Object
Verkocht

Burchtweg 2 *, Sauwerd 9771 BB Sauwerd

9771 BB Sauwerd

Uitgebreide omschrijving

TE KOOP OF TE HUUR
Op fraaie zichtlocatie aan de N361 gelegen winkel-/kantoor-/bedrijfsruimte (ca. 540 m2 BVO) met naast gelegen vrijstaand woonhuis. Het geheel is gesitueerd op een ruim perceel van ca. 1.741 m2 eigen grond. Het pand is door ligging voor verschillende bedrijven en doeleinden geschikt. Denk bijvoorbeeld ook aan een ontwikkeling van appartementen.

INDELING
Het betreft een voormalig schoolgebouw dat omstreeks 1938 gebouwd is in de Amsterdamse school stijl. Het gebouw is eind jaren tachtig verbouwd tot winkelruimte en is sindsdien in gebruik geweest als beddenspeciaalzaak. De winkelruimte met kantoorruimte is circa 460 m2 (BVO) groot, dit is exclusief magazijn. Op de verdieping is een grote bergzolder voor extra magazijnmogelijkheden of voor het realiseren van kantoorruimtes. Totale bedrijfsoppervlakte circa 540 m2 (BVO).

Naast het winkelpand staat een royale vrijstaande huis dat in 1993 onder architectuur is gebouwd van eerste klas materialen en uiteraard volledig is geïsoleerd. De woning is daarna nog verder gemoderniseerd en op de verdieping uitgebouwd met een grote extra slaapkamer. De woning heeft een heerlijke vrije tuin op het zuidwesten met veel privacy.
Begane grond: hal met toegang tot de winkelruimte, toilet, royale en sfeervolle woonkamer met fraaie (esdoorn) houten vloer, houtkachel en suitedeuren naar de grote woonkeuken voorzien diverse inbouwapparatuur en schuifpui naar terras en tuin, bijkeuken/berging en vrijstaande garage.
1e verdieping: 4 ruime slaapkamers, waarvan één met ingebouwde kastenwand, studeerkamer, geheel vernieuwde luxe badkamer (2009) met ligbad, douchecabine en dubbele wastafelmeubel, overloop met separaat 2e toilet. Vaste trap naar …
2e verdieping: 2 slaapkamers, overloop en bergruimte.

PARKEREN
Ruime parkeermogelijkheden in de naaste omgeving en tevens op eigen terrein.

LOCATIE
Het pand is gelegen aan de doorgaande weg (N361) die het dorp Sauwerd doorkruist op een voor zakelijke doeleinden gunstige zichtlocatie. Daarentegen biedt het enigszins verder van de weg gelegen woonhuis met bijbehorende tuin juist veel privacy. Het Groningse dorp Sauwerd telt ongeveer 1.000 inwoners. Tegenover het pand is een ambachtsbedrijf en een kleine buurtsuper gevestigd. Aan de achterzijde bevindt zich het dorpshuis en een huisartsenpraktijk.

BEREIKBAARHEID
Sauwerd ligt op slechts 15 km van Groningen en 4 km van Winsum. Er zijn goede bus- en treinverbindingen.

BESTEMMING
Het pand valt in bestemmingsplan 'Sauwerd'. Het perceel biedt volgens het bestemmingsplan de volgende mogelijkheden: detailhandel, kantoor, cultuur/ontspanning, dienstverlening, bedrijfswoning. Een kandidaat koper is er zelf verantwoordelijk voor dat het door haar voorgenomen gebruik in overeenstemming is of komt met het vigerende bestemmingsplan. Meer informatie is hierover te verkrijgen bij de gemeente Winsum, telefoonnummer: (0595) 44 77 77.

OVERIG
- Het pand is in de jaren '90 fors verbouwd en is door de jaren heen goed onderhouden. In 2011 zijn de platte daken zijn vernieuwd en geïsoleerd. De gevels zijn, waar nodig, opnieuw gevoegd en de c.v. ketel is vernieuwd.
- Winkelruimte is gedeeltelijk voorzien van aluminium kozijnen en een airco-installatie.
- Ideaal object voor combinatie Wonen & Werken.
- Tweede bedrijfswoning is toegestaan in de bedrijfsdeel.

VRAAGPRIJS
€ 495.000,- k.k.

HUURPRIJS/HUURVOORWAARDEN
€ 3.750,- per maand te vermeerderen met BTW en servicekosten. Verhuur in units is bespreekbaar. Huuraanbieding op basis van ROZ huurcontract (met aanvullende bepalingen), huurperiode in overleg, vooruitbetaling per maand, 3 maanden zekerheidstelling en indexering conform CPI-cijfer alle huishoudens.

Lamberink Bedrijfsmakelaars - Partner in Dynamis
Vestigingen in: Groningen - Assen - Zuidlaren - Rolde - Hardenberg - Emmen
Uw adviseur: Marian Duiven

De vermelde gegevens zijn door ons met zorg samengesteld. Wij kunnen echter ten aanzien van de juistheid ervan geen aansprakelijkheid aanvaarden.

Kenmerken

Overdracht
Status verkocht
Aanvaarding in overleg
Bouw
Hoofdfunctie winkelruimte
Bouwvorm bestaande bouw
Locatie
Adres Burchtweg 2 *
Plaats Sauwerd
Land NL
Ligging winkelgebied stadscentrumin woonwijk
Oppervlakte en inhoud
Woonoppervlakte 190 m²
Perceeloppervlakte 1741 m²
Winkelruimte
Oppervlakte 540 m²
Onderhoud
Onderhoud binnen goed
Onderhoud buiten goed
Geheel vrijblijvend binnenkijken? Neem contact op

IE10 wordt niet ondersteund. U gebruikt een NIET ONDERSTEUNDE versie van Internet Explorer.
Gebruik of download een moderne browser.