Acmesa, Hofwoningen , 9401 KS, Assen

 • 138 m² - 138 m²
Assen
Heeft u vragen?
Deze woning bezichtigen?
Vraag een bezichtiging aan via onze online tool.

Omschrijving

Helemaal thuis in de stad! DE BOUW IS GESTART! Goed nieuws want de bouw van Acmesa is gestart! Zoekt u een nieuwbouwwoning in Assen maar wilt u niet lang wachten op deze nieuwbouwwoning? Dan zit u in Acmesa goed, er zijn namelijk nog een aantal stadswoningen...

Toon meer

Kenmerken

Woonoppervlakte 138 m² - 138 m²
Aantal slaapkamers 3 slaapkamers
Aantal kamers 5 kamers

Helemaal thuis in de stad!

DE BOUW IS GESTART!
Goed nieuws want de bouw van Acmesa is gestart! Zoekt u een nieuwbouwwoning in Assen maar wilt u niet lang wachten op deze nieuwbouwwoning? Dan zit u in Acmesa goed, er zijn namelijk nog een aantal stadswoningen beschikbaar. Verwachte oplevering zal rond de zomer van 2025 zijn.

BEPERKTE BESCHIKBAARHEID
Er zijn nog een aantal stadswoningen beschikbaar.
Kijk snel op de projectwebsite: woneninacmesa.nl of op nieuwwonendrenthe.nl voor alle projectinformatie en de actuele beschikbaarheid.

WAT TE DOEN BIJ VERDERE BELANGSTELLING?
Heeft u belangstelling in een nog beschikbare woning, neem dan contact met ons op en wij reserveren deze woning vrijblijvend en kosteloos voor u. Vervolgens plannen wij een vrijblijvende afspraak in om het project en proces door te nemen met u.

LOCATIE
Waar vind u nog zo’n mooie woonplek, zo dichtbij de stad? U wandelt vanaf hier op uw gemak in slechts een paar minuten de binnenstad van Assen in. Ideaal als u bijvoorbeeld een avond naar de schouwburg of de bioscoop gaat en na die tijd nog wat wilt drinken. Of als u op het terras af wilt spreken met vrienden. Lekker uitgebreid shoppen of een gezellig evenement bezoeken; het kan allemaal!

Wat betreft bereikbaarheid kunt u het in Acmesa Assen gewoon niet beter treffen. U woont niet alleen op een steenworp afstand van de stad en het centraal station, u zit hier met de auto ook in no-time op de A28 richting Groningen of Zwolle.

HET PLAN
De beste balans vinden tussen spanning en ontspanning is soms topsport. Terwijl de dynamiek van de stad u een boost geeft, is het ook belangrijk dat u thuis lekker uit kunt rusten. Laat dat nu precies zijn wat Acmesa Assen u biedt; een plek om u na een lange drukke dag terug te trekken binnen de muren van uw mooie woning of om in uw eigen tuin te relaxen terwijl u geniet van de rust, dicht bij het centrum.

De rand van dit plan wordt gekenmerkt door stadse villa’s en het binnengebied bestaat uit twee-onder-één-kapwoningen rond een verrassend hofje. Het gaat er net zo rustig aan toe als in een heuse stadsbinnentuin. De spannende mix van traditioneel en stedelijk maakt het wonen hier extra aantrekkelijk. De kinderen laat u veilig spelen in de speeltuin en bij de wadi. Bovendien is er altijd plek voor uw auto; op uw eigen oprit of op de gezamenlijke parkeerplaats in het parkeerhof.

WONINGTYPES
- 1 vrijstaande woning (verkocht);
- 10 hofwoningen (verkocht);
- 8 levensloopbestendige woningen (verkocht);
- 15 stadswoningen (half vrijstaand, stadswoning en stadswoning XL).

HOFWONINGEN
Aan de Prins Hendrikstraat vind je een verrassende variatie aan twee-onder-één-kap woningen in een authentieke stijl en een vrijstaande woning. Gaat jouw voorkeur uit naar een woning in een combinatie van een dwars- en een langskap? Of van twee puntdaken? Of spreekt een voorname notariswoning jou aan? Wat de woningen gemeen hebben is het duurzame wooncomfort, de royale leefruimte en een garage met oprit.

Wilt u op de hoogte worden gehouden van de laatste ontwikkelingen van dit project?

Meld u dan vrijblijvend aan op de projectwebsite: woneninacmesa.nl of op nieuwwonendrenthe.nl

*Deze online presentatie en eventuele bijlagen zijn samengesteld aan de hand van de ons bekende gegevens en afbeeldingen. Samen met de artist impressions geven zij een indruk van de toekomstige situatie. Zij pretenderen niet een exacte weergave te zijn van het uiteindelijke product. Rechten kunnen dan ook niet aan deze presentatie of bijlagen ontleend worden. Eventueel genoemde of getoonde afmetingen zijn indicatief.

*Let op: het door de ontwikkelaar opgegeven gebruiksoppervlak kan afwijken van het daadwerkelijke woonoppervlak! Bij het gebruiksoppervlak kunnen ook bergzolders, bergingen of andere ruimten zijn gerekend, terwijl deze volgens de NEN2580 niet als woonoppervlak zijn aan te merken. Afhankelijk van de mogelijkheden kunt u bijvoorbeeld voor een bergzolder een dakraam toepassen, waardoor deze ruimte eventueel alsnog als woonoppervlak kan worden gerekend. Vraag de makelaar voor meer informatie en eventuele mogelijkheden.

Toon meer

Algemeen

Vraagprijs
Servicekosten BTW belast Nee
Status Verkocht

Bouw

Soort dak Samengesteld dak
Materiaal van dak
 • pannen
Aantal eenheden 34

Locatie

Plaats Assen

Oppervlakte en inhoud

Perceeloppervlakte 225 m² - 225 m²
Woonoppervlakte 138 m² - 138 m²

Indeling

Aantal kamers 5 kamers waarvan 3 slaapkamers

Buitenruimte

Tuin
 • achtertuin
 • voortuin

Bergruimte

Voorzieningen

  Parkeergelegenheid

  Garage
  • aangebouwd steen
  Assen
  Heeft u vragen?
  Deze woning bezichtigen?
  Vraag een bezichtiging aan via onze online tool.