannen in dossier, deze verstrekken wij graag op aanvraag, maar u bent er zelf verantwoordelijk voor dat het door u voorgenomen gebruik in overeenstemming is of komt met het vigerende bestemmingsplan. Daartoe kan het zinnig zijn om nader met de gemeente in conclaaf te gaan.

BIJZONDERHEDEN
Koopsom voor het geheel (gebouw met gebonden en ongebonden grond) is € 2.900.000,-, vrij van BTW, voorts kosten koper;

Huurprijs voor het gebouw met alleen de gebonden grond (circa 7.000.m²) is € 175.000,- per jaar, exclusief BTW en gebruikerslasten. Huurvoorwaarden conform ROZ model, met mogelijke aanvullende bepalingen.

Lamberink Bedrijfsmakelaars - Partner in Dynamis
Vestigingen in: Groningen- Assen - Emmen - Drachten - Leeuwarden

Deze informatie is met zorg samengesteld op basis van de beschikbare gegevens. Aan deze informatie kunnen echter geen rechten worden ontleend.

Toon meer

Algemeen

Vraagprijs € 2.900.000 k.k. / € 175.000 p.j.
Servicekosten BTW belast Ja
Status Beschikbaar

Bouw

Hoofdfunctie bedrijfsruimte
Bouwjaar 2000
Bouwvorm Bestaande bouw

Locatie

Adres Amperelaan 4
Plaats Drachten
Provincie Friesland
Land Nederland
Ligging
  • Bedrijventerrein

Terrein

Oppervlakte 8500 m²
Oppervlakte uitbreidingsmogelijkheden 4000m²

Parkeerplaatsen

Niet-overdekt aantal 50

Bedrijfsruimte

Bedrijfshal oppervlakte 1740 m²
Oppervlakte in units vanaf 1740 m²
Kantoor oppervlakte 600 m²
Terrein oppervlakte 8500 m²

Energie

Energielabel A+
Energielabel einddatum 2033-08-31

Onderhoud

Onderhoud binnen Goed
Onderhoud buiten Goed tot uitstekend
Kadastrale kaart
Kadastrale kaart

Ontdek de bedrijfsruimte

Amperelaan 4, 9207 AM, Drachten

Locatie

Amperelaan 4, 9207 AM, Drachten

Schaduwwijzer

Assen
Heeft u vragen?
Vragen over dit pand?
Maak een afspraak via onze online tool.