Combideal - Verkoop
Combideal - Verkoop

Ik wil mijn huis verkopen

Je hebt de knoop doorgehakt, je wilt verhuizen. Of het nu naar iets groter is of juist iets kleiners. Een woning in de buurt of juist een hele andere omgeving. Een appartement of vrijstaande woning. Wij helpen je graag.

Maak je gebruik van meerdere diensten van Lamberink? Bijvoorbeeld van onze aankoopmakelaar of sluit je een hypotheek via ons af? Profiteer dan van onze aantrekkelijke combi-deal. Hoe meer diensten je afneemt, hoe hoger de korting.

Lamberink. Hét gemak van alles onder één dak!

Acht redenen om te kiezen voor Lamberink

Combideal - Verkoop

Niet verkocht, ook écht geen kosten

No cure no pay betekent in de makelaardij bijna altijd wel de opstartkosten betalen. Bij Lamberink ligt dat anders. Ben je onverhoopt niet tevreden en is je huis niet verkocht? Dan kun je kosteloos de verkoopopdracht intrekken. Je betaalt écht niks, zelfs de opstartkosten (€ 595,00) niet.

Combideal - Verkoop

Zonder risico verkopen

Verkopen met voorbehoud aankoop van passende andere woning. Dus handen vrij en weten welke (hoge) verkoopprijs je krijgt.
Geen geschikt ander huis gevonden? Dan kun je er voor kiezen om de verkoop van je huidige woning kosteloos te ontbinden.

Combideal - Verkoop

Klaar voor de start

De verkoop van je woning alvast helemaal voorbereiden (styliste, foto’s, video, inmeten etc.) Zodra je een ander huis gevonden hebt, staat je woning met één druk op de knop op Funda. Alles is rustig voorbereid en je verliest geen onnodige tijd.

Combideal - Verkoop

Geen opstartkosten vooraf

De opstartkosten (€ 595,00) voor o.a. styliste, fotografie, video, inmeten, online campagne, advertentie, presentatie Funda etc. worden niet vooraf, maar pas na de verkoop verrekend via de notaris, samen met de courtage. Dus géén kosten vooraf.

Combideal - Verkoop

Sterk regionaal netwerk

Met 14 vestigingen zijn we thuis in heel Noord-Nederland. Naast Funda putten we uit een groot eigen netwerk van zoekers en potentiële verkopers met verhuisplannen. Jouw huis komt dus onder aandacht van een serieus koperspubliek!

Combideal - Verkoop

Vaste contactmakelaar

Je vaste contactmakelaar weet alles van jouw huis en verdiept zich in jouw wensen. Bij ziekte of vakantie hebben we altijd een ervaren collega beschikbaar die adequaat kan vervangen. Daarnaast zorgt onze betrokken binnendienst dat het hele verkoopproces van je huis achter de schermen zo perfect mogelijk verloopt.

Combideal - Verkoop

Gratis rechtsbijstandverzekering

Voor juridische bijstand als bijvoorbeeld de koper onverhoopt de waarborgsom of bankgarantie niet op tijd heeft geregeld, de woning niet tijdig afneemt bij de notaris of je na de overdracht onterecht aanspreekt op verborgen gebreken.

Combideal - Verkoop

Bewezen resultaat

Lamberink behoort tot de 10 best verkopende fullservice makelaars van Nederland (bron Vastgoedactueel).

Combideal - Verkoop

Combi-deal korting

Mocht je naast de verkoopopdracht ook onze hulp en expertise willen inschakelen voor de aankoop van een nieuwe woning en/of advies over het af- of oversluiten van een hypotheek, een nieuwbouwwoning of WoonGereed? Dan hebben wij nu wel een héél aantrekkelijke actie voor jou!

Hoe meer diensten je afneemt, hoe hoger de korting is! De totale korting kan oplopen tot maar liefst € 1.700,-.

Dus kies je voor Lamberink, dan heb je niet alleen het gemak maar óók het voordeel van alles onder één dak!

Ik wil ook een aankoopmakelaar

Heb jij jouw droomhuis gezien bij een andere makelaar? Neem dan ons mee als jouw aankoopmakelaar. Wij kijken met een eerlijke en reeele blik naar de woning, zo kun jij op die roze wolk blijven zitten!

