Zeilmakerstraat 8 , 9403 VA, Assen

  • A
€ 2.600.000 k.k.
Assen
Heeft u vragen?
Vragen over dit pand?
Maak een afspraak via onze online tool.

Omschrijving

TE KOOP: Geheel vrij en royaal op de eigen kavel gelegen bedrijfscomplex, omvattend circa 100 m² kantoor, de showroom van ongeveer 3.300 m² in twee lagen, de werkplaats van ongeveer 650 m² alsmede de aan de voedselbank verhuurde winkelruimte van ongeveer 785...

Toon meer

Kenmerken

Oppervlakte 4820 m²

TE KOOP:
Geheel vrij en royaal op de eigen kavel gelegen bedrijfscomplex, omvattend circa 100 m² kantoor, de showroom van ongeveer 3.300 m² in twee lagen, de werkplaats van ongeveer 650 m² alsmede de aan de voedselbank verhuurde winkelruimte van ongeveer 785 m².

LOKATIE
Het complex is gelegen aan de rand van het bedrijventerrein "Ketellapper", direct op zicht vanaf de Europaring-noord, te midden van bedrijven als Praxis-tuin, Karwei, Gamma en overige ABC en PDV vestigingen.

INDELING:
Begane grond: hoofdtoegang van de showroom via de entree-sluis, met aansluitend het deel kantoor aan de voorzijde (met spreekkamer, sanitair e.d.), de kampeerwinkel (met deels de verdieping), aansluitend de grote showroom voor de caravans en aan de achterzijde de werkplaats met ontsluiting aan de Stelmakerstraat. Aan de westzijde van het hoofdgebouw ligt de zelfstandige unit welke langjarig is verhuurd aan de voedselbank.

BEREIKBAARHEID:
Het pand is goed bereikbaar per auto en openbaar vervoer. De op- en afrit van de snelweg A28 liggen op ongeveer 1.500 meter afstand. De dichtstbijzijnde bushalte is op ca. 200 meter afstand gelegen. Het Asser treinstation ligt op ongeveer 2 kilometer afstand.

PARKEREN:
Er zijn voldoende parkeermogelijkheden op eigen terrein; het gehele terrein is verhard met betonklinkers en deels voorzien van hekwerk.

OPPERVLAKKEN:
Totaal ongeveer 3.400 m² kantoor/showroom en kampeerwinkel (inclusief verdieping van ongeveer 500 m²), ongeveer 650 m² werkplaats en de verhuurde winkel van circa 785 m².

OPLEVERINGSNIVEAU:
In de huidige staat, onder andere voorzien van de navolgende voorzieningen:
- deels systeemplafond voorzien van verlichting, afgewerkte scheidingswanden, voldoende sanitaire voorzieningen, centrale verwarming en heaters, mechanisch ventilatiesysteem.

BESTEMMING:
Het vigerende bestemmingsplan betreft "Stadsbedrijvenpark". Hierin wordt aangegeven dat dit specifieke gebouw bestemd is voor perifere detailhandel, met als toevoeging dat het ook voor ABC (auto's, boten en caravans) gebruikt mag worden. Het pand is oorspronkelijk gerealiseerd als uitsluitend bedrijfsgebouw, en we zijn met de gemeente in vooroverleg om ook de bestemming "bedrijfsgebouw" weer toe te staan.
Wij hebben de formele documenten van Ruimtelijke plannen in dossier, deze verstrekken wij graag op aanvraag, maar u bent er zelf verantwoordelijk voor dat het door u voorgenomen gebruik in overeenstemming is of komt met het vigerende bestemmingsplan. Daartoe kan het zinnig zijn om nader met de gemeente in conclaaf te gaan.

BIJZONDERHEDEN:
Het pand is eventueel ook te huur, voor het gedeelte dat eigenaar (caravancentrum Peelo) zelf in gebruik heeft; de huursom en -voorwaarden verstrekken wij graag op aanvraag.

De vermelde gegevens zijn door ons met zorg samengesteld. Wij zullen echter ten aanzien van de juistheid ervan geen aansprakelijkheid aanvaarden.

Toon meer

Algemeen

Vraagprijs € 2.600.000 k.k.
Servicekosten BTW belast Nee
Status Beschikbaar

Bouw

Hoofdfunctie bedrijfsruimte
Nevenfuncties
  • Winkelruimte
Bouwjaar 1983
Bouwvorm Bestaande bouw

Locatie

Adres Zeilmakerstraat 8
Plaats Assen
Provincie Drenthe
Land Nederland
Ligging
  • Bedrijventerrein
  • Meubelboulevard

Parkeerplaatsen

Niet-overdekt aantal 30

Winkelruimte

Oppervlakte 4820 m²
Oppervlakte in units vanaf 785 m²
Oppervlakte verkoop vloer 3650 m²
Branchebeperking ja

Bedrijfsruimte

Bedrijfshal oppervlakte 4820 m²
Oppervlakte in units vanaf 785 m²

Energie

Energielabel A
Energielabel index 0.9
Energielabel einddatum 2027-02-22

Onderhoud

Onderhoud binnen Goed
Onderhoud buiten Goed

Bedrijfstakken in

Ontdek de bedrijfsruimte

Zeilmakerstraat 8, 9403 VA, Assen

Locatie

Zeilmakerstraat 8, 9403 VA, Assen

Schaduwwijzer

Assen
Heeft u vragen?
Vragen over dit pand?
Maak een afspraak via onze online tool.