Korting stapelen met Lamberink

Geef mij die stapel met korting!

Je wilt verhuizen en daar kan je wel hulp en advies bij gebruiken. Je schakelt een makelaar in voor de verkoop van je huis en aankoop van jouw nieuwe woning. Ook wil je advies over het af- of oversluiten van een hypotheek. En dan moeten alle verzekeringen ook nog in orde worden gemaakt.

Bij Lamberink profiteer jij van het gemak van al deze diensten onder één dak. En dit maken wij extra aantrekkelijk. Jij mag stapelen met korting bij elke extra dienst die je afneemt!

Hoe hoog wordt jouw stapel? Bij elke extra dienst pak je tot €500,- korting!

Stapel direct aanvragen

Verkopen (-€500*)

Heb jij verkoopplannen? Dan is de kans groot dat je ook hulp nodig hebt bij het aankopen van jouw nieuwe thuis. Verhoog jouw stapel door ook te kiezen voor een aankoopmakelaar van Lamberink!

Aankopen (-€500*)

Heb je een aankoopmakelaar ingeschakeld bij Lamberink? Stapel hoger met het te koop zetten van jouw huidige woning, onze hypotheek- en/of verzekeringsadviseur. Ook als wij niet jouw aankoopmakelaar zijn, kun je natuurlijk nog steeds stapelen!

Hypotheekadvies (-€500*)

Ook met hypotheekadvies kun je stapelen. Onze onafhankelijke financiële adviseurs adviseren wat het beste bij jouw wensen en situatie past. Dan zijn onze makelaars ook meteen op de hoogte en kunnen ze exact die woning kopen of verkopen die bij je past!

Verzekeringen (-€250*)

Niet alleen door te stapelen met onze diensten kan je korting krijgen. Laat je verzekeringspakket kosteloos doorlichten door onze onafhankelijke financieel adviseurs om te kijken waar jij extra kan besparen.

*Korting geldt alleen i.c.m. een andere dienst

Nieuwbouw (-€1250)

Heb je via Lamberink Nieuwbouwmakelaars of bij de Woonwensfabriek een nieuwbouwhuis gekocht? Ook met nieuwbouw kan je stapelen met de verkoopdienst van je huidige woning, als je ook de nieuwe hypotheek via de onze specialisten laat verzorgen én je ook je verzekeringen bij Lamberink onderbrengt.

Stapel direct aanvragen

Yes, je hebt de knoop doorgehakt en wilt je huidige woning verkopen, aankopen, deskundig hypotheekadvies of je verzekeringen door laten lichten óf je wilt het allemaal... Vul het formulier in, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

Ik profiteer graag van die stapelkorting!

Ja, neem contact met mij op.

In dit gratis en vrijblijvende gesprek kijken wij wat we voor jou en jouw situatie kunnen doen. Samen kijken we naar de beste oplossing.

Door een vinkje te plaatsen ga je ermee akkoord dat wij je gegevens verwerken. Meer informatie hierover vind je in onze Privacy Statement