Object
Verkocht

Spanjelaan 9, Assen 9403 DN Assen

9403 DN Assen

Omschrijving

Zeer centraal in het jonge bedrijvenpark Messchenveld gelegen strak bedrijfsgebouw. Het pand is gelegen op een royaal perceel van 2.570 m², op zicht vanaf de Frankrijklaan en het wegvak Peelo-Oost. De locatie is binnen de context van het bedrijfsterrein prettig, niet aan de desolate buitenring, maar aan de zijde van het Noord-Willemskanaal, met de reeds aanwezige gemeleerde bebouwing bestaande...

Locatie

Uitgebreide omschrijving

Zeer centraal in het jonge bedrijvenpark Messchenveld gelegen strak bedrijfsgebouw. Het pand is gelegen op een royaal perceel van 2.570 m², op zicht vanaf de Frankrijklaan en het wegvak Peelo-Oost. De locatie is binnen de context van het bedrijfsterrein prettig, niet aan de desolate buitenring, maar aan de zijde van het Noord-Willemskanaal, met de reeds aanwezige gemeleerde bebouwing bestaande uit woningen met bedrijfsruimten en bedrijfscomplexen.

Het gebouw zelf is strak vormgegeven, met aan de voorzijde het inpandige kantoor van ongeveer 125 m² met daarboven een bergzolder. Dit deel van het gebouw omvat de ruime entree met groot kantoor, receptie, kantine met pantry, toiletten en showroom.

Het bedrijfsgedeelte omvat de forse hal van 50 bij 25 meter, voorzien van een 3-tal overheaddeuren, een vrije overspanning over de volle breedte van 25 meter en een hoogte van ongeveer 6,50 meter. Voorts is de hal voorzien van een aantal heaters en lichtstraten.

Al met al een keurig pand, zo goed als nieuw, van een zeer courante maat, op een goede plek voor logistiek.

Kenmerken

Overdracht
Status verkocht
Aanvaarding in overleg
Bouw
Hoofdfunctie bedrijfsruimte
Bouwjaar 2011
Bouwvorm bestaande bouw
Locatie
Adres Spanjelaan 9
Plaats Assen
Land NL
Ligging bedrijventerrein
Oppervlakte en inhoud
Perceeloppervlakte 1770 m²
Bedrijfsruimte
Bedrijfshal oppervlakte 1250 m²
Oppervlakte in units vanaf 1250 m²
Kantoor oppervlakte 125 m²
Onderhoud
Onderhoud binnen goed tot uitstekend
Onderhoud buiten goed tot uitstekend
Geheel vrijblijvend binnenkijken? Neem contact op

IE10 wordt niet ondersteund. U gebruikt een NIET ONDERSTEUNDE versie van Internet Explorer.
Gebruik of download een moderne browser.