Hoofdweg 6 , 9422 AE, Smilde

  € 585.000 k.k.
  Assen
  Heeft u vragen?
  Vragen over dit pand?
  Maak een afspraak via onze online tool.

  Omschrijving

  Te koop: Mooi gedimensionaliseerde winkel, met een uitstekend exploitatie-potentieel, uitermate geschikt voor een middelgrote speciaalzaak. In het verzorgingsgebied van Smilde, een interessant aanbod. Locatie Aan de Hoofdweg, aan de drukke zijde van de Drentsche...

  Toon meer

  Kenmerken

  Oppervlakte 660 m²

  Te koop:
  Mooi gedimensionaliseerde winkel, met een uitstekend exploitatie-potentieel, uitermate geschikt voor een middelgrote speciaalzaak. In het verzorgingsgebied van Smilde, een interessant aanbod.

  Locatie
  Aan de Hoofdweg, aan de drukke zijde van de Drentsche Hoofdvaart, nagenoeg op de hoek met de doorgaande Linthorst Homanweg. Een zicht locatie, die tevens logistiek prima gesitueerd is.

  Indeling
  Het pand omvat vanaf de voorzijde de royale winkel, aan het eigen parkeerterrein, met ook direct vooraan het inpandig kantoor. De winkel is vrij indeelbaar, en heeft een prima hoogte van circa 3,50 meter. Aan de achterzijde bevinden zich de werkplaats, een vuurwerkbunker en de overheaddeur naar het omsloten achterterrein. Op het terrein staat ook nog de houten buitenberging.

  Bereikbaarheid
  Het object is goed bereikbaar, zowel met de auto, het openbaar vervoer als per fiets.

  Parkeren
  Er zijn voldoende parkeermogelijkheden op eigen terrein.

  Kadastrale gegevens
  gemeente Smilde, sectie G nummer 2430, groot 1.650 m².

  Oppervlakte
  Totaal, zonder de houten buitenberging, omvat het pand 660 m² verhuurbaar oppervlak, waarvan het leeuwendeel natuurlijk bestaat uit de winkel, met een frontbreedte van ongeveer 16 meter.

  Opleveringsniveau
  In de huidige staat, nagenoeg gebruiksklaar, o.a. voorzien van pantry, toilet, deels systeemplafond met verlichting, verwarming, en gladde betonvloer met coating.

  Bestemming
  Het object valt binnen het bestemmingsplan "Kern Smilde", met de bestemming "detailhandel" (volgens de gemeente: het bedrijfsmatig te koop aanbieden, waaronder begrepen de uitstalling ten verkoop, het verkopen en/of leveren van goederen aan personen die goederen kopen voor gebruik, verbruik of aanwending anders dan in de uitoefening van een beroeps- of bedrijfsactiviteit). Binnen de genoemde bestemming is de bouw van een bedrijfswoning toegestaan.
  Wij hebben de formele documenten van Ruimtelijke plannen in dossier, deze verstrekken wij graag op aanvraag, maar u bent er zelf verantwoordelijk voor dat het door u voorgenomen gebruik in overeenstemming is of komt met het vigerende bestemmingsplan. Daartoe kan het zinnig zijn om nader met de gemeente in conclaaf te gaan.

  Bijzonderheden
  • Deze aanmelding vindt plaats onder de noemer van de hoofdbestemming detailhandel, maar het pand leent zich tevens uitstekend als bedrijfsgebouw, met de daarbij behorende activiteiten. De verwachting is dat dit, afhankelijk van de feitelijke aard van de bedrijfsactiviteiten, tot de mogelijkheden behoort.
  • Het bijbouwen van een bedrijfswoning past binnen de voorwaarden van het bestemmingsplan.
  Voorbehoud

  De vermelde gegevens zijn door ons met zorg samengesteld. Wij zullen echter ten aanzien van de juistheid ervan geen aansprakelijkheid aanvaarden.

  Toon meer

  Algemeen

  Vraagprijs € 585.000 k.k.
  Servicekosten BTW belast Nee
  Status Beschikbaar

  Bouw

  Hoofdfunctie winkelruimte
  Nevenfuncties
  • Bedrijfsruimte
  Bouwjaar 1981
  Bouwvorm Bestaande bouw

  Locatie

  Adres Hoofdweg 6
  Plaats Smilde
  Provincie Drenthe
  Land Nederland
  Ligging
  • In woonwijk

  Parkeerplaatsen

  Niet-overdekt aantal 10

  Winkelruimte

  Oppervlakte 660 m²
  Oppervlakte in units vanaf 660 m²
  Oppervlakte verkoop vloer 500 m²

  Bedrijfsruimte

  Bedrijfshal oppervlakte 660 m²
  Oppervlakte in units vanaf 660 m²
  Kantoor oppervlakte 6 m²

  Onderhoud

  Onderhoud binnen Goed
  Onderhoud buiten Goed

  Ontdek de winkelruimte

  Hoofdweg 6, 9422 AE, Smilde
  Assen
  Heeft u vragen?
  Vragen over dit pand?
  Maak een afspraak via onze online tool.