Toekomstig aanbod nieuwbouwprojecten

Toekomstig aanbod nieuwbouwprojecten

Nieuwbouw-toekomstig aanbod

Weegbree, Drachten

Weegbree Drachten (49 woningen), de unieke balans tussen reuring en rust. Hier is het heerlijk vertoeven met alle voorzieningen op fietsafstand! Belangstelling? Op de projectpagina weegbree-drachten.nl kun jij jezelf inschrijven voor de nieuwsbrief om op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom dit nieuwbouwproject of neem contact op met de verkopende makelaars.

Bezoek de projectpagina

Nieuwbouw-toekomstig aanbod

Wonen in Kloosterakker fase 2, Assen

Binnenkort zal de verkoop van start gaan van nieuwbouwproject 'Wonen in Kloosterakker fase 2'. Binnen deze fase worden 9 rijwoningen, 20 twee-onder-één kapwoningen en 2 vrije kavels voor vrijstaand wonen aangeboden door Ter Steege Bouw Vastgoed.

Bezoek de projectpagina

Nieuwbouw-toekomstig aanbod

Ydenhoogte, Hardenberg

Hardenberg Ydenhoogte betreft de nieuwste ontwikkeling. Hier woont u in een prachtige groene woonwijk. Naast dit nieuwbouwplan zal een groen park worden gerealiseerd waar kinderen veilig kunnen buitenspelen en u lekker kunt wandelen. Middenin de wijk komt een groene brink. Ook de school en de sportvelden zijn op steenworpafstand en binnen no-time bent u met de auto op de N34. Kortom alles in de buurt om te genieten van een nieuw thuis met alle voorzieningen dichtbij.

Bezoek de projectpagina

Nieuwbouw-toekomstig aanbod

De Woongaard, Groningen

Aan de Leegeweg in Groningen, wordt een woningbouwlocatie ontwikkeld met een genereuze gedeelde buitenruimte. De historische boerderij en het omliggend groen zijn in het plan geïntegreerd. Het historische erf rond de boerderij wordt hersteld door het terugbrengen van de omgrachting en de boomsingels.

Bezoek de projectpagina

Nieuwbouw-toekomstig aanbod

De Vechte, Hardenberg

De Vechte is onderdeel van de herontwikkeling van de wijk Marsch-Kruserbrink. Verouderde flats maken plaats voor een mix van nieuwe woningen voor verschillende doelgroepen en prijsklassen. De Vechte telt straks 54 koopappartementen, 6 koopwoningen voor gezinnen en 88 sociale huurappartementen. Je woont hier comfortabel en energiezuinig te midden van water en natuur, op slechts 6 minuten wandelen van het gezellige centrum van Hardenberg.

Binnenkort volgt meer informatie!

Financiƫle voordelen met een nieuwbouwwoning

Neem vrijblijvend contact met ons op. Dan kunt u snel met één van onze adviseurs om tafel en vertellen we u alles over hypotheken speciaal voor nieuwbouwwoningen.

Maak een vrijblijvende afspraak