combideal - woongereed

WoonGereed: verhuisklaar bouwen met de Woonwensfabriek

Heb jij je droomhuis gevonden? Dan kun je deze laten personaliseren door de specialisten van WoonGereed, onderdeel van Woonwensfabriek. Of het nu gaat om een nieuwe keuken, badkamer, vloeren of tuinaanleg en Smart Home diensten, kies voor WoonGereed. Op elk terrein biedt de Woonwensfabriek maatwerkoplossingen in samenwerking met gerenommeerde partners. Benieuwd naar ons inspiratiecentrum? Maak dan een afspraak via woonwensfabriek.nl of via 088-033 8400.

Maak je gebruik van meerdere diensten van Lamberink? Bijvoorbeeld van onze verkoopmakelaar of sluit je een hypotheek via ons af? Profiteer dan van onze aantrekkelijke combi-deal. Hoe meer diensten je afneemt, hoe hoger de korting.*

* Korting Combi-Deal € 500,- als je naast een andere dienst van Lamberink ook WoonGereed-producten hebt aangeschaft van minimaal € 10.000,-.

combideal - woongereed

Combi-deal korting

Mocht je naast de verkoopopdracht ook onze hulp en expertise willen inschakelen voor de aankoop van een nieuwe woning en/of advies over het af- of oversluiten van een hypotheek, een nieuwbouwwoning of WoonGereed? Dan hebben wij nu wel een héél aantrekkelijke actie voor jou!

Hoe meer diensten je afneemt, hoe hoger de korting is! De totale korting kan oplopen tot maar liefst € 1.700,-.

Dus kies je voor Lamberink, dan heb je niet alleen het gemak maar óók het voordeel van alles onder één dak!

Wat klanten over ons zeggen

combideal - woongereed
combideal - woongereed
combideal - woongereed
combideal - woongereed
combideal - woongereed
combideal - woongereed
combideal - woongereed
combideal - woongereed
combideal - woongereed
combideal - woongereed
combideal - woongereed
combideal - woongereed

De Woonwensfabriek bouwt prachtige huizen op maat. Hoe je ook maar wilt wonen, de Woonwensfabriek kan het voor je realiseren! Ze bouwen prachtige schuurwoningen, herenhuizen, 2 onder 1 kap woningen, villa's, houten huizen, etc. etc.. Ga met ze om tafel en geen idee is ze te gek!

Wij hebben een erg positief gevoel overgehouden aan de samenwerking met de Woonwensfabriek!

Aarzel niet en neem gerust contact op, de rest gaat vanzelf en naar tevredenheid!

Heel prettig contact tot dusver met meneer Meindert Lamberink. Hij is klantvriendelijk, goed bereikbaar (zelfs buiten kantoortijden) en zeer enthousiast. Zijn enthousiasme is aanstekelijk en ik kan niet wachten totdat mijn huis daadwerkelijk gebouwd gaat worden. Tot dusver zijn mijn ervaringen met Woonwensfabriek heel positief. Ik ga in ieder geval met volle vertrouwen het traject tegemoet.

Bij de aankoop van een kavel een oriënterend gesprek gehad bij woonwensfabriek over de mogelijkheden. Hierbij contact gehad met Kim Smienk. Kim heeft ons heel goed geholpen met de opties die wij hebben onderzocht. Altijd snel reactie op onze vragen en heeft specifieke kostenoverzichten gedeeld waardoor wij wisten waar we aan toe waren en goed een keuze konden maken. Uiteindelijk heeft dit ook de doorslag gegeven om ons huis via woonwens fabriek te realiseren.

Lees meer reviews op Google

Klik hier voor meer reviews

Ik wil ook een verkoopmakelaar

Heb je nog een eigen huis te verkopen? Dan gaan de makelaars van Lamberink graag voor je aan de slag. Met onze actuele marktkennis en expertise gaan wij alleen voor de hoogste opbrengst voor jouw woning.

Meer informatie over onze verkoopdienst

Ik wil een nieuwbouwwoning

Jij gaat voor een gloednieuw huis? Onze nieuwbouw specialisten nemen graag de (toekomstige) bouwplannen en projecten met je door. Wellicht zit jouw droomhuis er wel tussen!

Meer informatie over nieuwbouw

combideal - woongereed

Van droomhuis naar een echt thuis.

Bouw jouw droomhuis verhuisklaar met de co-makers van Woonwensfabriek. Met WoonGereed bieden wij jou verhuisklare woonoplossingen in samenwerking met de beste vakspecialisten in de regio. Ook wanneer jij een projectmatige- of bestaande woning hebt gekocht ben je bij ons van harte welkom. Zo maken wij van jouw droomhuis een echt thuis!

Meer informatie over WoonGereed

Dat is een fijne actie! -  49585

Dat is een fijne actie!

Yes, je hebt de knoop doorgehakt en wilt je huidige woning verkopen, aankopen, deskundig hypotheekadvies, en nieuwbouwwoning, je verzekeringen door laten lichten óf je wilt het allemaal... Vul het formulier hiernaast in, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.


Ik profiteer graag van die combi-deal

Ja, neem contact met mij op.

In dit gratis en vrijblijvende gesprek kijken wij wat we voor jou en jouw situatie kunnen doen. Samen kijken we naar de beste oplossing.

Door een vinkje te plaatsen ga je ermee akkoord dat wij je gegevens verwerken. Meer informatie hierover vind je in onze Privacy Statement