17.03 Huis te koop Friesland

Huis te koop in Friesland

Friesland kent elf verschillende steden, ieder met z’n eigen charmes, voorzieningen en mogelijkheden. Bent u toe aan een nieuwe plek of wilt u uw huis verkopen? Dan bent u bij Lamberink aan het juiste adres. Wij begeleiden u graag van A tot Z als makelaar in Friesland. Of u nu op zoek bent naar een huis in Friesland of u uw huis wilt verkopen, met de vakspecialisten van Lamberink zorgen we altijd voor een geslaagde koop of verkoop van uw woning.

Wonen in Drenthe

Huizen te koop Friesland

Friesland kent veel verschillende dorpen en steden. De hoofdstad en de grootste plaats van Friesland is Leeuwarden. Wil je een huis kopen in Leeuwarden of ben je opzoek naar een huurwoning in Leeuwarden? Bij Lamberink Makelaars helpen we je graag verder! Daarna komen de steden Drachten, Sneek en Heerenveen.

Daarnaast heeft Friesland meer dan vierhonderd dorpen in, van groot tot klein. In welk dorp u zich ook bevindt, Friesland staat bekend om zijn kerktorens.

17.03 Huis te koop Friesland

Alle woonwensen op een rijtje

Voordat we beginnen met de zoektocht naar uw koopwoning in Friesland is het belangrijk om uw woonwensen inzichtelijk te krijgen. Deze wensen kunnen bijvoorbeeld te maken hebben met de grootte van de woning, de voorzieningen en de omgeving. Daarnaast kunnen woonwensen betrekking hebben het aantal kamers, tuin en garage. Woonwensen zijn dus heel persoonlijk. Samen met een van onze makelaars gaan we deze woonwensen inzichtelijk krijgen zodat we gericht kunnen zoeken naar uw droomhuis in Friesland.

Landelijk (Dynamis) netwerk
Grote database met zoekers
Uitgebreid marketingpakket
17.03 Huis te koop Friesland

Het woningaanbod van Lamberink

Het is belangrijk om te weten dat ons woningaanbod iedere week kan verschillen en zeer afhankelijk is van de vraag en aanbod uit de markt. De woningmarkt is niet altijd even makkelijk, houdt er dus rekening mee dat het soms een tijdje kan duren voordat we uw droomhuis in Friesland hebben gevonden. We gaan niet voor het eerste beste huis, we gaan voor het huis die voldoet aan uw wensen en waar u jarenlang met plezier kunt wonen. Want wij zijn pas tevreden als u dat ook bent.

Koopwoningen in Friesland

Inialoane 85, 9263 TN, Garyp
Inialoane 85, 9263 TN, Garyp
Inialoane 85, 9263 TN, Garyp
Inialoane 85, 9263 TN, Garyp
Bekijk alle afbeeldingen
Inialoane 85
9263 TN, Garyp
  • 262 m²
  • 7
€ 650.000 k.k.
De Ekkers 17, 8508 SE, Delfstrahuizen
De Ekkers 17, 8508 SE, Delfstrahuizen
De Ekkers 17, 8508 SE, Delfstrahuizen
De Ekkers 17, 8508 SE, Delfstrahuizen
Bekijk alle afbeeldingen
De Ekkers 17
8508 SE, Delfstrahuizen
  • 246 m²
  • 5
€ 925.000 k.k.
Boterbloem, Drachten
Boterbloem, Drachten
Boterbloem, Drachten
Boterbloem, Drachten
Bekijk alle afbeeldingen
Verkoop gestart
Boterbloem
9207 KA, Drachten
  • 108 m² - 189 m²
€ 355.000 - € 570.000 v.o.n.

Huis kopen in Friesland

Een huis kopen in Friesland is een beslissing die u niet iedere dag neemt, bovendien is het een van grootste financiële investeringen die u zult gaan doen. Daarom is het verstandig om dit samen met een goede makelaar uit Friesland te doen en die makelaar vindt u bij Lamberink. Onze makelaars kennen de regio, het prijspeil en het aanbod. Of nu het gaat om de koop van uw droomhuis of verkoop van uw huidige woning, bij Lamberink zijn we van alle markten thuis en helpen we u graag verder.

Lamberink Makelaars, een juiste keuze

Met een enthousiast team bieden we de volledige dienstverlening op het gebied van wonen, bedrijfshuisvesting, hypotheken en verzekeringen. We kennen de woningmarkt als geen ander en zijn ervaren onderhandelaars. Kortom als u kiest voor Lamberink Makelaars weet u in ieder geval zeker dat u niet te veel betaalt. Dit maakt Lamberink Makelaars de geschikte makelaar voor de koop en verkoop van uw woning in Friesland. Voor huurwoningen in Friesland kun je ook bij ons terecht.

Uw woonwensen staan centraal

Laat een zoekopdracht achter en wij houden u op de hoogte van het laatste aanbod.