Brinkzicht, Brinkzicht Type 8112 vrijstaande woning , 9449, Nooitgedacht

 • 170 m² - 170 m²
€ 649.900 - € 654.900 v.o.n.
Rolde
Heeft u vragen?
Deze woning bezichtigen?
Vraag een bezichtiging aan via onze online tool.

Omschrijving

Brinkzicht - Wonen aan de Brink, 4 unieke Brinkzicht villa's. Kijk voor meer informatie en de verkoopdocumentatie van de villa's op: nieuwwonendrenthe.nl! MAAK KENNIS MET HET WONEN AAN DE BRINK. Ruimte, rust, groen en water in de nabijheid gaan hier hand in hand...

Toon meer

Kenmerken

Woonoppervlakte 170 m² - 170 m²
Aantal slaapkamers 3 slaapkamers
Aantal kamers 4 kamers

Brinkzicht - Wonen aan de Brink, 4 unieke Brinkzicht villa's.

Kijk voor meer informatie en de verkoopdocumentatie van de villa's op: nieuwwonendrenthe.nl!

MAAK KENNIS MET HET WONEN AAN DE BRINK.
Ruimte, rust, groen en water in de nabijheid gaan hier hand in hand met de levendigheid van een gevarieerde woonwijk. Nooitgedacht is ruim opgezet met veel groen en genoeg mogelijkheden om in de wijk en in de omgeving een heerlijke wandeling te maken. De vier kavels aan de Stroetenweg zijn gelegen aan de rand van een recent nieuw ingericht open parklandschap ‘de brink’. Het licht glooiend en bloemrijke park is ingericht met een aantal fraaie solitaire bomen en wandelpaden.

De vier Brinkzicht villa’s vormen samen een sterk gevelbeeld met uitzicht op dit groen. De combinatie van uw eigen privé tuin en het groen rondom uw woning zorgen voor een ideale geborgen en tegelijk een unieke vrije ligging met zicht op het prachtige parklandschap. De woningen worden gerealiseerd op ruime kavels van 485 tot 524 m². De kavels zijn aan de voorzijde ruim van opzet waardoor u op de eigen oprit meerdere auto’s kunt parkeren. In uw tuin rondom heeft u voldoende ruimte om een fraai zonneterras aan te leggen.

DE BRINKZICHT VILLA'S.
U kunt kiezen uit twee verschillende basis villa’s, de Brinkzicht 7511 en de Brinkzicht 8112. Wij bieden u met beide woningen een zeer complete basisplattegrond, waarbij u de keuze heeft uit diverse meerwerkopties om uw specifieke woonwensen te realiseren. Bent u op zoek naar een woning met veel leefruimte op de begane grond, voldoende slaapkamers op de verdieping en ook een slaap-en badkamer beneden? Of heeft u een gezin met kinderen en wilt u graag een extra speelkamer of kantoor aan huis? Dan biedt dit plan het antwoord op uw specifieke woonwens!

De Brinkzicht villa’s mogen met recht uniek genoemd worden. Brinkzicht 7512 en Brinkzicht 8112 zijn zo ontworpen dat ze qua materiaalgebruik, kleur, lichtinval en detaillering geheel passen in de groene en bosrijke omgeving. De uitgesproken hoogwaardige architectuur met de markante hoofdvorm, gemetselde schoorsteen en tuinmuur, forse kappen en natuurlijk materiaalgebruik straalt ingetogen rust uit en zorgt voor een optimale integratie in de omgeving. Niet alleen binnen maar ook buiten. Het ontwerp kent fraaie detaillering zoals uitgewerkte gevelarchitectuur, forse overstekken, hoogwaardig materiaalgebruik met de toepassing van baksteen, houten gevelbekleding en keramische pannen. De woningen beantwoorden aan de moderne woonwens: zeer ruim en open van karakter. De woningen zijn door de vele ramen en puien rondom zeer transparant, wat daglicht en de groene omgeving letterlijk bij u binnenbrengt.

UNIEKE KEUZEVRIJHEID VOOR U ALS KOPER.
Met dit plan bieden wij u als koper een grote mate van vrijheid in de keuze van woningtype, plattegronden, gevelontwerp, kleur - en materiaalgebruik. U kunt uw eigen villa personaliseren door te kiezen uit twee verschillende basisvilla’s en diverse materialen en afwerkingen. Wellicht wilt u een uitbreiding of een aangepaste indeling, onze ontwerper adviseert u hier graag over. In de totstandkoming van uw droomvilla wordt u door de ontwerper van Zethoven Hornstra persoonlijk hierin begeleid. Uitgangspunt daarbij is dat er een eindbeeld ontstaat waarbij er vier unieke woningen gerealiseerd worden en er geen Brinkzicht villa gelijk is!