Meer informatie over de aankoopdienst

Ik wil ook de beste hypotheekdeal sluiten

Voor de koop van een (droom)woning is vaak een hypotheek nodig. Voor onafhankelijk hypotheekadvies ben je bij ons aan het juiste adres. Met meer dan 35 geldverstrekkers, is er altijd een passende hypotheek voor jou en jouw situatie.

Meer informatie over hypotheken

Wat klanten over over ons zeggen

Combideal - Verkoop

Het contact met de makelaar (Arne Blaauboer) verliep bijzonder prettig. Hij is kundig, er is goed mee te overleggen, houdt ons voldoende op de hoogte en geeft goede adviezen. Het hele verkooptraject is zonder problemen en op een vlotte wijze doorlopen. Kortom zeer aan te bevelen!!

Combideal - Verkoop

Buitengewoon plezierig, vakkundig en accuraat. Ook het onderhouden van het contact was zoals je dat zou wensen. Van harte aanbevolen. Een volgende keer zal ik zeker weer kiezen voor Lamberink makelaars.

Combideal - Verkoop

Plezierig contact met veel aandacht voor mijn wensen, volgende keer graag weer. Zeer goede presentatie van de woning.

Combideal - Verkoop

Een zeer betrokken en deskundig makelaar. Het contact verliep heel erg prettig. We zijn in het verkooptraject goed geadviseerd en op de hoogte gehouden van alle ontwikkelingen. Wij zouden Lamberink makelaars zeker aanbevelen.

Combideal - Verkoop

Het contact met zowel Arne als Pascalle liep vanaf dag 1 geweldig! Enthousiasme kenmerkt Arne, interesse ook zeker en zijn vakkennis staat ook buiten kijf. Pascalle is accuraat en vriendelijk, bij ieder contact. Lamberink Zuidlaren is zeker een aanrader!

Combideal - Verkoop

Het contact met onze makelaar Carmen Wiggers was werkelijk perfect. Ze heeft ongelooflijk veel kennis van de markt, geeft goed en snel antwoord op alle vragen, is zeer goed bereikbaar. Voor de verkoop van ons huis heeft ze echt haar uiterste best gedaan en zijn we zeer tevreden over de verkoop. Kortom een topper! Daarnaast heeft Carmen ook zeer kundige en betrokken collega's die ook altijd voor je klaar staan. Carmen heeft ook de juiste kennis om je goed door te verwijzen naar overig (financieel) advies.

Combideal - Verkoop

Makelaar was altijd goed bereikbaar, zelfs op zaterdagen. Zeker aan te bevelen. Ook op de achtergrond; Op kantoor was de medewerkster goed op de hoogte van de stand van zaken, dat werkt wel zo prettig.

Combideal - Verkoop

Lees meer reviews op onze Funda-pagina's

Klik hier voor meer reviews

Combideal - Verkoop

Je huis verkopen? Haal eruit wat erin zit

Een huis verkopen kan iedereen, maar je huis goed verkopen vraagt om meer... Wat komt er allemaal bij kijken, wat kunnen wij voor jou en jouw situatie betekenen en hoe gaat het verkoopproces in zijn werk? We snappen dat je met een aantal vragen zit.

Ben je enthousiast geworden en wil je meer informatie weten over onze verkoopdienst? We komen graag bij je langs.

Meer informatie over onze verkoopdienst

Dat is een fijne actie! -  49585

Dat is een fijne actie!

Yes, je hebt de knoop doorgehakt en wilt je huidige woning verkopen, aankopen, deskundig hypotheekadvies, en nieuwbouwwoning, je verzekeringen door laten lichten óf je wilt het allemaal... Vul het formulier hiernaast in, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.


Ik profiteer graag van die combi-deal

Ja, neem contact met mij op.

In dit gratis en vrijblijvende gesprek kijken wij wat we voor jou en jouw situatie kunnen doen. Samen kijken we naar de beste oplossing.

Door een vinkje te plaatsen ga je ermee akkoord dat wij je gegevens verwerken. Meer informatie hierover vind je in onze Privacy Statement

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie