combideal - Verzekeringen
combideal - Verzekeringen

Voor ál je verzekeringszaken

Of het nu om een opstalverzekering, een inboedelverzekering óf een autoverzekering gaat, bij Lamberink ben je aan het juiste adres voor ál je verzekeringen. Bij ons ben je geen polisnummer maar ervaar je het gemak en de service van een eigen vertrouwde adviseur in de buurt.

Maak je gebruik van meerdere diensten van Lamberink? Bijvoorbeeld van onze aankoopmakelaar of sluit je een hypotheek via ons af? Profiteer dan van onze aantrekkelijke combi-deal. Hoe meer diensten je afneemt, hoe hoger de korting.

Korting Combi-Deal € 200,-- als u naast een andere dienst van Lamberink ook uw verzekeringen bij Lamberink heeft geregeld (minimaal 4 verzekeringen).

De juiste verzekeringen in drie stappen

combideal - Verzekeringen

Stap 1: De verzekeringscheck

In een eerste gesprek beginnen we met het bekijken van uw levenssituatie: in welke fase zit u? Wat verdient u, heeft u gespaard, wat is belangrijk? Wat wilt u verzekeren? Dat is de basis voor onze verzekeringscheck. U kunt uw vragen stellen en wij vertellen meer over alle mogelijke verzekeringen, de voorwaarden en de premies bij verschillende verzekeraars.

combideal - Verzekeringen

Stap 2: Verzekeringsvoorstel

Als u besluit met Lamberink dit traject in te gaan krijgt u, op basis van de informatie uit het gesprek een handig (en verstandig) verzekeringsvoorstel. Daarin ziet u de verschillen tussen de aanbieders, wat het kiezen eenvoudiger maakt. Heeft u vragen, dan kunt u ons altijd bellen.

combideal - Verzekeringen

Stap 3: Verzekeringen afsluiten

Staat uw keuze eenmaal vast, dan sluiten we de verzekeringen af en checken we voor u alle polissen en voorwaarden. De polissen krijgt u natuurlijk ook zelf toegestuurd, want u blijft de baas. Als er aanvullende voorwaarden zijn of als de verzekeraar extra wil controleren, begeleiden we u hierbij.

combideal - Verzekeringen

Combi-deal korting

Mocht je naast de verkoopopdracht ook onze hulp en expertise willen inschakelen voor de aankoop van een nieuwe woning en/of advies over het af- of oversluiten van een hypotheek, een nieuwbouwwoning of WoonGereed? Dan hebben wij nu wel een héél aantrekkelijke actie voor jou!

Hoe meer diensten je afneemt, hoe hoger de korting is! De totale korting kan oplopen tot maar liefst € 1.700,-.

Dus kies je voor Lamberink, dan heb je niet alleen het gemak maar óók het voordeel van alles onder één dak!

Wat klanten over ons zeggen

combideal - Verzekeringen

Eerst een orientatiegesprek gehad, toen het zover was, het definitief gemaakt bij de nieuwe geldverstrekker. Rustig gestructureerde uitleg. Vergelijking software gaf een duidelijk beeld. Alle keus qua aanbieders. En af en toe advies/tips van de adviseur gekregen. Voor en nadelen voorwaarden meegenomen en uiteindelijk afgesloten. Ik werd duidelijk en snel up to date gehouden van status, stukken en verdere benodigdheden. Hier dan ook een groot compliment aan de "ondersteunende" collega's van de adviseur. Die reageren snel, houden je goed op de hoogte en (voor het gevoel) denken ook graag mee. Klantgericht in plaats van alleen administratieve afwikkeling.

combideal - Verzekeringen

Fijn, duidelijk en volledig geholpen. Goed meegedacht met alle mogelijkheden. Prettig en vriendelijk contact. Heeft ons een boel ontzorgd in het voor ons wat moeilijk te overzien traject van financiering aanvragen.

combideal - Verzekeringen

Vriendelijk en kundig en neemt de tijd voor klanten

combideal - Verzekeringen

Zeer prettig geholpen door Marco Lip, ondanks de complexere situatie en tussentijds gewijzigde voorwaarden voor de aankoop van de woning. Ook altijd bereikbaar voor vragen.

combideal - Verzekeringen

Patricia Berger weet waar ze over praat, denkt met je mee, maar geeft ook tegengas. Deskundig, no nonsens, probeert de beste lening voor je te regelen. Plezierig persoon. Ook de backoffice (Anouk!) is prima. Ze kennen de situatie als er vragen zijn. Professionele organisatie.

combideal - Verzekeringen

Voor ons was de informatie duidelijk, maar wij zijn echt onbekend, patricia heeft het goed uitgelegd. De vragen die we later nog kregen konden gewoon stellen en werden beantwoord of opgehelderd.

combideal - Verzekeringen

Lees meer reviews op advieskeuze.nl

Klik hier voor meer reviews

Ik wil ook een aankoopmakelaar

Heb jij jouw droomhuis gezien bij een andere makelaar? Neem dan ons mee als jouw aankoopmakelaar. Wij kijken met een eerlijke en reeele blik naar de woning, zo kun jij op die roze wolk blijven zitten!

Meer informatie over de aankoopdienst

Ik wil ook de beste hypotheekdeal sluiten

Voor de koop van een (droom)woning is vaak een hypotheek nodig. Voor onafhankelijk hypotheekadvies ben je bij ons aan het juiste adres. Met meer dan 35 geldverstrekkers, is er altijd een passende hypotheek voor jou en jouw situatie.

Meer informatie over hypotheken

combideal - Verzekeringen

Altijd de beste voorwaarden tegen de laagste premie

Hoeveel kun jij besparen op jouw verzekeringen? Laat je verzekeringspakket eens kosteloos doorlichten door onze onafhankelijke specialisten van Lamberink Financieel Adviseurs. Zij kunnen minstens zulke scherpe premies voor je regelen als de online verzekeraars. Maar bij Lamberink ben je geen polisnummer maar ervaar je het gemak en de service van een eigen vertrouwde adviseur in de buurt. Die jouw situatie kent en de zaken volledig voor je regelt.

Meer informatie over verzekeringen

Dat is een fijne actie! -  49585

Dat is een fijne actie!

Yes, je hebt de knoop doorgehakt en wilt je huidige woning verkopen, aankopen, deskundig hypotheekadvies, en nieuwbouwwoning, je verzekeringen door laten lichten óf je wilt het allemaal... Vul het formulier hiernaast in, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.


Ik profiteer graag van die combi-deal

Ja, neem contact met mij op.

In dit gratis en vrijblijvende gesprek kijken wij wat we voor jou en jouw situatie kunnen doen. Samen kijken we naar de beste oplossing.

Door een vinkje te plaatsen ga je ermee akkoord dat wij je gegevens verwerken. Meer informatie hierover vind je in onze Privacy Statement

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie