Object
Verkocht

Rondgang 93, Assen 9408 MC Assen

9408 MC Assen

Omschrijving

Kloosterveste, hét hart van Kloosterveen, met een unieke stedenbouwkundige opzet waardoor een sfeer is ontstaan van een karakteristiek binnenstadje. Het centrum beschikt over een fors en zeer eigentijds winkelaanbod; twee supermarkten, HEMA, Blokker, twee drogisterijen, vele speciaalzaken en de nodige horeca. Voorts zijn er basis-scholen, een sporthal en een multifunctioneel wijkcentrum, met...

Locatie

Uitgebreide omschrijving

Kloosterveste, hét hart van Kloosterveen, met een unieke stedenbouwkundige opzet waardoor een sfeer is ontstaan van een karakteristiek binnenstadje. Het centrum beschikt over een fors en zeer eigentijds winkelaanbod; twee supermarkten, HEMA, Blokker, twee drogisterijen, vele speciaalzaken en de nodige horeca. Voorts zijn er basis-scholen, een sporthal en een multifunctioneel wijkcentrum, met maatschappelijke voorzieningen, bibliotheek, kinder- opvang e.d.

Aan de rand van dit centrum is beschikbaar een compacte unit van ongeveer 326 m², gerealiseerd voor dienstverlening, maar ook voor diverse ander doeleinden geschikt. Het pand is in casco staat; afbouw en inrichting mogelijk in overleg met de ontwikkelaar. Een perfecte mogelijkheid om te ondernemen, met name door de bovenwijkse aantrekkingskracht van centrum. Huur bespreekbaar, huurprijs € 80,-- per m² per jaar, excl. BTW.

De wijk aan de westkant van Assen, zal uiteindelijk 18.000 inwoners huisvesten, is gesitueerd aan de A28 en dus perfect bereikbaar.Veel gratis "P" in de parkeerkelder voor 700 auto’s met directe toegang (rolbaan) naar het winkelniveau.

De getoonde koopsom is exclusief BTW.

Kenmerken

Overdracht
Status verkocht
Aanvaarding direct
Bouw
Hoofdfunctie kantoorruimte
Bouwjaar 2008
Bouwvorm nieuwbouw
Locatie
Adres Rondgang 93
Plaats Assen
Land NL
Ligging winkelgebied stadscentrum
Kantoor
Oppervlakte 326 m²
Oppervlakte in units vanaf 326 m²
Verdiepingen 1
Voorzieningen te openen ramen
Onderhoud
Onderhoud binnen goed
Onderhoud buiten uitstekend
Geheel vrijblijvend binnenkijken? Neem contact op

IE10 wordt niet ondersteund. U gebruikt een NIET ONDERSTEUNDE versie van Internet Explorer.
Gebruik of download een moderne browser.