17.05 Huurwoningen Friesland

Huurwoningen in Friesland

Er zijn genoeg redenen om te kiezen voor een huurhuis in Friesland. Friesland kent veel leuke dorpen en steden. Met meer dan 35 jaar ervaring op de woningmarkt weten wij als geen ander waar we op moeten letten tijdens de zoektocht naar uw huurwoning in Friesland. Samen kijken we naar de mogelijkheden en komen we samen tot uw droomhuis.

17.05 Huurwoningen Friesland

Huis huren Friesland

De provincie Friesland heeft veel te bieden. De rust, ruimte en uitgestrekte landschappen. Friesland heeft veel kleine dorpjes maar ook grotere steden zoals Leeuwarden, Heerenveen en Drachten. In de dorpjes hangt een gemoedelijke sfeer, veel mensen kennen elkaar. Voor vele mensen is dit het gevoel van thuiskomen. Bent u op zoek naar rust en ruimte waar het dorpsgevoel en de stad samenkomen? Dan is Friesland de provincie om in te wonen!

Actueel aanbod in Friesland

Roeperssteeg 6, 8861 AR, Harlingen
Roeperssteeg 6, 8861 AR, Harlingen
Roeperssteeg 6, 8861 AR, Harlingen
Roeperssteeg 6, 8861 AR, Harlingen
Bekijk alle afbeeldingen
Onder optie
Roeperssteeg 6
8861 AR, Harlingen
  • 117 m²
  • 3
€ 1.150 p.m.
Roeperssteeg 2, 8861 AR, Harlingen
Roeperssteeg 2, 8861 AR, Harlingen
Roeperssteeg 2, 8861 AR, Harlingen
Roeperssteeg 2, 8861 AR, Harlingen
Bekijk alle afbeeldingen
Roeperssteeg 2
8861 AR, Harlingen
  • 100 m²
  • 3
€ 1.075 p.m.
Roeperssteeg 4, 8861 AR, Harlingen
Roeperssteeg 4, 8861 AR, Harlingen
Roeperssteeg 4, 8861 AR, Harlingen
Roeperssteeg 4, 8861 AR, Harlingen
Bekijk alle afbeeldingen
Roeperssteeg 4
8861 AR, Harlingen
  • 100 m²
  • 3
€ 1.025 p.m.
Landelijk (Dynamis) netwerk
Grote database met huurwoningen
Uitgebreid marketingpakket

Maak uw woonwensen inzichtelijk

Van plan om een huis te huren in Friesland? Denk dan altijd goed na over uw woonwensen. Want een huurhuis uitkiezen doet u niet dagelijks. Thuis moet een plek zijn waar u helemaal uzelf kan zijn en tot rust kan komen. Het is verstandig om alvast uw woonwensen inzichtelijk te krijgen. Schrijf al uw woonwensen op een lijstje en zet de belangrijkste woonwensen bovenaan. Denk bijvoorbeeld eens na over de ligging, algemene staat van de woning, indeling, keuken, sanitair en overige voorzieningen. Neem eens een kijkje tussen ons woningaanbod en laat u inspireren door verschillende huurwoningen in Friesland. Wellicht zijn er belangrijke woonwensen waar u nog niet zo snel aan hebt gedacht die u uiteindelijk toch wel belangrijk vindt.

Vindt u het lastig om te bepalen welke woonwensen belangrijk zijn? Dan helpt een van onze woningadviseurs u graag verder. Samen kunnen we kijken naar uw woonwensen en welke mogelijke huurwoningen in Friesland aansluiten bij uw wensen. Uw woonwensen staan centraal. We denken en kijken graag met u mee. We vinden het in ieder geval ontzettend belangrijk dat we samen een huurhuis in Friesland voor u vinden wat helemaal voelt als een thuis.

Divers woningaanbod in Friesland

Friesland heeft een divers woningaanbod. Of u nu op zoek bent naar een appartement, hoekwoning of vrijstaande woning te huur in Friesland, bij Lamberink hebben we de juiste kennis en ervaring in huis om het geschikte huurhuis in Friesland voor u te vinden. Het is wel belangrijk om te weten dat ons woningaanbod iedere week kan verschillen en zeer afhankelijk is van de vraag en aanbod uit de markt. De woningmarkt is niet altijd even makkelijk, houdt er dus rekening mee dat het soms een tijdje kan duren voordat we uw huurwoning in Friesland hebben gevonden. We gaan niet voor het eerste beste huis, we gaan voor het huis die voldoet aan uw wensen en waar u jarenlang met plezier kunt wonen. Want wij zijn pas tevreden als u dat ook bent.

Liever een huis kopen in Friesland? Ook dit is mogelijk bij Lamberink Makelaars. Neem eens een kijkje tussen ons woningaanbod voor huizen te koop in Friesland.

De werkwijze van Lamberink

Bij Lamberink werken we in een aantal verschillende stappen. Huren werkt heel eenvoudig mits u aan bepaalde eisen voldoet. Wilt u in aanmerking komen voor een huurwoning in Friesland? Dan moet u aan de volgende eisen voldoen: netto maandinkomen van minimaal driemaal de huur, minimaal 18 jaar en geen BKR-registratie. Heeft u dit inzichtelijk en voldoet u aan deze drie eisen? Dan kunnen we gaan zoeken naar geschikte huurwoningen in Friesland!

Wij maken samen een afspraak om de gewenste huurwoningen in Friesland te gaan bekijken. We vinden het belangrijk dat u zoveel mogelijk weet over uw toekomstige huurwoning, daarom krijgt u van onze alle benodigde informatie, een kostenoverzicht en de voorwaarden van de huurovereenkomst. Bent u enthousiast? Dan vragen we toestemming van de verhuurder en vindt er een screening plaats. Als alles akkoord is van beide kanten dan gaat u het huurcontract ondertekenen. Gefeliciteerd met uw huur woning in Friesland!

17.05 Huurwoningen Friesland

Openingstijden

Wij werken op onze vestiging in Leeuwarden alleen op afspraak.

Maandag Op afspraak
Dinsdag Op afspraak
Woensdag Op afspraak
Donderdag Op afspraak
Vrijdag Op afspraak

Uw woonwensen staan centraal

Laat een zoekopdracht achter en wij houden u op de hoogte van het laatste aanbod.

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie