Zwedenlaan 3 , 9403 DD, Assen

  € 115 p/m² p.j.
  Assen
  Heeft u vragen?
  Vragen over dit pand?
  Maak een afspraak via onze online tool.

  Omschrijving

  TE HUUR Een landmark, gelegen in het Messchenveld, aan de oprit Assen-Groningen via de A28: dit fraaie kantoorgebouw van Sabanoord. LOCATIE Het Messchenveld wordt samen met het naastgelegen Peelerpark gezien als de noordelijke poort van de stad Assen. Op beide...

  Toon meer

  Kenmerken

  Oppervlakte 195 m²

  TE HUUR
  Een landmark, gelegen in het Messchenveld, aan de oprit Assen-Groningen via de A28: dit fraaie kantoorgebouw van Sabanoord.

  LOCATIE
  Het Messchenveld wordt samen met het naastgelegen Peelerpark gezien als de noordelijke poort van de stad Assen. Op beide terreinen staan representatieve, moderne gebouwen met een kantoorachtige uitstraling. Het object is goed gelegen ten opzichte van de uitvalswegen. De op- en afritten van de A28 bevinden zich op korte afstand van het object. Op enkele minuten loopafstand bevindt zich een bushalte met een verbinding naar het Centraal Station in Assen.

  OPPERVLAKTE en INDELING GEHEEL
  Het gehele pand is gesitueerd op een perceel van totaal bijna 3.500 m², en met een footprint van ongeveer 450 m² resteert er dus een groot terrein voor parkeren en tuin.
  Het pand omvat op de begane grond ongeveer 420 m² fraaie kantoren, receptie, toilettengroepen en royale entree-hal. De eerste verdieping omvat ongeveer 410 m², voorts vergelijkbaar met de begane grond. De tweede verdieping omvat ongeveer 320 m², met kantoren, de gemeenschappelijke kantine en een riant dakterras van 80 m² (niet meegenomen in de opgegeven metrages), met een schitterend uitzicht over het Drentsche platteland.

  BESCHIKBAAR VOOR VERHUUR
  In dit fraaie pand bieden wij ongeveer 195 m² op de tweede verdieping aan, bestaande uit een groepskamer van 75 m², en het schitterende penthouse-kantoor met dakterras aan de zuidzijde van het gebouw, ter grootte van 120 m². De huurprijs van deze ruimten bedraagt € 115,- per m² per jaar. Genoemde metrages zijn inclusief een percentage (25%) voor het medegebruik van de algemene voorzieningen als toiletten, pantry en centrale entree/spreekkamers. De servicekosten bedragen € 35,- per m² per jaar, voor nutsvoorzieningen, schoonmaak algemene ruimten en overige gebruikerslasten. Er zijn totaal 32 parkeerplaatsen op het eigen terrein, derhalve een norm van 1:40 (1 P per 40 m² gehuurd kantooroppervlak).

  BESTEMMING
  Het object valt binnen de bestemmingsplan "Bedrijventerrein Noord". Een kandidaat koper is er zelf verantwoordelijk voor dat het door haar voorgenomen gebruik in overeenstemming is of komt met het vigerende bestemmingsplan. Gedetailleerde informatie kan worden verkregen bij de gemeente Assen.

  HUURVOORWAARDEN
  - ROZ model kantoorruimte
  - Huurperiode 5 jaar
  - Verlenging met telkens 5 jaar
  - Opzegtermijn 12 maanden
  - Indexering jaarlijks volgens CPI index Alle huishoudens
  - Zekerheidsstelling 3 maanden huur (+ voorschot servicekosten) + BTW

  AANVAARDING
  In overleg.

  Deze informatie is met zorg samengesteld op basis van de beschikbare gegevens. Aan deze informatie kunnen echter geen rechten worden ontleend.

  Toon meer

  Algemeen

  Huurprijs € 115 p/m² p.j.
  Servicekosten € 35 per vierkante meters per jaar
  Servicekosten BTW belast Ja
  Status Beschikbaar

  Bouw

  Hoofdfunctie kantoorruimte
  Bouwvorm Bestaande bouw

  Locatie

  Adres Zwedenlaan 3
  Plaats Assen
  Provincie Drenthe
  Land Nederland
  Ligging
  • Bedrijventerrein
  • Kantorenpark

  Kantoor

  Oppervlakte 195 m²
  Oppervlakte in units vanaf 75 m²

  Parkeerplaatsen

  Niet-overdekt aantal 40

  Onderhoud

  Onderhoud binnen Goed tot uitstekend
  Onderhoud buiten Goed tot uitstekend

  Bedrijfstakken in

  Ontdek de kantoorruimte

  Zwedenlaan 3, 9403 DD, Assen

  Locatie

  Zwedenlaan 3, 9403 DD, Assen

  Schaduwwijzer

  Assen
  Heeft u vragen?
  Vragen over dit pand?
  Maak een afspraak via onze online tool.