Aankoopmakelaar in Groningen gezocht?

Aankoopmakelaar in Groningen gezocht?

Lamberink makelaars helpt je bij het vinden van een geschikte woning

Waarom een aankoopmakelaar bij het kopen van een woning in Groningen?

Een huis kopen brengt natuurlijk veel vragen met zich mee. Het is moeilijk om rekening te houden met alles dat gepaard gaat met een huis kopen. Heb je bijvoorbeeld al nagedacht over de bouwkundige staat van het huis? Of weet je niet wat een reële aankoopprijs is? Met dit soort vragen kan een aankoopmakelaar jou goed helpen. Je kunt de vragen niet stellen aan de makelaar van de verkoper, want de verkoper en zijn makelaar willen natuurlijk een zo hoog mogelijke opbrengst realiseren.

Aankoopmakelaar Groningen

Beste aankoopmakelaar Groningen

Een aankoopmakelaar kent de woningmarkt en is een ervaren onderhandelaar. Door deze kennis en ervaring lukt het vaak om een lagere verkoopprijs te realiseren dan mensen die zelf een huis kopen. Zo betaal je niet te veel voor je huis. Ook koop je geen huis met bouwkundige gebreken of vervuiling. De beste aankoopmakelaars van Lamberink in Groningen helpt je bij het hele proces.

Aankoopmakelaar Groningen

Koopwoningen in Groningen

Een rijke historie, het bruisende stadsleven of even de stad ontvluchten voor rust. Groningen heeft de perfecte balans tussen het stadse leven en het dorpsgevoel. Groningen kent veel verschillende wijken, de ene wijk populairder dan de andere maar voor ieder wat wils. Voor een familie, met zijn tweetjes of alleen, Groningen is de perfecte stad om een geschikte koopwoning te vinden.

Aankoopmakelaar Groningen

Welke stappen moet je als koper zetten om een woning te kopen?

  1. Eerst moet je natuurlijk weten in welke prijsklasse je woningen kan zoeken. Hiervoor kan je het best een afspraak plannen met een hypotheekadviseur. Zo weet je hoeveel je maximaal kan lenen om een huis te kopen.
  2. Als je dit hebt gedaan kan je na gaan denken over je woonwensen. Rijd eens door Groningen of ga op zoek naar plekken waar je wilt wonen. Nadat je een mooie plek hebt gevonden kan je gaan nadenken over de eisen van het huis. Denk bijvoorbeeld aan het aantal slaapkamers of de woonoppervlakte.
  3. Nu is het tijd om te zoeken naar je droomhuis! Samen met de aankoopmakelaar van Lamberink kijk je naar potentiële droomhuizen. De aankoopmakelaars in Groningen van Lamberink gaan niet voor het eerste beste huis, maar voor het huis dat voldoet aan jouw wensen en waar je jarenlang met plezier kan wonen.

NVM Makelaar Groningen

Al deze informatie kan natuurlijk leiden tot vragen. Als je vragen hebt kun je altijd contact opnemen met de NVM aankoopmakelaars van Lamberink in Groningen. Zij weten het antwoord op jouw vraag en zullen je verder helpen! We zijn bereikbaar via 050-3672020 of groningen@lamberink.nl.

Aankoopadviesgesprek aanvragen

Wil jij vrijblijvend een aankoopadviesgesprek plannen? Slim!

Een makelaar zal bij je langskomen om jouw wensen en behoeften in kaart te brengen. Daarnaast komt er een gedegen aankoopadvies traject uit. Zo weet jij precies waar je aan toe bent en kun je dan nog bepalen of jij de zoektocht en/of het aankopen van een passende woning wilt voortzetten.

Door een vinkje te plaatsen ga je ermee akkoord dat wij jouw gegevens verwerken. Meer informatie hierover vind je in onze Privacy Statement