Op alle vier kavels zijn de twee basistypes te realiseren, een overzicht van de kavels en prijzen:
Kavel 1: Type 7511 € 624.900,- v.o.n. | Type 8112 € 664.900,- v.o.n.
Kavel 2: Type 7511 € 614.900,- v.o.n. | Type 8112 € 654.900,- v.o.n.
Kavel 3: Type 7511 € 614.900,- v.o.n. | Type 8112 € 654.900,- v.o.n.
Kavel 4: Type 7511 € 609.900,- v.o.n. | Type 8112 € 649.900,- v.o.n.

Op de getoonde impressies zijn de volgende types nu weergegeven:
Kavel 1: Type 7511
Kavel 2: Type 8112
Kavel 3: Type 7511
Kavel 4: Type 8112

BELANGSTELLING?
Neem dan een kijkje op de projectpagina op de website NieuwWonenDrenthe.nl of neem contact op met de verkopend makelaar; Lamberink Nieuwbouwmakelaars. Op de projectpagina zijn alle verkoopstukken te downloaden. Op de prijslijst is een duidelijk overzicht weergegeven van de twee type woningen op de verschillende kavels en is daarnaast een omschrijving opgenomen van de vier gevelvarianten.

Het team van ZethovenHornstra Bouwplan Ontwikkeling heeft wederom geprobeerd een unieke omgeving te creëren en presenteren u met trots dit onderscheidende woonplan.

Deze online presentatie en eventuele bijlagen zijn samengesteld aan de hand van de ons bekende gegevens en afbeeldingen. Samen met de artist impressies geven zij een indruk van de toekomstige situatie. Zij pretenderen niet een exacte weergave te zijn van het uiteindelijke product. Rechten kunnen dan ook niet aan deze presentatie of bijlagen ontleend worden. Eventueel genoemde of getoonde afmetingen zijn indicatief.

Let op: het door de ontwikkelaar opgegeven gebruiksoppervlak kan afwijken van het daadwerkelijke woonoppervlak! Bij het gebruiksoppervlak kunnen ook bergzolders, bergingen of andere ruimten zijn gerekend, terwijl deze volgens de NEN2580 niet als woonoppervlak zijn aan te merken. Afhankelijk van de mogelijkheden kunt u bijvoorbeeld voor een bergzolder een dakraam toepassen, waardoor deze ruimte eventueel alsnog als woonoppervlak kan worden gerekend. Vraag de makelaar voor meer informatie en eventuele mogelijkheden.

Toon meer

Algemeen

Vraagprijs € 649.900 - € 654.900 v.o.n.
Servicekosten BTW belast Nee
Status Beschikbaar

Bouw

Soort dak Zadeldak
Materiaal van dak
 • pannen
Aantal eenheden 4

Locatie

Plaats Nooitgedacht

Oppervlakte en inhoud

Perceeloppervlakte 485 m² - 524 m²
Woonoppervlakte 170 m² - 170 m²

Indeling

Aantal verdiepingen 3
Aantal kamers 4 kamers waarvan 3 slaapkamers

Buitenruimte

Tuin
 • tuin rondom
Hoofdtuin TUIN_RONDOM
Hoofdtuin achterom 1

Bergruimte

Schuur/berging Aangebouwd hout
Voorzieningen
  Aantal schuren 1

  Parkeergelegenheid

  Garage
  • geen garage

  Ontdek de woning

  Brinkzicht, Brinkzicht Type 8112 vrijstaande woning, Nooitgedacht
  Rolde
  Heeft u vragen?
  Deze woning bezichtigen?
  Vraag een bezichtiging aan via onze online tool.

  Bouwnummers

  Brinkzicht, Brinkzicht Type 8112 vrijstaande woning, bouwnummer: 2, Nooitgedacht
  Brinkzicht, Brinkzicht Type 8112 vrijstaande woning, bouwnummer: 2, Nooitgedacht
  Bekijk alle afbeeldingen
  Onder optie
  Brinkzicht, Brinkzicht Type 8112 vrijstaande woning, bouwnummer: 2
  9449, Nooitgedacht

  € 654.900 V.o.n.

  • 4 kamers
  Brinkzicht, Brinkzicht Type 8112 vrijstaande woning, bouwnummer: 4, Nooitgedacht
  Brinkzicht, Brinkzicht Type 8112 vrijstaande woning, bouwnummer: 4, Nooitgedacht
  Bekijk alle afbeeldingen
  Onder optie
  Brinkzicht, Brinkzicht Type 8112 vrijstaande woning, bouwnummer: 4
  9449, Nooitgedacht

  € 649.900 V.o.n.

  • 4 kamers