Combideal -aankoop
Combideal -aankoop

Ik wil een aankoopmakelaar

Je hebt je droomhuis gezien bij een andere makelaar, en nu? In deze tijd doe je er verstandig aan om een aankoopmakelaar in de arm te nemen. Een makelaar die met je mee gaat naar de bezichtigingen, de onderhandelingen doet en er voor zorgt dat je niet onnodig veel geld betaalt.

Maak je gebruik van meerdere diensten van Lamberink? Bijvoorbeeld van onze verkoopmakelaar of sluit je een hypotheek via ons af? Profiteer dan van onze aantrekkelijke combi-deal. Hoe meer diensten je afneemt, hoe hoger de korting.

Lamberink. Hét gemak van alles onder één dak!

5 redenen waarom het slim is om een Lamberink aankoopmakelaar mee te nemen

Combideal -aankoop

Meer kans om te bezichtigen

Je hebt een leuk huis gezien bij een andere makelaar. Maar je bent vermoedelijk niet de enige belangstellende. Zeker niet in de krappe markt van dit moment. Met een aankoopmakelaar van Lamberink beschik je over het nieuwste woningaanbod, vaak nog voor het op Funda staat. Zo vergroot je je kans om de woning te bezichtigen. Met een aankoopmakelaar kom je bovendien serieus over bij de verkopende partij.

Combideal -aankoop

Slimmer zoeken met Copaan

Zijn wij jouw aankoopmakelaar, dan kun je kosteloos gebruik maken van Copaan.

Dit online zoeksysteem (nog slimmer dan Funda) biedt je de mogelijkheid om nog beter, sneller en leuker een passend huis te vinden.

Combideal -aankoop

Niet te veel lucht

Bar weinig aanbod en giga vraag,. Zonder overbieden lukt het vaak niet meer om een huis te kopen. Als aankoopmakelaar weten we wat andere soortgelijke woningen onlangs hebben opgebracht. Daar zetten we de plussen en minnen van het betreffende huis tegen af en taxeren de redelijke marktwaarde. Ook adviseren we je welke bieding kansrijk én marktconform is. Zodat je niet onnodig veel lucht betaalt.

Combideal -aankoop

Wij zien, wij zien wat jij niet ziet ....

Lekkages, vochtdoorslag, verzakkingen, zwam, asbest, recht van overpad, anti-speculatiebeding, lege kas reservefonds (bij VVE’s). Allemaal zaken die zich voor kunnen doen. Als aankoopmakelaar letten we op bouwkundige gebreken, juridische voetangels en andere problemen die er kunnen spelen. Zodat jij geen ‘kat in de zak’ koopt.

Combideal -aankoop

Combi-deal korting

Mocht je naast de verkoopopdracht ook onze hulp en expertise willen inschakelen voor de aankoop van een nieuwe woning en/of advies over het af- of oversluiten van een hypotheek, een nieuwbouwwoning of WoonGereed? Dan hebben wij nu wel een héél aantrekkelijke actie voor jou!

Hoe meer diensten je afneemt, hoe hoger de korting is! De totale korting kan oplopen tot maar liefst € 1.700,-.

Dus kies je voor Lamberink, dan heb je niet alleen het gemak maar óók het voordeel van alles onder één dak!

Ik wil ook een verkoopmakelaar

Heb je nog een eigen huis te verkopen? Dan gaan de makelaars van Lamberink graag voor je aan de slag. Met onze actuele marktkennis en expertise gaan wij alleen voor de hoogste opbrengst voor jouw woning.

Meer informatie over de verkoopdienst

Ik wil ook de beste hypotheekdeal sluiten

Voor de koop van een (droom)woning is vaak een hypotheek nodig. Voor onafhankelijk hypotheekadvies ben je bij ons aan het juiste adres. Met meer dan 35 geldverstrekkers, is er altijd een passende hypotheek voor jou en jouw situatie.

Meer informatie over hypotheken

Wat klanten over over ons zeggen

Combideal -aankoop

Het contact met de makelaar (Arne Blaauboer) verliep bijzonder prettig. Hij is kundig, er is goed mee te overleggen, houdt ons voldoende op de hoogte en geeft goede adviezen. Het hele verkooptraject is zonder problemen en op een vlotte wijze doorlopen. Kortom zeer aan te bevelen!!

Combideal -aankoop

Buitengewoon plezierig, vakkundig en accuraat. Ook het onderhouden van het contact was zoals je dat zou wensen. Van harte aanbevolen. Een volgende keer zal ik zeker weer kiezen voor Lamberink makelaars.

Combideal -aankoop

Plezierig contact met veel aandacht voor mijn wensen, volgende keer graag weer. Zeer goede presentatie van de woning.

Combideal -aankoop

Een zeer betrokken en deskundig makelaar. Het contact verliep heel erg prettig. We zijn in het verkooptraject goed geadviseerd en op de hoogte gehouden van alle ontwikkelingen. Wij zouden Lamberink makelaars zeker aanbevelen.

Combideal -aankoop

Het contact met zowel Arne als Pascalle liep vanaf dag 1 geweldig! Enthousiasme kenmerkt Arne, interesse ook zeker en zijn vakkennis staat ook buiten kijf. Pascalle is accuraat en vriendelijk, bij ieder contact. Lamberink Zuidlaren is zeker een aanrader!

Combideal -aankoop

Het contact met onze makelaar Carmen Wiggers was werkelijk perfect. Ze heeft ongelooflijk veel kennis van de markt, geeft goed en snel antwoord op alle vragen, is zeer goed bereikbaar. Voor de verkoop van ons huis heeft ze echt haar uiterste best gedaan en zijn we zeer tevreden over de verkoop. Kortom een topper! Daarnaast heeft Carmen ook zeer kundige en betrokken collega's die ook altijd voor je klaar staan. Carmen heeft ook de juiste kennis om je goed door te verwijzen naar overig (financieel) advies.

Combideal -aankoop

Makelaar was altijd goed bereikbaar, zelfs op zaterdagen. Zeker aan te bevelen. Ook op de achtergrond; Op kantoor was de medewerkster goed op de hoogte van de stand van zaken, dat werkt wel zo prettig.

Combideal -aankoop

Lees meer reviews op onze Funda-pagina's

Klik hier voor meer reviews

Combideal -aankoop

Jouw droomhuis gezien bij een andere makelaar?

Ineens zie je hét ideale huis of appartement te koop staan. Je spreekt een bezichtiging af en inderdaad, hier zie je jezelf wel wonen. Maar ja… hoe nu verder? Wij geven je graag verheldering over en wat in deze tijd handige en slimme keuzes zijn.

Enthousiast geworden en wil je meer weten over onze aankoopdienst? We helpen je graag.

Meer informatie over onze aankoopdienst

Dat is een fijne actie! -  49585

Dat is een fijne actie!

Yes, je hebt de knoop doorgehakt en wilt je huidige woning verkopen, aankopen, deskundig hypotheekadvies, en nieuwbouwwoning, je verzekeringen door laten lichten óf je wilt het allemaal... Vul het formulier hiernaast in, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.


Ik profiteer graag van die combi-deal

Ja, neem contact met mij op.

In dit gratis en vrijblijvende gesprek kijken wij wat we voor jou en jouw situatie kunnen doen. Samen kijken we naar de beste oplossing.

Door een vinkje te plaatsen ga je ermee akkoord dat wij je gegevens verwerken. Meer informatie hierover vind je in onze Privacy Statement

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie