Object
Verkocht

Boddeveld 6, Gieten 9461 JB Gieten

9461 JB Gieten

Uitgebreide omschrijving

In het fraaie dorp Gieten, zeer strategisch gesitueerd ten opzichte van Groningen, Assen, Emmen en Veendam, staat dit onder architectuur gebouwde pand. Het is vlakbij het centrum gelegen op een mooie plek, tegenover het weiland van de lokale natuurijsbaan, met een blijvend vrij uitzicht, aan een rustige weg.

Het pand, te karakteriseren als woning met praktijkruimte, woning voor eventueel dubbele bewoning of als zeer royale vrijstaande villa, ligt op een perceel van 2.680 m². Het pand is gebouwd in de tweede helft van de jaren '80, met goede materialen. Het grootste deel van de kavel, de riante beschutte tuin, bevindt zich achter de woning, op het zuiden.

De indeling is globaal als volgt: entree woning met aansluitend de ruime, tuingerichte kamer met rookkanaal voor open haard of houtkachel. Aansluitend de keuken met fris keukenblok voorzien van de benodigde apparatuur en de bijkeuken. Voorts beneden nog de studiehoek met aansluitend een werk-/hobbykamer. Het totale woonoppervlak beneden is ongeveer 100 m². De verdieping omvat 5 slaapkamers en de complete badkamer, alsmede een tweetal balkons. Het woonoppervlak hier bedraagt ongeveer 90 m².

Daarnaast is er een tweede entree naar de praktijkruimte ofwel de tweede wooneenheid, met daarin nu de receptie, wachtkamer, toilet, 3 behandelkamers en een personeelsruimte. De oppervlakte van deze unit is ongeveer 120 m².

Er is vanzelfsprekend ruim voldoende parkeergelegenheid op het eigen terrein. Aan de achterzijde is het pand voorzien van 26 zonnepanelen, die in potentie ruim voldoende capaciteit leveren voor meer dan gemiddeld huishoudelijk stroomverbruik. Een zeer interessant object voor eigen bewoning, een combinatie van wonen en mogelijk andere (zakelijke) activiteiten.
Een woon- zorgcombinatie behoort ook tot de mogelijkheden.

Kenmerken

Overdracht
Status verkocht
Aanvaarding in overleg
Bouw
Hoofdfunctie kantoorruimte
Bouwjaar 1987
Bouwvorm bestaande bouw
Locatie
Adres Boddeveld 6
Plaats Gieten
Land NL
Ligging in woonwijk
Oppervlakte en inhoud
Woonoppervlakte 190 m²
Perceeloppervlakte 2680 m²
Kantoor
Oppervlakte 123 m²
Oppervlakte in units vanaf 123 m²
Verdiepingen 1
Voorzieningen systeemplafondtoiletpantryverwarming
Energie
Energielabel C
Energielabel einddatum 2027-05-24
Onderhoud
Onderhoud binnen goed
Onderhoud buiten goed
Geheel vrijblijvend binnenkijken? Neem contact op

IE10 wordt niet ondersteund. U gebruikt een NIET ONDERSTEUNDE versie van Internet Explorer.
Gebruik of download een moderne browser.