Verhuurmakelaar in Groningen gezocht?

Verhuurmakelaar in Groningen gezocht?

Bij Lamberink makelaars helpen we je graag verder

Verhuurmakelaar Groningen

Kies voor een verhuurmakelaar in Groningen

Als je van plan bent om jouw huis, flat of appartement in Groningen in de verhuur te zetten, is het verstandig om een verhuurmakelaar in te schakelen. Als je een verhuurmakelaar van Lamberink inschakelt, dan nemen wij alles op onze rekening. Er komt veel meer bij kijken als je jouw woning wilt verhuren dan je denkt!

Verhuurmakelaar Groningen

Waarom verhuren via een makelaar?

Jouw eigen woning verhuren in Groningen gaat het makkelijkste met een verhuurmakelaar. Je wilt het liefst een huurder met een profiel dat bij jou past. Er zijn veel verschillende mogelijkheden om jouw woning aan te bieden, zoals bijvoorbeeld aan een tijdelijke huurder of juist een huurder voor langere tijd.

Verhuurmakelaar Groningen

Belangrijkste voordelen van onze verhuur makelaars in Groningen:

  • De verhuurmakelaar heeft contact met de huurder
  • De verhuurmakelaar regelt het beheer en de service
  • Voorkom dat een huurder buiten jouw profiel past
  • Geen omkijken naar regels en wetgeving
  • De hoogste huuropbrengst
Verhuurmakelaar Groningen

De beste huurprijs voor jouw woning of appartement in Groningen

Met onze verhuurmakelaar ga je samen kijken naar de beste prijs voor jouw woning of appartement. Onze makelaars hebben ruime ervaring en kennis van de markt in en rondom Groningen en kunnen goed advies geven wat jouw opbrengsten per maand kunnen zijn. Hierbij brengen wij ook gedetailleerd in kaart wat jouw kosten zijn en wat de kosten van de huurder zijn.

Verhuurmakelaar Groningen

Samen verhuren wij jouw woning in Groningen

Met een goede strategie op basis van jouw wensen en eisen gaan wij op zoek naar dé kandidaat die het beste bij jou past. Wij gaan voor jou op zoek en regelen alles. Maar tegelijkertijd zullen we je stap-voor-stap op de hoogte houden, zodat je niet voor verrassingen komt te staan.
Verhuurmakelaar Groningen

Huis verhuren via Lamberink Makelaars Groningen

Als je jouw huis, flat of appartement wilt verhuren, dan zorgt onze verhuurmakelaar in Groningen van Lamberink voor een compleet verhuurpakket om jouw woning aan te bieden. Denk hierbij aan een mooie presentatie van jouw woning met mooie professionele foto’s, een duidelijke plattegrond en eventueel een puntentelling. Zo springt jouw huurwoning er extra uit op websites zoals Funda, de MVA, onze eigen website en onze socials!

Bel met één van onze verhuurmakelaars

Een heleboel informatie zal vast zorgen voor een heleboel vragen. De Groningse verhuurmakelaars van Lamberink staan klaar om je te woord te staan om samen alle scenario’s door te nemen die voorkomen kunnen worden als jij je huis gaat verhuren. Jouw vaste contactpersoon bij Lamberink is goed bereikbaar. Het contact met de huurder loopt ook via ons!

    Wij nemen contact met je op om een tijdstip af te spreken tussen 12.00 en 20.00 uur. Indien je voorkeur hebt voor een tijdstip kun je dat hieronder aangeven.

    Door een vinkje te plaatsen ga je ermee akkoord dat wij jouw gegevens verwerken. Meer informatie hierover vind je in onze privacystatement